Funderingar...

Sitter o tänker o funderar över året som gått, va mycke som hänt... i morron är sista arbetsdagen på 2009!!! Tiden går såå fort och det händer saker hela tiden!!! Jag väntar med spänning vad 2010 har att erbjuda :) 10 år sen 2000 o de känns som igår...

I morron blir de jobb o sen god middag med goda vänner, ska bli trevligt bara inte john blund kommer så snabbt som han gjort i kväll, ska dra mig till sängen nu så fort som möjligt :)

Önskar er alla ett riktigt gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!!!
Ta hand om dig själv och varandra, ägna en extra tanke till de som behöver de och lev i nuet o njut ;) De ska jag bland annat göra över tre dagars ledighet igen ;)

Stor KRAM på er!!!
Carpe Diem

                 

Snöigt värre...

Ja shit va de snöat o fortsätter gör de oxå... Blev som en chock när ja tittade ut genom sovrumsfönstret dan efter annandagen o balkongen var övertäckt av snö, o ännu mer när ja kom ner o såg... Ha aldrig varit med om att de kommit sååå mycket över en natt :) Som ett puder!!!

        Här var de ju skottat x antal gånger oxå...

Lite kontrast när jag två dagar tidigare gick över gräsmattan o snön nådde inte över skorna :)




Lite av julen som började me pakert under sängen så klart:)

              

Sen tog bilen färden mot Morfar o Margareta med god mat, julklappar så klart o kusinerna!!!

                   

Vidare till Mormor o Matz med kalle, glögg o ännu mer mat... Sen kom han såklart, TOMTEN!!!
Blandade käsnlor kan man ju säga.
Men Godisen vågade sig nästan ända fram till tomten men va väldigt snabb i vändningen ;)

              

                   Bus o skratt hanns ju oxå me :)

På annandagen var de dags att träffa farmor o farfar oxå, men ännu mera mat o klappar!!!

        Där fick pappa dela ut paketen istället!!!

En lyckad ju helg som sagt o nu väntar de nya året... 2010... ganska coolt igentligen, men de känns nyss som de va år 2000 firandet... men inser snabbt att de är ju jätte längesen ju :)

Carpe Diem

God Fortsättning!!!

Hoppas ni alla haft en riktigt bra julafton!!!
Vi hade en jätte mysig dag med nära och kära, tyvärr slutade de i feber för sonen så han e inte så pigg idag heller en ordentlig hosta... lite tråkigt när man är ledig o vill hitta på nått kul!!! Men idag blir de mys hemma o i morron blir de julfirande i åkullsjön!!!
Tomten kom till oss iallafall :) Inte jätte omtyckt av sonen men de gick bättre o bättre o många fina klappar blev de!!! En lyckad dag me massa mat!!

En speciell tanke under julhelgen går till en familjemedlem. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och kan verka väldigt orättvist. Men de gäller att leva varje dag så bra man kan, ta vara på den o se framåt, vi hoppas på många fler dagar och julaftnar med dig!!! Massor med styrke kramar från oss

Vill bara önska er ALLA en fortsatt bra julhelg!!!

Kramar från oss!!!
Carpe Diem

Tomte SÖKES!!!

"En snäll, försiktig och lugn person sökes...
Gärna med mycke vitt skägg, röda kläder och kratfig hydda, med tyngd i magen!!!
Du ska klara värme, för varmt lovar jag att de blir, rädda barn, tårar och högt i tak!!!
Du bör vara läskunnig, social och bjuda på dig själv..."

Känner du att de passar in på dig så... ;)

Ja som sagt tomte till julafton är inte alls lätta att hitta, funderar starkt på att fixa tomteuthyrning, de skulle lätt funka o pengar finns nog att tjäna... men de e klart julafton tillbringar man ju helst hemma med nära o kära!!!

Ja ja fortsätta att leta blir de nog, men de e ju inte så lätt speciellt när baranen i familjen är i så olika åldrar!!!

Nu är de nära o förväntningarna stegrar, blir mysigt med jul o fyra dagar ledigt :)

Kanske borde flytta till värmland, var ute och googlade o hittade nån som annamat tomte uthyrning ;)
http://kopochsalj.eniro.se/query/category_id/20900000/id/A29375172/ordernr/12/what/gti_info/tpl/bas_front

                              


Ha en bra kväll!!!
Carpe Diem

Mamma, tomten kommit med...

... De va godisens första mening när han kom ner på söndag morron... :)
Ja vad hade tomten kommit med natten mot söndagen...???



Nu vet ni vad våran lördags kväll o natt gick ut på, glögg, julmusik och paketinslagning!!! Men ganska mysigt var de :) Helt sanslöst vad pengar o tid julen tar... men men är man många så är man!!!

Nu är de dan före dan före dan före doppare dan... o snön faller från himmlen i mänder, de blir en vit jul i år ;)

Ledig i morron så då blir de en sväng till Ånäset, handla lite julmat o sen fixa de sista som kanske bör göras, klapparna är färdiga iaf!!!

Carpe Diem


Vackra vintelandskap!!!

Dagens jul mys blev julbak, pepparkakor och lussebullar o lite hemmagjord kexchoklad!!!
Massor me snö oxå :)
Blev en avslutning på kvällen med att vara ute o tokbusa i snön me grannarna, mer av den varan ska de nog bli, hoppas snön stannar nu!!!

               




                                

Carpe Diem


Snöar gör de ute!!!

Nu ska här bli julstämning :)

Lucia tåg igår granklädning i kväll o i morron blir de julbak här hemma:) O dessutom så snöar de ute o ganska mycke oxå... K
anske blir de att hinna åka lite pulka i morron oxå, måste passa på när man e ledig!!!

   Lite julpyssel...

     Lucia sötingar!!! Sååå otroligt mysigt!!! Sen kom tomten en sväng o hälsade på, gick si så där men kanske lite bättre den här gången... få se hur de går på julafton, tomten är inte godisens bästis... :)

   Sen lite spex blire ju oxå ut i mellan ;)

     Jätte roligt mamma lät de hela tiden o glittret som haslduk funkar ju :)

   Mera glitter :)

 Slut resultatet efter att mamma fick sätta bollar där godisen inte nådde :) Mysigt var och blev de iaf :) Fejk i år oxå... Men nästa jul då går ja o Wilgot ut själva o hugger en tror ja :)

Carpe Diem

Klappar...

Så var sista idol fredagen gjord!!! Sjukt bra idoler iår måste ja säga!!! De är bara att gratulera dessa människor till deras otroliga talang o grabbarna grus gjorde en kanon kväll o sen att allt är live... Sen eftersnack helt flummigt men kul som vanligt ;) o Jidhe helt galen!!!

I morron blir de stan för att föröska göra klart alla klapparna till julen... är inte så pepp men...
Få se om hysterin på stan kan ge mig några julkänslor eller... betvivlar de men...
Få bli julbak, granklädning o glögg till veckan i stället som få göra de!!! Jul bord i morgon och lucia tåg på söndag kan i och för sig hjälpa till på traven för snön verkar ju lysa med sin frånvaro :( Ha en underbar helg!!!

Kramar

Carpe Diem


Nya Jackson kanske ;)



Carpe Diem

Färger!!!

Godisen ritade efter mellisen idag, medans jag diskade undan lite :)
Jag hör hur han sitter o pratar... nu tar ja range, målar... o nu en brun osv.. Jag vänder mig om o ser i min förvåning ;) ja de va ju så, han hade börjat måla med den orange kritan och höll på med den bruna!!!
Chockad mamma, annars är ju alltid alla färger grön :)
Sen blev de, mamma titta nu tar jag röd. O sen mamma nu tar jag lila... ibland blir man förvånad oj vad de små kan mycke!!! Bara att vara lyhörd då får man lära sig mycke!!!

Feberfri kille hela dagen o även igår kväll så i morron blir de jobb o dagis :)

Carpe diem

Hur kul kan man ha i en balja?!?!?











Carpe Diem

Det var...

... snö ett tag o de va ju hur mysigt o fint som helst... Synd bara att regnet tar över hela tiden!!!





                          








                                   

Carpe Diem

Babbel babbel...

Nu var de väldigt länge sen jag va in här!!!
Men allt är bra med oss o äntligen har vi fått telefon och internet igen efter en månads saknad :)

De ha hänt en hel del sen ja skrev sist...
Nu är vi ialla fall inflyttade i det nya huset :) Känns super o vi trivs hur bra som helst!!! Dock är de lite kaotiskt här hemma, lite av en byggplats ;) Men de blir väl bättre de me!! !Hinner väl inte så mycke på kvällar o så ganska långa dagar på jobbet som jag oxå trivs med o har kommit in riktigt bra!!! Va på post kurs i Torsdags... Passade då oxå på att vaccinera oss... Kan säga att ja kommer aldrig mer att ta en vaccinationsspruta i mitt liv, hade som bestämt att ja inte skulle ta den, men när vi va där så tog ja den ändå... o fy va "dålig" ja va igår... illamående, ont i armen som ja knappt kunde lyfta, frossa o svättningar om vart annat, feber o alldeles varm i gommen o halsen... Men idag är de MYCKE bättre :)

Annars så ha vi varit ganska "inlåsta" i huset den senaste månaden... :) Men ja ha ialla fall hunnit träffa tjejerna,varit iväg en sväng till Ikea där de blev alldeles för dyrt ;) o varit me sambons jobb o badat i Burträsk hela badhuset för oss själva riktigt mysigt o sen kanse de bästa, va ju på bio med Miriam, Sofie och Liza!!! O såg New Moon!!! Hur bra som helst!!! Vill bara se båda efter varann NU!!!

            

Skyltsöndag och första advent har oxå hunnit vara, jobbade dock... o sen var de ju ingen snö.. snacka om att de ha regnat... Jätte tråkigt, har ingen julstämning alls o de e sååå mörkt hela dagarna!!! Lite snöha ju kommit idag :) men även regn såde tar ju som ut varann... VILL HA SNÖ NU!!!

I helgen blir de väl att ta de lungt o grejja lite hemma, tyvärr ingen idol ikväll, men shit va bra de va i går, snacka om att dom e duktiga, synd att Tove åkte ut, men... Ikväll blir de nog Harry Potter o halvblodsprinsen istället!!! Shit va ja babblar om ointressanta saker men ja ja så blir de ibland!!!

Ska försöka klämma in lite bilder på vårt renoverings objekt o vad som hänt sista tiden kanske, om ja hinner ;)Men nu ska de mysas i soffan!!!

Kram Kram

RSS 2.0