Massor av minnen...

Oj satt o tittade igenom massa gammla kort :) Blir alldelses varm i kroppen av alla roliga minnen, de e väl de här som e tjusningen med att ta kort o få minnas tillbaka på allt som man gjort o allt som har hänt!!!
Bjuder dig på lite "gammla" minnen ;)

 Smålandsstenar, på härlig semester när Sambon var där nere o jobbade efter stormen Gudrun.. Otrolig vacker där nere... :)
 
 En av Greklands resorna, me paraflight, grym frihetskänsla :)

 En av Usa resorna alla tre har starka minnen på flera olika sätt :)
 
   En av fjällen resorna, kommer sent att glömmas ;)

 Sommar o en sambo med långt ljust hår :)

   Midsommar mys :)

  Stugan i innansjön och i havet något som är sommar på riktigt!!! 

  Semster i somras i Byske, en av de bättre semester tripperna på "hemma" plan!!! Görs gärna om!!!                     

 Alla tjej kvällar o tjej fester är aldrig fel :)

 Crossbanan ;)

 Farmor, släkten, sommar o släkt träff :)

  Graviditen o första tiden :) 

Skulle kunna lägga in hur mycke som helst med bilder men får ge mig nu... :) De e ju inte lika roligt för dig som för mig men men...
Kram på dig!!
Carpe Diem

Tar form...

Nu håller butiken på ta form faktiskt!!! Ha lite städning o plock kvar!!! Se är de att vänta in blommorna för att få till de sista blir nog super!!! :) Ska bli kul att få jobba lite i Ånäset nu igen :)
Va lite gråt, eller ganska mycke när ja kom på dagis för att hämta Godisen, han hade klämt sina små fingrar i dörren... men de gick över o bustat i massor ha vi gjort i kväll :) Men de gör lite ont i mamma hjärtat när de små gjort sig illa.. Sen ha han plåster "fobi" oxå, så de funkade inte heller bra :)

Annars inte så mycket "vardagen" har börjat rulla på o ha redan börjat känna av att man inte hinner så mycke, eller hinner o hinner de gör jag ju, men de e klart de finns ju inte så mycke plats för de där lilla "roliga" att tvär åka o bada osv.. :) Men men, de e skönt att "vardagen" är tillbaka iaf!!! Får njuta mer av helgerna i stället, medans jag är ledig på helgerna iallafall :)
Har tankarna på andra håll just för tillfället...
Ta vara på dig och dina nära o kära, njut av livet o allt vad de innebär. Ta dagen som den kommer o gör de bästa av de!!!

Carpe Diem

Mera film...

Ha inte sett film på lääänge o nu blev de två kvällar i rad :) Riktigt mysigt...

I kväll blev de Felon... Riktigt bra den med, lite väl grymm i mina ögon, men de känns som att de speglar verkligheten riktigt bra inte för att jag vet men kan tänka mig att de kan gå till så... Har du sett den?? Fanns en hel del tanke i den filmen oxå o som vanligt rullade tårarna ner för mina kinder... :)
 E väldigt känslig när de gäller film, de e inte många gånger inte tårarna kommer... :) Kanske är mer känslig än jag tror, även annars ;) Men men de bjuder jag på, varför hålla tillbaka när det är nått som berör... sen kan de väl finnas vissa gränser ;) minns när jag såg titanic på bio o verkligen storgrinade högt, o även hela vägen ut från bio salongen o de tog ett bra tag efteråt oxå innan ja va tillbaka ;) kan ju undra va folk tänkte hihihi... Finns en film till jag minns som verkligen oxå har satt spår o de e Edward scissorhands, va tvungen att pausa filmen så jag fick lugna ner mig, de va jag o Frida E som såg den tillsammans så vi surrade ut lite innan vi kunde fortsätta, de e som att jag börjar tänka mig in i de hela lite för mycke sen brakar de... :D hihihi e lite kul så här i efterhand... De visste ni kanske inte om mig men så är de, många tårar för film har de blivit med åren :)

                    

Nu ska ja lägga mig o läsa nått inte sorgligt o sen sova, jobb i morron i Ånäset de bli kul att få fixa o grejja inför öppningsdagen på fredag, lite tråkigt att jag inte jobbar då, men ja hinner nog sen ändå!!! :)
Natti Natti på dig!!!
Carpe Diem

Sommar tid o snö...

Jaha då var de dags för sommar tid, fram me klockan en timme vilket jag gjorde i natt innan jag gick i säng men blev ändå förvirrad i morse när mobilen va ännu en timme före... vet inte alls va ja sysslat me i natt?!? ;)
Sommar tid men ute snöar de... hmmm... men de e väl kanske sista snön förhoppningsvis o de kan ju bara hjälpa till tiningsprocessen kanske :) hoppas...

Annars ha dagen varit lugn inte gjort alls så mycke bara sånt där tråk... typ plocka o tvätt osv...
Lyssnat på Caroline af Ugglas hela morronen 4 olika skivor både svenska o engelska, hon e riktigt bra måste ja säga, en speciell stil o röst, me like iaf... kommer att lyssan fler gånger!!!
Känns som att denna dag kommer att bli en riktig skön slö dag... men man vet aldrig kanske tar man sig för nått senare :)

Ha en jätte bra dag!!!
Carpe Diem

Patrik 1,5...

Härlig dag o kväll!!! En Son som varit på topp humör hela dagen, ha varit hur kul som helst :)
Åkte i väg en sväng till familjen Öberg/Isberg efter maten på kaffe o kladdkaka ;) de va inte fel... Där va de fler än vi o de va trevligt att få träffa lite folk o surra lite medans barnen oxå hade kul!!!

Slutet av kvällen tillbringade ja i soffan framför Patrik 1,5 som jag tänkt se lääänge men nu e de gjort!!
En riktigt bra film tycker jag, kan tänka mig att se den minst en gång till, lite Linda film... humor, tårar, allvar o mycke eftertanke!!! Fick mig att tänka efter både en och två gånger på olika saker... Man ska verkligen se under ytan, öppna ögonen och hjärtat oftare...Sen gillar jag svenska filmer oxå, så slutet på kvällen blev oxå kanon!!!
Nu ska jag sova en stund för att sedan bli väckt av sambon som kommer från stan i natt, ska bli intressant ;) De lät då som att de hade en trevlig kväll o de e ju bra!!!

                   

Om du inte sett den så gööör de, jag tycker den va klart värd att ägna två timmar av kvällen till!!!
Carpe Diem

Earth Hour...

Lördag... Tog en sväng me skotern på fm, de gillades!!!
Nu har Sambon åkt till stan för roa sig :) Själv vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på i kväll... men de blir nog bra!!! Kanske skulle passa på att se Patrik 1,5 ha ju tänkt de lääänge...

Men först tänkte ja försöka komma ihåg att släcka ner huset 20.30... visst gör du de me?? Vår kommun står dock inte me på listan...
http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article4756726.ab#page1

Nu ska ja "röjja" lite i kaoset få se om vi kan hitta på nå kul när Godisen vaknat igen, de e ju super väder ute :)

Carpe Diem

27:e Mars...

... ett litet tag till iallafall!!!
Idag blir våran lilla Godis ett och ett halvt år!!! :) 18 månader... Oj va tiden går fort... :)

              

Kärlek!!!!

Magnus vann...

Efter en riktigt bra final kväll på let´s dance så var det Magnus och Annika som tog hem glasskon!!! Men min röst i kväll gick till Laila och Tobias, dom e grymma o Laila e ju ruskigt  bra helt otroligt shownummer... eller alla danser hon gjort ha haft  ruskigt bra standard!!! Men ja gillar verkligen dans oxå, inte så kunnig men njuter att se...Så keep on going Laila, som oxå verkar vara en riktgit kul/mysig tjej!!! Men nu är de iaf slut på let´s dance o de känns faktiskt riktigt skönt, de blir lite långdraget även om ja gärna ser de...

En bra kväll med god mat o mys, avslutdes i allafall med Samantha who, oxå en riktigt bra serie som är alldels för kort ;)
Nu är de sängen som väntar på mig få se va vi ska hitta på i morron om alla är friska... de går både de ena o andra på dagis o flera barn o personal ligger i magsjuka... :( känns som att ja är glad för varje timme vi klarar oss... :)
              

Carpe Diem

Laila VS Magnus...

Fredag idag :) skönt efter en arbetsvecka, o veckan ha verkligen sprungit förbi :)
Nu blir de soffan, ett glas vitt o andra onyttigheter ;) o se finalen på let´s dance... Undrar vem som vinner?!? För mig spelar de inte så stor roll men om jag måste hålla på nån så e de nog Laila... fast Magnus ha ju utvecklats massor... svårt val... kvällen får som sagt utvisa :)

Vi hörs sen kram!!!

                       

                                                                   ...VS...

                       


Plantor o plugg...

Känns som att jag vet va ja kommer att drömma om i natt... :) ha planterat en hel del idag, vet inte hur mycke men säkert närmare 2000 planter/växter :) Roligt att få va me från början me den lilla lilla pluggen som sen ska växa o bli en stor o vacker blomma...

Åkte via Ånäset efter jobbet o gick in på skoaffär´n... självklart blev de köp, går inte att motså när man går in där :) hade lagt undan ett par o hade turen me mig så de va kampanj nu, sparade hela trehundra kronor!!! Så nu kan jag med gott smavete köpa ett par skor till ;) så ser jag på saken iallafall :) hahahaha...

                                 

Efter en promenad i kylan så blev de soffan o ghost whispherer... :) så nu e de lite plock o sen en varm dusch som gäller... i morron e de fredag o helg igen, så härligt, få se om de blir nått kul som händer... Sambon ska in på 10års kalssfest i Umeå på lördag, de kommer säkert att bli kul!!!

Natti natti på dig!!
Carpe Diem

Våffeldagen...

                      

Idag är de ju våffeldagen, så vi skulle äta våfflor såklart... En av Sambons och Godisens favorit maträtt, inte för mig dock. Visst de e ju gott men jag vet inte om jag kan kalla de maträtt direkt, kanske efterrätt, eller ett godare mellanmål eller så... Men till saken hör att de inte blev några våfflor idag, blev helt ändrade planer för eftermiddagen...
Vi åkte i stället direkt efter jobbet i Bygdeå till Frasses där vi mötte upp min "äldsta" syster o hennes familj, vi åt tillsammans o sen åkte vi några kilometer o grattade en av mina "yngre" systrar som nu ör bosatt med sin sambo i dalkarså :)
Hon hade ingen aning om att vi skulle komma o blev allt lite chockad :) Men de va dags att hon skulle få sin födelsedags present o vi va ju även nyfikna på hur de fått de i sitt hus!!!
Så våfflor får de bli i morron istället men ja tror att de går lika bra :)
Jätte mysigt hade dom iallafall i sitt lilla hus!!!

Godisen fick busa av sig med en av favorti kusinerna de vs uppskattat!!!

                           

                            

Annars är de väl som vanligt jämna plågor... ;)

Ha en jättte bra kväll så hörs vi!!!
Carpe Diem

Tisdag...

Hej på dig!!!

Hemma efter arbetsdag... känns skönt :) Hade dock en väldigt trött kille när vi kom hem från dagis... inte van att va på dagis så länge o i morron blir de en timme till :S men han kommer in i de me, få ta att han e extra klängig o gnällig på kvällarna... Vi tog vagnen o gick på promenad efter maten me familjen Öberg Isberg, stannade av hos hästarna o gjorde kväll där, de va härligt, ute är alltid bra :) (o att dessutom få snabb mysa me hästarna e ju ännu bättre)
Slocknade gjorde han sen på 2 sekunder :) Så nu e de bara att själv göra sig klar o ställa ordning för i morron...

                 

Ska klippa sambon först... han har tjatat ett bra tag nu så de e väl dags... ;) Alltid så att han blir prioriterad sist när de gäller klippning, men de e väl lätt att skjuta på när man kan göra de vilken dag som helst ;)

Han en jätte bra kväll!!!
Carpe Diem

Jobb!!!

Mötet idag var ju jätte intressant :)
Från att stå utan jobb till att helt plötsligt ha flera... :) Kan de bli bättre?!?!?
Blir nog att börja lite smått redan i morron o ons, tors, fre är redan fulla arbetsdagar!!! ÄNTLIGEN!!!! som jag har längtat känns ju hur bra som helst!!!
Tillbaka till en "vanlig" vardag eller vanlig o vanlig nu blir de ju en helt ovanlig motför vad jag är van de senaste ett o ett halva året :) Men bra känns de iaf :)
                        
Har även tagit mig i kragen idag o beställt tid hos frissan för klipp o färg... kan säga att de behövs verkligen kan inte minnas när de va sist jag var hos en frissa, nästan pinsamt att gå dit... De är i o för sig ganska länge kvar (pasade på att ta de i samband när jag lix ska in till stan) men tiden är ju bokad iaf så nu är ju bara frågan vad man ska hitta på för kul...??? Alltid lika jobbigt att veta vad jag vill... Jag vill ena stunden klippa ordentligt o göra nått annat igen, men andra stunden så vill ja bara fräscha till de o ha lite längd till sommaren så att man kanske kan göra mer, sätta upp o lockar osv... hmmm svårt fall ;) Du kanske har ett bra förslag till mig...???

 den...        
 eller den (fast inte blond då, de vet jag ju att ja verkligen inte kan ha ;) hihihi... minns ju peruken för mycke hihihi...)...

 eller varför inte den...

 inte heller helt fel... :) Ja som saft de finns ju hur mycke snygga frisyrer som helst ska bara passa på mig oxå.. :) hahaha... Längtar gör ja ialla fall just nu!!!

Nu e de dags att krypa isäng de e ju jobb som gäller imorron :)

Kram på dig!!
Carpe Diem

Svanskota...

Idag sken solen över Flarken igen :)
Var ute en kortis på fm Godisen utan feber, skönt så vi passade på att gå ut innan de blev besök av Godisens morfar o Margaretha, gick till västeråkern, helt underbart väder :) Vi passade på att återvända efter lunch medans Godisen sov gott i vagnen, bara sitta i solen njuta o surra... åkte lite skrana oxå kan säga att de gick fort... kände även att ja hade en svanskota kan ja säga... hade kanske inte full kontroll på skranan ;)

Middag blev de oxå, kom på att vi skulle grilla, så ner en snabbis på ica o fram me grillen... de va klart värt de :) Middags sällskap av familjen Öberg, Isberg hade vi oxå, sånt e alltid trevligt!!! Efter maten tog vi en sväng iväg för att gratta Måns, som fyllde två när jag besökte lassa, så då fick de bli idag istället. Trevligt o gott me "marängschviss" :)

    nästan så man blir hungrig igen... men bara nästan... :)

I morron blir de möte som först står på agendan, ska bli intressant....

Kram på dig!!!
Carpe Diem

Från sol till snö...

... på några timmar...
Ja som sagt de e vår... Slutet av Mars o allt kan hända såg i kväll att de börjat snöa!!!

Kvällen ikväll fortsatte med Hockey (som kanske inte slutade som ja ville, men Aik har gjort de bra ändå) i vardagsrummet, där hela familjen oxå tillbringade middagen, framför tvn :) Roligt tyckte Godisen, första gången han åt i vardagsrummet o tror att de blev lite av en succé ;)

               

Klockan närmade sig Robinsson dax... Jag ha väl aldrig varit ett jätte fan av Robinson o vet inte om ja blev ett större efter i kväll, de e ju en läcker grej att få prova leva på en ö under de där omständigheterna, men jag har nog andra program som tillhör mer favorit... ska se fler avsnitt såklart, kan ju inte dissa de innan jag gett de en ärlig chans, de verkar ju lite tuffare i år o de e ju kul...!!!

Söndag i morron...
Vi hörs!!
Carpe Diem

Inköp...

Lite delar av gårdagens inköp... :)

 Lite färg till våren o påsken... :) Känns kul, nu vill ja in me lite färg i hemmet...

 Mina kläd inköp, inte så mycke men de e kul att lägga in nått nytt i graderoben iaf :)

 Sen lite nyheter till Godisens garderob oxå...
...väntar även på paket så då känns de som att han ha lite nya vår kläder men de blir säkert mer o speciellt mot sommaren... kan inte förstå men de e ju sååå kul att handla till de små :) Önskar bara att de fanns mera av papperslapparna man behöver för att handla :)
Men de nu börjar de ju lösa sig me jobb oxå ser ljusare ut o de känns SUPER längtar... Älsakar Våren just för tillfället :)

Va o hjälpte till på jobbet i robban idag :) Jätte kul att få komma ut o jobba så där helt appro på o när de dessutom var två bröllop i farten så va de ju ännu rolgiare... De e sååå kul me blommor känner verkligen att jag saknat de!!! Men som sagt kanske snart back on track på två sätt :) Blir super...
Nu ska ja ta hand om min lille son som inte alls blivit nått bättre sen blir de ju oxå snart hockey för hla familjen!!! Härligt att de visas på femman så man få se hemma en gång de e plus poäng!!!

Vi hörs snart igen ha en bra eftermiddag o håll en tumme eller två för Skellefteå :)
Carpe Diem


Helg...

Vilken fredag!!!
En riktig hel dag på stan, hela dagen :)
Blev lite inköp oxå :) Sambon handlade ny outfit från topp till tå... riktigt snygga kläder o en jätte snygg skinnjacka :) De e kul!!!
Själv blev de några små grejer, lite nya äggkoppar o duk till påsk, en ny t-shirt o en väst, sen några sånna måste ha grejer dagcrem o hudlotion osv... :) Godisen fick även lite nya kläder så ingen i familjen gick lottlös idag ;)


När vi kom hem så blev de middag o tyvärr har febern kommit tillbaka :( Godisen va jätte varm så de blev alvedon o sängen, tråkigt, han ha ju varit frisk hela veckan o nu ska de komma tillbaka, hoppas de bara e på en jätte kort visit :) för mig blev de soffan o Let´s dance SUPER programm i kväll o favoriten är såklart Laila hon e grym... känns lite tråkigt att de e final o klart nästa vecka (men rätt par gick vidare fast alla va ju sååå bra), va blir fredagsnöjet då...?? Men de e klart Så ska de låta finns ju :) Sambon skyndade sig ner på folkan i kväll där grabbarna skulle träffas, de har nog väldigt trevligt!!!

I morron är de isracing sm hade tänkt oss dit men nu få vi avvakta o se hur Godisen mår först, vad annars händer i helgen tro? Vet att de e bröllop i trakterna, gu va roligt med bröllop hoppas fler, i min omgivning oxå gifter sig :) Varför jag vet att de e kärlek i luften är för att en vän som jag inte träffar så ofta ska dit, o jag hade verkligen hoppats på att hinna träffa henne o hennes son nu när dom är i hemma trakterna... Hoppas på vackert väder imorron för brudparets skull oxå!!!

Lite bilder på dagens inköp kommer kanske i morron... lill hjärtat vaknade, så slumrade nästan av med honom så nu e de bästa att söka sig mot sängen...

Go natt på dig, vi hörs!!!!
Carpe Diem


Strålar...

Har igentligen inget viktigt alls att skriva, men men...
Känner mig så otroligt glad o possitiv just för tilllfället... :) helt underbart, mycke piggare o allt är nog på grund av de otroliga vädret!!! För annars vet ja inte alls va de skulle kunna va... Känns som att nu kommer en vändning i livet ;) Ljusare tider... Det har ju varit guld nu i flera dagar så man kan väl inge annat än att stråla!!! Lovely :)

I morron blir de besök på lassa igen o sen en hel dag på stan hela familjen, de blir nog mys hoppas jag... Göra några ärenden o bara titta lite på vårnyheter kanske kan man "fynda" något oxå, fast de brukar ju inte vara så svårtr :)

Ska försöka hinna me att hälsa på syster med familj jag vet ju en där som tydligen längtar massor... efter Godisen såklart ;) Nu ska här busas o sen blir de middag o gå ut en sväng o iallafall se en period av hockeyn skulle va kul!!!

 Bild från i helgen... Detta gillades kan ja ju lungt säga :)


 Lite Picasso oxå... :)

Ha en underbar dag så hörs vi!!!
Carpe Diem


Vilket väder!!!

Det är hur underbart som helst ute nu!!! :) Jag blir såå glad... va på promenad o solen värmde mig ordentligt på ryggen o termometern visar plus 6.8 grader i skuggan.. lovely :)
Bilen gick igenom utan nått att anmärka på, hade kanske inte väntat mig nått annat när den är så ny men man vet ju aldrig :) Snart är de dags att hämta hem Godisen från dagis o då blir de nog mellis ute i solen... Måste passa på att njuta dessa dagar, av alla vårkänslor... de kan ju komma bakslag, eller kan o kan de "lär" ju göra de!!!
Underbart med takdropp o geggiga vägar iallafall ;)

Ha en fortsatt underbar vårdag!!!

                  
Carpe Diem

Skellefteå AIK...

Ja jag säger då bara de...VINST mot LHC efter fem spelade perioder o ca 2 min in på den sjätte... helt otroligt, snacka om att de har gjort de bra, vidare till semifinal efter vinst den sjunde matchen, bara de att hållit i så länge mot ett lag som varit ett av de guld tippade... Sen var de ju inte bara en "nyckel" spelare som inte kunde spela för skellefteå i kväll heller!!!
Ska de va på grund av mig iaf... jag såg ju matchen i kväll o de blev vinst... börjar bli lite spookie ;) Nä ska sanningen till så såg jag allt utom målet som avgjorde :( var tvungen att åka hem till en vaken o jätte ledsen son... men jag hörde de på webbradion o jag hade väldigt svårt att inte skrika o hoppa av glädje, men jag var tyst o de va nog bra Godisen hade presic somnat om... :) Så de där gjorde grabbarna bra helt själva!! :) hahahaha... Nu kanske de vill sig att man hinner besöka ladan... få se få se...
Men ett riktigt Glatt slut blev de på denna annars rätt "vanliga" Måndag...
                                       
                                         

I morron är de besiktning av bilen ska bli spännande :) Nu tar nog sömnen över snart så de e bara att säga God Natt till er alla Ha en bra Tisdag!!!

Carpe Diem

Sol!!!

En helt underbar dag ute, med sol, skoter, korv, pinnbröd, eld, skrana o mycket mer!!! En låång ute dag blev de men de känns hur bra som helst har varit på topp humör hela dagen, de här behövs verkligen :) mera mera...

Har en vän som är Thailand nu o ja va/är grymt avis skulle gärna vara där men när man få ha en sån här kanon vårvinter dag här hemma vet ja inte riktigt va som e bättre...?? Vad skulle ni ha valt?? en vecka i thailand eller en vecka så här med kanon väder??

Mitt svar blir nog.... Thailand... sommar slår allt o gärna i ett annatland med annan kultur o mat o bara semester :)

Lite bilder från dagen....

                           

                           

                           

Längtar till nästa söndag oxå... då e de mera Gossip Girl... programmet i kväll va ju hur bra som helst... :) har som blivit fast... ;)
XOXO... :)
Carpe Diem

Turen var på min sida i kväll..?!?!

Många segrar i kväll!!! :)

Började eftermiddagen med att se Skellefteå AIK vinna hemma mot Linköping!!! Matchen sågs hos Petra o Jocke me pizza för hungriga magar ;)
Jag har inte sett en enda match under säsongen tyvärr, (hade tänkt va på plats idag men de ville sig inte) bara följt dem via radio o tidning men nu har jag sett två slutspels matcher o båda med STOR vinst!!!
Ska de va på grund av mig... ;) hihihi...
Känns som att jag måste se på måndag oxå men de är ju borta o sambon jobbar em o jag har inte kanalerna... :( Så nu få ni grabbar klara er utan mig :D hahahaha... jag hoppas självklart på seger så man kanske får chansen att besöka ladan... Litar på er!!!

                                

Sen fortsatte en trevlig kväll me vakna barn o melodifestivalen...!!! Hade en intern "tippning" där hela potten gick till mig :D jag tippade RÄTT!!! Malena Ernman vann!!! Men hade jag tippat via hjärtat så hade lotten fallit på... självklart Caroline af Ugglas, hon e ju för underbar o ja gillar de hon gör skarpt... de hade ju inte varit helt fel tippat heller hon blev ju tvåa!!! :) skulle kanske köpt en lott idag eller va tror ni... :)
En trevlig kväll har vi haft iallafall o riktigt sköt att få träffa lite folk igen :)

                

                

Nu är de väl sängen som vankar... o en förhoppningsvis kanon söndag med grillning o skoter!!!
Tack för i kväll o ha en bra natt!!
Carpe Diem

Undrar...

...när dessa 20 i 5 mornarna ska flyttas fram gärna två timmar...?!?!?! Men få se de possitivt kanske få man gjort mycke istället... ;) Tror inte de men, går ändå o drar tills de e dags me frukost!!!
Lördag idag o termometern visar redan plusgrader, tror att våren börjar sätta sina spår :) Men de kommer säkert att hinna komma mer snö men de e skönt att känna lite varmare vindar för blåser de gör de :) De lät ju som att solen skulle visa sig i morron så då hoppas jag verkligen att Godisen är helt feberfir o friskare så att vi kan tillbringa en dag ute!!! Skulle va mys!!!

Ja verkligen ett givande inlägg... försöker nog mest att få klockan att gå tror ja ;)

                                       

Fredag...

...den 13:e igen...
De va ju nyss "otursdagen" inte för att de märktes o att jag tycker att de stämmer, men de blir ju omtalat när det är fredag den 13:e!!! Lite hysteri kanske...

Uppe me tuppen i morse iaf, men de känns rätt skönt!!!

Idag går ett stort GRATTIS till en av mina systrar som fyller ett år äldre idag, massor med Grattis kramar från oss till dig!!! De blir att åka o hälsa på en sväng i kväll, blir trevligt!!!
                                      
                                          
Ger dig en härlig tårta på din dag...  O appropå tårtor ja va in o "googlade" på tårtor o shit va mycke de fanns, de e ju helt sjukt va duktiga många e på att göra fina tårtor... måste kanske prova nästa födelsedag blev ju lite inspererad nu :)

Nu blir de frukost för hela slanten, kanske däför att alla tårtor såg extra goda ut, för magen kurrar lite nu ;)
Ha en bra Fredag alla vi hörs säkert mer!!!
Carpe Diem

Tillbaka...

till hemmets väggar :)
Skönt att vara hemma o nu ha ja inte tänkt sova borta på ett tag ;)
Ha inte hunnit så mycke idag, (kväll) mest bara gått runt o plockat lite o fått bort "lassa" sakerna o alla apotekspåsar...!!! De ha varit en "sjuk" familj här hemma av  o till sen i helgen, o i morse hade Godisen fått tillbaka febern igen :( så inge dagis blev de men en dag till me pappa :) Så i morron är de min dag att rå om honom själv igen, hoppas att han oxå få blir frisk nu!!!

Att man kan bli så trött/slut av att vara på lassa, inte direkt någon vila fast man kan tro de... nu är de sängen som gäller o ja längtar!!! De finns väl inge bättre än sin egen säng, så i natt kanske blir en bra natt!!!...

Är sugen på att träffa lite folk nu... ha känt mig lite isolerad ett tag så ja hoppas att få umgås ihelgen :) Någon fler som är "umgås" sugen?? Hoppas på bra väder o alla friska bara!!

Natti natti så hörs vi!!!
Carpe Diem

Borta bra men hemma bäst...

...Synd bara att jag inte hann vara på de bästa stället så länge innan de bar av till sjukhusets fyra väggar igen... :( Åkte in på måndag kväll igen samma procedur fast nu va de även ansiktet o läpparna som fick sig en ordentlig ökning... botox igen men gånger 100 nu ;)...
Måste bara berömma sjukvården o personalen vilket jobb de gör, o att vi har så bra vård som vi har... Inte för att jag jämt kanske är så nöjd med vården men på lassa nu har jag blivit väl omhändertagen trots att vi "svenssons" och läkare inte pratar samma språk alltid... ;) Önskade att de kunde vara mer konkreta, lyssna o berätta mer.. men men, man kan inte få allt. Hade en riktigt duktig läkare på akuten i måndags förstod dock inte hennes språk så bra men hon visste vad hon gjorde o fick ner både utslagen och svullnaderna riktigt mycke innan jag blev inlagd!!

Nu i kväll är jag på "permis" o ska sov hos min syster, ska tillbaka igen i morgobitti o sen under dagens gång får jag åka hem igen :D Längtar... gärna efter svar oxå!!!
Blev en super kväll hos syster iallafall vi såg Skellefteå matchen på tv!!! o dessutom blev de ju STOR vinst!!! Härligt, nu blir de kanske att besöka ladan på lördag :)...

                

Skriver mer när jag är på hemmaplan!!!
Ha de bra allihopa där ute!! Tack oxå för alla era fina kommentarer Kramar till er!!!
Carpe Diem

Saknar min son o sambo MASSOR!!! Kärlek till er!!!

Bling bling...

Ja så länge gick det  innan de blev ett lassa besök till för mig, hade ju hoppas att de skulle "dröjja"... (men nu blir de väl nått till i veckan :(... )
Vaknade natten mot Lördag kl 2 av att jag kände mig så konstig på kroppen, mådde inte alls bra... Väckte sambon för att de kändes riktigt illa, jag frågade sambon va de vita på min armar var... han svara de e ju de ända stället du inte har utslag på... Utslag över hela kroppen den var illröd o kändes som att den brann. Han fixade ordning betapred medans ja va yr o mådde konstigt, värre blev de så de va 112 som gällde!! Bling Blig bilen (ambulansen) kom o jag åkte med in på akuten. Fick adrenalin spruta o mer medecin tyvärr hälpte de inte så mycke fick svårt att andas oxå, så ambulansen gasade på :) Väl framme så fick ja mer medecin o massa tester o prover togs.. blev inlagd o fick ett rum.

Lördagen bestod av mer prover o träff med läkare o röntgen.. annars mat o melodifestivalen, ensam o uttråkad i ett rum men försökte göra de bästa av situationen med en påse sura bilar ;) Saknade hemmet kan jag säga!!!
Dagen idag ha ja velat hem från de att jag slog upp ögonen, men så klart var de mer prover som skulle göras, vet inte alls hur mycke blod som lämnat mig dessa dagar?!?!? Kom hem till middagen i alla fall o de känns skönt.. tillbaka till verkligheten på 1 sekund :D hahaha..

Åter till melodifestivalen och andra chansen så tyckte jag att rätt ena gick vidare till globen. Caroline af ugglas e ju hur bra som helst, ja gillar henne skarpt annorlunda o skön person!!! O sarah Dawn Finer kan man ju inte säga nått om, vilken pipa!!!

                                        

Mina kramar går till min son o sambo idag!!  Ha saknat familjen i helgen!! Kramar oxå till alla som hört av sig under helgen det värmer!!
Hoppas nu att jag slipper va med om detta igen för de va inte kul nånstans, o att alla prover visar något konkret vill gärna veta nu ha ju varit så här lääänge nu. Men nu ha ja ju  premiäråkt ambulans iallafall!!! inte för att de va någon skönåkning men...

                                             
Ta hand om er och varandra
Carpe Diem

Nya bilar...

inga garantier heller... va in me bilen i morse en lampa lyste... men de var inget stort fel som tur va!!! :)
Bestämde oss sen att ta en liten kort trip till skellefteå... de va mys me lite impuls, hade som lagt de åt sidan eftersom att ja inte är helt kry, snuvar o hostar... men mot staden blev de...

O de va ju kul, mest för att vi passade på att köpa armringarna till godisen :) så nu blir de bad!!! Tanken va oxå att hitta lite nya kläder till honom, men de fanns verkligen INGET :( blev tre "bas" tröjor, så de få väl bli en sväng till umeå sen!! Till mig blev de en ny köksmatta och en radio, som jag fick lyssna på i si så där 30 sekunder innan nått hände.. o sten död... Grymt irreterande, bara att lämna igen o byta... Blir lite less på sånt de ska ju bara funka ju!!!
Annars bara myst fikat o tittat på system kameror... drömmar :) men de kan ju bli sanna snart :)

Ikväll blir de så ska de låta, let´s dance går bort ikväll (få se slutet iaf) Martin Stenmark e ju me i så ska de låta ;) de kan ju nästan inte bli bättre!!!

                                        

Ha en bra kväll o helg!!!
Carpe Diem

Fick tillbaka sin mamma...

Hoppet, viljan o kärleken är väl de sista som överger en o de lönar sig verkligen!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4562441.ab

Springer förbi...

Vissa dagar bara springer förbi o vissa verkar de som att de är dubbla antalet timmar...
Dagen idag har sprungit förbi o är snart slut!!!
Men de är väl för att man haft "MASSA" att göra från de ena till de andra, bara bytt av varandra!!! Vill ha mer sånt!!!
Blev även lite mer pepp nu efter i kväll dags att ta tag i allt igen kanske :) Snart e de ju vår oxå!!! Efter idag fick man ju riktigt försmak!!! MERA!!!

Tjingeling!!!

....lite mer försmak...

                      Längtar att få ta ett eget foto av de underbara gula som tränger genom snön....

Utmaning igen...

Utmaning utan dess like!

Jag har blivit utmanad av Petra
Regler:Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Love
3. Flicknamn: Lee
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långkalsong
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Lotion
10. Plats/stad: Los Angeles
11. En orsak att vara sen: Långsam
12. Något man skriker: Lyssna
13. Film: Landet Narnia
14. Något man dricker: Lemonad
15. Band: Limp Bizkit
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lillbergsvägen
18. Bil: Lexus
19. Sång: Lämnad i mörkret
Jag utmanar Amanda,Stina, syster...

Rosa!!!

Vilken söting!!!
Häftigt att se!!!
Färgen ska ju inte vara viktig för nån de finns massa annat som är mycke viktigare!!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4541881.ab

Snö snö snö...

...de e mycke nu...
Många tankar som snurrar, hur ska de bli, varför är de så här, när är rätt tid, ont i magen, gråt, jobbiga kvällar, jobbiga mornar, vem, var, varför, ett virr varr av allt...
Skulle va bra om man fick komma iväg på dagarna, komma in i vardagen igen, Känna att man e "behövd" (de e ja ju hemma oxå, men på ett annat sätt). Nu är de bara ett sakta lunk o allt känns trögt o tråkigt... känner att deppet börjar ta över... :( jag GILLAR de inte alls...

Sen snöar de igen till råga på allt... snön kommer inte att vara borta förrän i Juni...  Possitiv tjej NOT!!! ;)

Nä de e bara o komma igen, allt går, man måste bara kämpa mer eller mindre!!! :)

Känner att ja måste avreagera mig, kanske ett Ronja skrik ;) hahahaha...

En lugn kväll!!! Känns redan bättre ;)
Kram till alla goa människor!!!
Carpe Diem

Bambi och en smak av sommaren...

va o åkte skridskor i går... :)
Jag var som bambi på hal is kändes de som... ;) nä men de gick ganska bra...
Till saken hör då att min kära sambo hade slitit av mina snören till ena skridskon så jag kunde knyta 4 hål sen tog de slut, kan säga att de blev väldigt ostabilt på ena o kändes smått konstigt att åka... men kul va de iallafall, otroligt att man minns de va ju x antal år sen, men de e klart ja e ju ingen stjärna hahahaha...

Blev bjuden på middag "hemma" hos mamma i går kväll... Grillad fläskfilé... ja kan säga att de va verkligen en smak av sommaren så nu längtar jag extra mycke :) Åt super gott, surrade o såg melodifestivalen, trevligt var de, de va ju längesen vi var hem...
Än så länge ha jag inte någon favorit jag vill skicka till Ryssland blir kul o höra alla som gått vidare...

                                   
            Bambi VS smak av sommaren... för min del blir de nog sommaren...


Sol idag!!! :D
Carpe Diem

RSS 2.0