bad...

väder var de inte ute igår, så vi drog till övik o badade i stället grymt kul o upskattat speciellt av sonen :)
Men ja va inte så ledsen heller ;) shit va vi åkte, kände sista svängen upp för alla trappor för att åka ringarna att ja kanske skulle ha hoppat den gången, men men väl uppe så bangar man ju inte de e ju sååå kul. Fick dock känna av sjuka sammandragningar efter :) Men kul va de!!



I natt va de kanske badväder ute, vattnet fanns då... va de regnade tror aldrig ja sett himlen så öppen, vakna av blåsten o regnet o en stund där efter kom åskan. Ha inte varit nått topp väder i dag heller o blåsten håller verkligen i sig... Men de kan va riktigt skönt att få börja pyssla lite inne nu :) Även om den här dagen bara försvann i alla gravidhormoner o tårar... tar nya tag i morron tror jag :) Fick ett H&M paket idag me lite höstkläder till sonen, de muntrade ju upp lite iaf!!!

Carpe Diem

ja frågan va ju...

hot or not???

OnePiece Pink

Själv tycker jag att den ser hur mysig ut som helst, skulle lätt kunna ha en o mysa runt i, står nästan Linda på den ;) Sen om den är hot eller inte... känns som de kvittar!!!

Carpe Diem

Lyssna...

Idag var familjen hos barnmorskan och fick lyssna på de lilla mirakel som lever o mår där inne :)
Tiden bara springer förbi hinner inte ens lite me ;)
Allt såg bara bra ut, dock va järnvärdet lite lågt trots alla mina jordgubbar som slunkit ner i sommar ;) så nu blir de broccoli till middag hahahaha...

På fredag är jag i vecka 25 o då är de ju bara 15 veckor kvar typ 3 o en halv månad!!! Nu börjar de blir verkligt o längtan har kommit, big time :) Bara en massa måsten som bör hinnas först, men de blir som de blir. Hinns de så hinns de annars blir de sen!!!

Två veckor kvar av semestern få se vilket väder de blir vad som ska hittas på, skulle va skönt att hinna åka en sväng till stugan o njuta!!!

Carpe Diem

v24

Ännu en...

svensk bra film!!! Snabba cash gjorde mig inte besviken, vill bara se mer ;) men men...
Slår ett slag för svenska filmer iaf!!!



Carpe Diem

Vilken helg!!!

Fast alla helger och dagar under semestern ha ju varit toppen!!!
Blev en mysig allsång, kanondag idag med toppen väder!!! Ruskigt kul att se sambon på fotbollsplan igen :) Gjorde mina första ansiktsmålningar på barnen på flarkendagen idag riktigt roligt!!!
Sen va de ju såklart Ko bingon... som nu slutade i häst bingo... Kon smet, big time kan man säga hahahaha... men underhållande o lite hemskt va de iallafall!!!

Mycke trevliga dagar har de varit, o Flarken ha verkligen ökat invånarantalet även om det bara var för helgen så är de riktigt kul att de varit sååå mycke folk i farten!!! Haft trevligt sovfrämmande här i helgen oxå o de gillas alltid!!!
I skrivandets stund så avslutas snart puben som är avslutet på helgen nere på Folketshus o där var de tydligen riktigt bra med folk oxå!!! Synd bara att ja inte fick nöjjet att gå dit i kväll, men men man kan inte jämt vara överallt ;)
De blev en soffmysar kväll i stället, först me sonen o sen me Miriam!!! Kvällen avslutades me alice i underlandet riktigt bra o nu faller snart mina ögon igen så de e bästa att knyta sig kanske...

I morron har de lovat regn om de inte ändrat sig igen, undrar om e finns regn... ja hoppas faktiskt lite på de för en dag iaf även om de låter konstigt för solälskaren ;)

Ja ja nog babblat
Natti natti o tack för en än så länge KUNG semester :)



Carpe Diem

typ 15 år sen...

... de va Flarkendagen med kobingo i Flarken!!! I helgen är de tebax :) Börjar me allsång i parken i morron kväll o på lördag är de massa aktiviteter i byn som sedan avslutas på folketshus!!! Ska bli roligt å återuppliva gammla minnen ;) Hoppas även på okej väder uppehåll i allafall!!!

Hoppas vi ses i morron o på lördag såklart!!!

Carpe Diem


Våran...

underbara mini semester i Lyksele i bilder!!! (Men de är alltid ännu mer underbart att komma hem :) )
Hela familjen topp trivdes i husvagnen o allt som hörde där till :) Måste oxå säga vilken camping hur fräscht som helst verkligen påkostat vi kommer absolut att besöka den igen, med husvagn ;)!!!

 
   
                  
        
 

                     

                          

  

                   

  

                       
       
 

                

 

Carpe Diem

En dag vid...

... havet!!!
Riktigt lovely!!! Älskar semestern och dess inga tider tänket ;)



Carpe Diem

åren går...

Efter en dag i stan igår med konfirmation och god middag... Tänk att min syster son redan är sååå gammal o ha blivit såå stor, minns ju så väl när han just lärt sig gå o när jag bodde med dem. Oj oj oj va ja ha skött om denna pojk vilka minnen, ligger varmt om hjärtat. Tur bara att jag inte blivit nått äldre ;) Trevligt var de iallafall o lite shopping hanns oxå med :)

Nu håller jag på att packa husvagnen och städa...
I morron bär de av o pröva på husvagns livet ska blir sjukt mysigt hoppas jag ;)

Dagarna rinner iväg o i morron är de redan början på andra semester veckan!!! Men de känns bra att åka bort även om de e mycke vi ska hinna o göra, mennu blir de ju semester på riktigt!!!



Carpe Diem


Napp...

Efter besök på vattenfestivalen med skumbad så prövade vi även fiske lyckan i hampen!!!
O vilken fiske lycka sen... ;)

 

 

   



Sonen vann iaf ;) hahaha

Carpe Diem

Sommar :)

Igår...


Bad i lilla polen...

Idag...

 
Bad i stora polen :)

o självklart va vi tvugna att inviga den lilla del av altanen som är färdig :)



Ja bara njuter av att de ÄR sommar!!!

Carpe Diem

Det sägs...

ju att tjurskalln eller sinne sitter i håret...
Men inte här inte, här VAR de tvärt om...

Har klippt sonen och OMG va hände då... sååå tjurig så!!! Ångrar mig big time!!!
Vill ju ha långt hår på han, tycker de är sååå sött men de va väldigt varmt så för hans skull så.. men ångrar mig nu ;)

De e rart med barn!!! Tur att vändingarna e snabba :)

Carpe Diem

Bygge...

Igår var de en härligt varm dag, som slutade i stadsresa med god mat bio, lite shopping o trevligt sällskap :)
Eclipse var riktigt bra många häftiga och bra gjorda scener.



Nu är de första dagen på semestern på riktigt och idag börjar altan bygget!!! Längtar sååå tills den är färdig så vi kan njuta av att för första gången ha en altan :) Många middagar lär de bli på den!!!



Carpe Diem

SEMESTER!!!

Då är de sommar ben o fötter :)



Känns lovely!!!
Njuter av varje minut till fullo!!!

Carpe Diem

RSS 2.0