Idag blev en "konstig" dag :)

Vilken dag de blev... konstig morgon med mycke pirr o ångest...
Men nu öppnas ett helt nytt kapitel i livet och det ska bli väldigt spännande!!! Kommer dock att sakna alla härliga människor på ica både personal o kunder :)

Barnrummen tapetseras just nu, roligt, roligt, roligt!!! Väggdekorationerna härifrån har kommit och tidigare idag fick jag sms om att jag hade ett till paket att hämta i Robban, synd bara tt de inte kom när jag var där!!! Men sjukt roligt med paket ;)
     
Till nått annat... Meija verkar älska pytti panna eller kanske är de för att hon fick äta själv, hon plockade o verkligen tryckte in tills allt var slut :) Så brukar de inte va när de gäller mat om de inte är gröt då vill säga då gapar hon... pytti panna blir de nog fler gånger!!!
Hoppas på att febern försvunnit o familjen är friskare i morron så va kan göra nått roligt, kanske åka till stugan :)
Carpe Diem

Bebismage!!!

Idag tog jag o Malin en sväng till stan för att träffa Frida innan lillbebisen ska komma till världen :)
Trevligt värre va de när vi dessutom fick träffa upp Tina för lite lunch på Eurasia!!! De la sig bra efter en del shopping... eller mycke iallafall för mig ;) Vi är inte så bra för varann lr hur var de ;)??? Har iallafall handlat höstgarderob till båda barnen så nu är de ytterkläder kvar sen då...

Tack för idag tjejer dagen blev super o mysigt att känna på lite bebis mage även om sparkarna uteblev!!!
Carpe Diem

Premiärer...

Igår var de några premiärer för Meija :)

Gungning, cykel tur och lax :) (hon fick dock utan sås... men gillade de faktiskt)
Varför jag säger faktiskt är för att de har sett ut så här hela tiden hon har ätit "riktig" mat hittills...

"Gråtandes", "kjöjandes", och mat ÖVERALLT :) Nu har hon ibland faktiskt börjat gapa o äta några skedar även av "burkmat" men gröt är gott o de kan man oxå leva på ;) 8 månader som hon har hunnit bli när vi va på semester... galet :) Bäst är ändå att få plocka mat själv då är allt gott, så tydligen en äta själv tjej!!! Mat överallt har aldrig skadat så ät o känn o kladda, vi har både trasa o tvättmaskin :) Snacka om att alla barn är såå olika men ändå så lika ;)
Guldklimpar

Carpe Diem


ängens läckerheter

Va på cykel tur me Wilgot igår kväll o vi passade på att plocka lite blommor från vår sommar natur :)

Underbart att vara hemma efter en perfekt semester trip!!! Vi har njutit o haft de toppen, hunnit med allt de vi ville göra utan att stressa, deaautom fick vi ju trevligt sällskap delar av tiden oxå :) Hade gärna stannat en natt till men Meija blev så otroligt förkyld o fick sova i babyskyddet sista natten så vi valde att styra bilen o husvagnen hemmåt i stället!!!
      
                  
Här rullar vi mot Lycksele... Barnen glada o husvagnen med :)

               Började me bad såklart!!!

                      Djurparken nästa!!!
      
             

                    Härlig stil, jag känner igen mig ;)
           

Om sonen har längtat efter dessa... OOO JA, samlat många guldpengar :)
      
      

        
        

               
               
Campingens alla lekparker fick inte så dåligt betyg heller av sonen, fast bestämd på att vi MÅSTE åka hit nästa år igen, han tyckte att de va lika bra att läman husvagnen för då behövde vi ju inte köra dit den nösta år!!!

Avslutar med lunchen innan hemfärd där barnen äter pannkaka ;)

Nu grejjar vi här hemma, perfekt en mulen men varm dag!!! Stor del av sommaren har gått men mycke kvar, men jag vill ALDRIG att den ska ta slut ;)

Underbar semester men tråkigt att komm hem o läsa om vad som hänt våra grannar i Oslo... så fruktansvärt, de händer så mycke hemskt överallt jag får ont i magen när jag tänker på allt... Nä njut av livet o göra de man vill när man vill så länge det går!!!
Nu är åskan här o ja ska upp o måla!!!
Kram på er :)
Carpe Diem

Packa, packat, packad...

Nu är de sent... I morron bär de av mot "riktig" semester ;) Sååå skönt de ska bli o mysigt me!!!

Ha de underbart mina vänner så ska jag uppdatera sen, me förhoppningsvis härliga bilder... i morron rullar iallafall sävsjön :)

Carpe Diem

Dagens Grattis

går ju såklart till....

Dig min vän!!!
Puss o Kram Lav ja :)
Carpe Diem

ordningen återställd...

Efter en helg med roligheter för mamman och pappan så har knoddarna anlänt hemma igen :)
Dem verkar ha haft de super hos farmor o farfar, och vi har oxå haft en kanon helg, med vänner, öltält, dansande, sovande, slappande, fotboll för pappan efter lååång tid som faktiskt resulterade i ett mål!!!

Men visst är de så att de är helt underbart att barnen kommit hem, nu är de tysta huset sprudlande igen, men jag känner att en liten "brejk" är nog bra för alla ibland!!!

Mycke har vi gjort sen ja skrev förra svängen o nu står Lycksele resa på nummer ett :) På tisdag bär det av med husvagnen, ska bli lovely!!! Så dagen idag blir att tvätta o i morron att packa ;) Härligt ska de bli att få semester på riktigt = att inte va hemma för då kan man inte göra nått för utom att bara vara... Golv o tapeter är nu inhandlat till barnrummen så de kör vi gång med när vi kommer hem, ska bli riktigt roligt de kliar lite i fingertopparna!!!

Nu ska jag få lite frukost i magen... kl 11.29 ;) Livet är härligt o sommaren underbar!!!

Tack alla vänner o andra för en kanon helg!!!
Carpe Diem

Underbara innansjön!!!

Med 24 grader i vattnet har vi såklart badat o badat... jag pratar så klart om stugan o innansjön, ett av jordens paradis :)
Underbara semester, har inte hunnit blogga så mycke eller haft lust för den delen :)
Båda barnen har hunnit med en feber sväng var 39,6 varade ett dygn o sen putsveck... pigga o tillbaka snabbt.
Igår drog vi iväg jag o Wilgot på burträskmarknad (nåra fynd blev de) o sen mot stugan med älskade kusinen o badning!!! Han ville inte hem... konstigt... nope!!!
Dagen idag började vi med att "försöka" va duktig o göra nått, men de avslutades snabbt o efter lunch for vi i väg till stugan igen, vilken värme o vilken dag... gillas, tiden går bara fööör fort!!!
Mys på stranden me "picknik" bad o bus sen middag på Westmans = en kanon dag :)



Dagen slutade dock med ett roadkill... De gillades inte av Wilgot, när han skulle gå in...med lessen röst, nä mamma jag vill se lite till på Rådi ;) 

Carpe Diem


Skulle inte va fel :)

http://www.vk.se/Article.jsp?article=458069


Carpe Diem

Lyckad helg!!!

De har varit en bra helg en kanon bra fredag, hade jätte roligt o robyn va GRYM, Tack alla inblandade :) Mys i husvagnen har de oxå blivit!!! Slutade dock med hög feber för sonen :( Vaknade av de i natt så de har inte blivit så mycke sömn i helgen o speciellt inte i natt, men har haft de roligt o bra så då är de värt de :) Blir dock tidig kväll i kväll för mamman!!!

De vi vet att vi MÅSTE inhandla innan nästa husvagnssväng är en bäddmadrass, har ont i HELA ryggen känner mig som 80...

Carpe diem


Stadsfesten!!!

I kväll kl 19.00 går bussen från the big city Flarken ;) Mot stadsfesten och Robyn!!!
Fy o usch va kul va ska ha :) Robyn, karuseller o trevligt sällskap kan inte bli tråkigt ;)

Nästa år får vi hoppas på nån fler bra artist, september kanske, hon va ju jätte bra på allsång på skansen :)

Nä nu ska ja göra klart de sista  för husvagnen rullar snart iväg, vi ska spendera helgen i husvagnen vid havet i Noret ska bli myys...
Sen ska ja tagga till, duscha o poppa music blir en bra dag de här!!!¨
Carpe Diem

RSS 2.0