Vila...

Inskolningen klar för lilltrölan, o de gick hur bra som helst!!! Hon brydde sig inte alls om mig vilket känns hur skönt som helst, hade gruvat att de skulle vara som me W men icke de... sen visst vet ja att de kan komma en period när de e är jobbigare men just nu känns de såå skönt :)

En härlig hemma helg har de varit, o igår njöt vi verkligen av vädret, en härlig vinterdag med pulka, promenad och skidåkning :)

Idag har vi bytt de sista julklapparna hahaha o sen träffat goa vänner :)
Nu är de allvaret som gäller i morron, o båda barnen ska på förskolan o mammaledigheten är slut... spännande, hur jag ska hinna me o få allting klart i tid ;) hahaha

Bloggen kommer att få vila lite ett tag... har inte så mycke inspiration just nu till att skriva o inte om vad ja vill skriva heller sen gissar ja att jag inte kommer ha så mycke tid, med mera jobb o alla projekt vi håller på med, så de blir nog bäst!!!
Så tack till alla som har läst o framförallt kommenterat de är jätte roligt!!! O ja tar inte bort den för vem vet när andan faller på o ja vet va ja vill skriva om kanske :)

Ha de så underbart alla goa där ute!!!
Nu ska ja göra ordning för morron dagen så att vi alla kommer i tid ;)
På återseende!!!
Carpe Diem

I morron...

...är en alldelse speciell dag... Meijas första inskolnings dag på förskolan!!! I mammans hjärts känns de mest gruvarsamt o hemskt, hon e ju sååå liten känns de som!!! Men de kommer nog att gå bra, pappan tar dem två första dagarna sen blir de min tur ska bli spännande o se hur de går...
Så nästa vecka kommer jag troligast att börja jobba på allvar ;)

Tiden går som sagt alldeles för fort...

Va till stan igår o fixade hem lite nya kläder till barnen och även lite annat smått o gått, ett hemmabio, och ett spel till vårt xbox 360 med kinect som har fått flytta hem till oss :) sjukt roligt!!! Kvällen igår var oxå riktigt rolig annars mest mys o spelande på schemat!!!

Nu blir de Bones o fixa inför veckan!!! Sjukt bra helg o hoppas ni får en bra vecka!!!
Carpe Diem

Meija style på många sätt...


De gäller att ha tungan rätt i mun o självklart bara en sock eller helt utan hahaha ;)
Carpe Diem

Andra dagen på nya året!!!

God fortsättning på er :)

Årets första dag spenderades på hästryggen o de va såå längesen men såå roligt ;)
Va väldigt nervös men så här efeteråt förstår jag inte varför, en trygg, lugn och samarbetsvillig häst gjorde dagen!!! Sen hade ja ju såklart annat bra sällskap oxå ;)
Kan lova er att de KÄNNS idag att de va lääänge sen jag red ooo JA!!! Sen att jag INTE stretchade när jag kom hem va u som pricken över i:et men e huvve dumt får kroppen lida heter de ju så fint....

Dag två spenderades på jobbet :) sen trotsade vi snöstormen o gick ut... shit va de ha kommit snö idag :)

På självaste nyårsafton kan man väl säga att de släppte som mest för Meija som nu har börjat gå... hon har gått vid möbler och långa sträckor mellan oss länge men har inte riktigt velt släppa taget o gå för att gå utan mål, men nu så :) å de e ju såå gulligt när de små går för första gången o mammahjärtat gör en extra volt <3

Carpe Diem

RSS 2.0