Har nog inte fattat...

... men så är de iallafall :)
Efter över nio månaders önskan om att nu då... nä inte nu heller så blev de så tillslut :)
Våran lill godis ska bli storebror!!!

De känns jätte roligt men konstigt o ja tror inte riktigt att ja fattat. Blev bättre idag när vi har varit på ultraljud och fick se att där inne var en liten krabat som mådde prima :) Det är helt otroligt!!!
Jag har inte känt mig gravid och riktigt förstått tror jag, även om jag känt att de rört sig o haft alla gravid symptom ;) kommer som på mig ibland ja just de... men nu när vi varit med en av livets underbara ögonblick igen så känns de närmare o magen börjat puta så nu kommer väl väntan o längtan!!!
Tiden har verkligen sprungit förbi och halva tiden är gjord om en vecka :)

Nu blev de ett november barn o vi som siktade på ett tidigt vår barn, hahahaha ja ja man ska alrdrig planera sen spelar de mindre roll vilken månad, är väldigt glad över att vi ska bli en större familj :)

Igår blev ja ett år äldre oxå de va mindre roligt ;) men dagen idag blev super o att även kvällen blev varm är underbart, dolat på lite ut o drömt om alla planer ;) Längtar efter semester!!!

Nu blir de snart sängen och imorron afterwork o sen är helgen fullbokad med jobb på söndag oxå!!!

Carpe Diem

Min egen picasso...

fixade mig underbara unika tavlor :)







Resultatet :)

Carpe Diem

Less...

Grymt less på dessa skrikit gröna varelser som ska kryllar i vår trädgård o verkar vara överallt där de inte ska vara...
Var ute me sprayen i växthuset nu så få väl se om de gav nån verkan... Grrr...
Känns som våran gård är hårt drabbad... nedan för en vinbärsbuske var de en kaka på kanske 20 cm i diameter och minst 3 cm tjock kaka som bara skrek grönt o krälade... o tydligen har de inte varit nog kallt här, när ska dessa bara försvinna???

      



Carpe Diem


RSS 2.0