Grym!!!



Kan inge annat än att hålla me... GRYM!!! Orginalet är ju rätt grym oxå både akustisk o inte... Njut :)

Carpe Diem

Road trip...

Igår blev de en road trip med tjejerna ner till Ikea!!! Mycke trevligt måste jag säga :)
Shopping blev de både på ikea sen lite kläder följde oxå me... massa mat o massa surr o en massa road kills ;) Men som vanligt så fanns ju inte de som va viktigast på ikea listan... men men få bli en resa till nån gång om ingen annan ska dit såklart, synd bara att de e sååå långt...

I lördags fick ja utlandsstämning när jag gick o handlade lite mat till bil resan för mig själv, halv tio på kvällen. När de dessutom va fuktigt o varmt när jag kom ut så förstärktes hela känslan!!! Länge leve sommaren!!!
Sommar tecken finns de verkligen överallt trots att de blivit mycket kallare ute... bladlöss alldeles gröna finns de gott om överallt, massa växter som ploppar upp här o där o ja vet inte vad nått är än :) sen i kväll så kom ett sommartecken till, en liten igelkott hälsade på, på gården, hur söt som helst :)

Carpe Diem






Sommar i luften!!!

Vilken helg de varit i helgen!!! Sommaren är här och ja njuter till fullo.
Förutom allt jobb i trädgården som i princip har tagit all ledig tid i några veckor nu så har vi hunnit haft roligt oxå :)
Känns skönt att allt ris o alla löv är borta de va ju inte lite vill ja lova många o krattade år o övervuxna häckar och buskar ochris en stor tumme upp för de!!! Sambon ler nog mest över att alla brottningsmatcher men hagtornshäcken är över :)
Nu blir de "bara" alla små jobb ute i stället innan de börjas med de stora projekten igen :)

Njuter av familjelivet just nu, de händer så många underbara små saker varje dag o mysiga komentarer hela tiden som får hjärtat att bli varmt men en gnutta trots finns allt där oxå ;) Presic som de ska va!!! De kommer i kapp mig att lillkillen inte är så liten längre o att tiden springer skrämmande fort förbi...

                

 
                 
De har försvunnit en del på vår gård inte bara smått...
                       
                   
 Så här ser man ut när de går åska o tycker att de är lite läskigt när de mullrar så högt
 då åker hörselkåporna sen hittar man en trygg plats ;)

  
 "Sommarens" första grill premiär middag ute!!!Lovely!!!

Nu väntar en ny vecka me nya möjligheter!!!
Carpe Diem

RSS 2.0