Underbara lillastora fyraåring!!!

Ja för fyra år sen va jag i en bubbla med en liten liten skrutt bredvid mig :) Nu är jag på sätt o vis oxå i en bubbla med en lite större skrutt, en helt underbar sån <3
Igår frågade vi igen vad han önskade sig nu när han blev fyra år... efter en liten stunds tänkande så svarade han
- Jag får de jag får o jag blir glad för de jag får!!!

O blev han glad då... JOOOO han blev väldigt glad över sina presenter och frukost på säng såklart, som han har väntat ;)

Tacka alla för era gratulationer!!! Kalasandet fortsätter i helgen :)

Carpe Diem

I morgon är ingen valig dag...

nä för de e min godings födelsedag :)
Har grejjat o dolat lite ikväll så i morron blir de frukost på säng som han verkligen har önskat sig :)

Nu blire upp till sängen o läsa lite!!!
Carpe Diem

En socker bagare...

Helgen har bestått av skördemarknad med thaimat sååå gott o så mysigt fast de va kallt, Leoslekland o där tog helt klart Flarken över ;) Idag blev de en riktig bakardag bullar o två sorter är gjorda än så länge, blir toppen till W:s kalas!!! En riktigt söndag med en massa småstök bara, skönt att bocka av att göra listan!!!

En helt perfekt helg har de varit trots att Meija fick feber en sväng, men mys, roliga saker o massa trevligt sällskap hela helgen, suttit vid symaskinen har jag även gjort en massa kuddfodral o na gardiner blev resultatat o nu kom även solen fram o lyste upp söndags eftermiddagen, så ska ta mig en skön promenad efter maten o njuta av solen :)
Vad har du gjort för kul i helgen??

Carpe Diem


Nu är alla äpplen bortforslade från gräsmattan :)

Tumblr_lrfd5zjmfq1qayvd5o1_500_large
Carpe Diem


...färg...

Ja de är som de är... ibland kan man ju bara undra lite mer än annars, men skaka av o gå vidare!!!

Verkar som vi får igen för alla sommarens underbara soldagar :) Men de är friskt o vackert ute, de luktar verkligen höstgott o de e nu jag njuter av att va i skogen o bo där jag bor!!!
A_165011757_large
Carpe Diem

Belive...

Quotes-332_large
Carpe Diem

bubbel...

i morron kör vi...

Så bra att hon just somande efter en massa gråt... helt övertrött o en gnutta tjurighet ;) bara för att jag ville att hon skulle va extra pigg o glad i morron :) Man ska aldrig tänka nått!!! haha

Carpe Diem

19/9...

En trött lillskrutt som är hela 10 månader idag!!! oj oj tiden går ;) snart 1år...

Carpe Diem

Nu ser vi ut på skolvägen 5... ;)

Japp i torsdags va de dags för babysim för Meija... inte riktigt sååå kul tyckte hon :) Men i slutet var inte vattnet så läskigt o kunde faktiskt plaskas med lika bra som vattnet i Flarken!!! Men då va de där duschningen sen.. BIG no no... Vi kör på torsdag iegn o hoppas då på att hennes förkylning e borta!!!
Fredagsmys isoffan o fynd på bytardagen o fyndet har även gjorts :)

O tacka vare snälla svärföräldrar så har jag i helgen kunnat fylla på lingonsyltslagret för vintern... även om ja e grymt avis eftersom att dem är o latar sig på Kreta i go värmen medans jag får njuta av värmen från lingonsylten innan den skulle kylas...
Nä vi har haft tre underbart fina hösta dagar nu o hunnit en hel del o njutit av solen!!! I dag var de Wilgots tur att åka på jobbet!!! Han följde pappan o körde skördare halvdag, o de räckte me halvdag... en tröttis fick ja hem :)

Nu är de de snart ny vecka o jobbet kallar i morron, jag känner mig lite piggare i förkylningen även om jag kanske inte gjorde de jag hade behövt i helgen VILA... men men vi ser ju ut genom alla fönster här hemma nu ;)

Carpe Diem

Nytt...

En favorit från idol för mig nu i samarbete me Orup!!! Va tycker ni???
http://www.youtube.com/watch?v=a72wzaB4YdM


Carpe Diem

En tanke...

Ibland går vissa saker alldeles för snabbt... även om man är medveten om hur de ska sluta så stannar livet upp en sekund när man får ett besked som är väntat men ändå så oväntat!!!

Är vissa saker bara meningen, är livets bana förutbestämd, våra val i livet är dem redan bestämda innan vi gjort dem. Alla varför är de redan bestämt att dem får vi aldrig svar på, framtiden, hälsan, kärleken, karriären är det redan bestämt o skrivet i stjärnorna??? Kan vi påverka våra val och våran bana eller hade det ändå slutat som det gör ibland... o hur hade livet sett ut om vi gjort på ett annat sätt i våra val, och hur hade det varit om vi fötts i ett annat land på en annan plats... hade jag varit jag då???

När någon går bort eller blir sjuk blir iallafall jag väldigt påmind om min egen existens o får en tankeställare varje gång, som tyvärr försvinner ut i intet efter ett tag... varför???
Men jag blir påmind om livet, hur bra vi har det och vilken tur att jag gjort mina val som jag har, dem är gjorda och det finns ingen anledning att ngra något bara se framåt... annars hade jag aldrig haft mina underbara två barn, alla mina vänner som betyder så mycket och självklart min familj. Vi har ett hus på landet, närheten till naturen. Vi har två barn som är alldeles perfekta och har massor av människor omkring dem som älskar dem, vi har jobb båda två, vi har bil och mat på bordet varje dag...  vi är friska (förutom en förkylning som kommer smygande på hela familjen ;)..) vi har ett rikitgt bra liv tillsammans som vi inte får glömma bort, de är något att vårda varje dag, vi planerar en framtid!!! Hur framtiden ser ut vet ingen, vi får fortsätta göra våra val som känns bra i hjärtat... Som Margatea ofta skrev ta vara på dagen idag för den är din. Lev och njut och ta vara på varann.

Idag släcktes livet för en människa i vår närhet, vi har inte känt varandra så länge, men det känns ändå i hjärtat. Hon var en väldigt snäll kvinna som var så otroligt mån om barnen. Jag vet att hon läste min blogg för att kunna följa vårt liv och barnen när hon inte längre kunde komma hit, hon var en del till att jag fortsatt att blogga, alltid roligt om man vet att det glädjer någon.

                    Vila i frid Margareta!!!
     
Carpe Diem



Liv...

Ja idag har jag suttit vid datorn o gråtit... Har inte läst så mycket om plankraschen som blandannat tog Stefan Livs liv... alla tankar till hans nära!!! O de e väl just därför, satt idag o läste o tårarna bara rann, alla dessa människors liv som vänds upp o ner på en sekund... alla barn som aldrig mer får träffa sina pappor, de är så fruktansvärt. Jag vet att det tyvärr är livets gång men alla vad och varför gnager på...

Jag o Wilgot tog bilen o åkte på loppis idag, de va inte så stor loppis tyvärr men Wilgot fick sig en robot o två böcker o Meija två tröjor. Allt för 50kr de e helt okej ;) Sen åkte vi på Westmans o åt lunch, fikade o lekte. En riktig myyys dag :)
I morron är de jobb igen o ja måset säga att jag längtar!!! Har fått ett riktgit bra jobb med härliga arbetskompisar, känns toppen!!!

Ha en bra vecka alla vänner!!!
Carpe Diem

TGIF!!!

Fredag!!! Att just fredag ska va en sån här otroligt häftig dag, den är verkligen speciell :) Helt klart bästa dagen på veckan!!!

Idag började fredagsmyset i skogen för mig o sonen!!! Idag hade vi dessutom tur me "fredagssvampen"

Trevlig helg på er!!!
Carpe Diem

Sneak peak...


även på Meijas rum...

                    
                         

Tro de eller ej de ha redan börjat klia i fingrarna efter att fixa hallen o toan uppe nu ;) Även lek rummet o sen ta tjuren vid hornen o få bukt på källaren kanske... drömmar om att allt ska vara färdigt, hahaha!!! Nästa hus blir nyckelhålsfärdigt vill ja lova :)

Carpe Diem

Wish me...

...luck!!!
Fast ja kanske inte behöver nån mer tur efter femklövern ;) Få se om den ger nått...
Imorron e första arbetsdagen på mitt nya jobb :)

Så nu blir de sängen så att ja e pigg o laddad, de sista är ja redan men de första....
Carpe Diem

Shopping!!!

Ha shoppat lite nya basplagg till mig o de e ju såå roligt!!! De blev inte mycke men, skönt att gå o kolla lite, hittade dock både skor o byxor med hög midja som jag vill ha men de får bli nästa sväng de :)

De följde me en till grej hem som INTE va tänkt men men kunde inte motså ;) Nytt till soffan...

Tänk om man fick va miljonär... sååå skönt at slippa ha ångest när man har handlat nått som man behöver, slippa prioritera hela tiden, o slippa tänka jämt...
Allt behövs verkligen på en gång o de känns som... men sonen fick då höst ytterkläder idag iaf., de blev prion i stället för mig!!!

Efter jul blir de konsumera mindre som nyårlöfte!!! Började igår med att recykla lite till = härligt!!! De e såå mycke som går att göra om, fixa till, piffa upp, ärva o secondhand ha. Gäller bara att ha fantasin :)

Tar genast tag i mina nya gamla lampor som har stått stilla länge nu!!!
Carpe Diem

Sååå bra

vi har hållit på en del med tv:n här hemma o fixat nya kanaler... råkade då konstigt nog fastna på svt24 i förgår kväll sent...
Riktigt bra var de :) Bland annat var Caroline af ugglas där o hon e ju bara sååååå bra, verkar va en fantastisk kvinna!!!
            
Fast de är vi väl alla kvinnor :) Kom bara på att tänka på henne såhär på morronskvisten!!!
Nu blir de frulle o sen stan för lite "egen" tid, tror dock inte att ja e så ensam där ;)

Carpe Diem

Extremt Good Luck?!?!?!

Ja va kan detta betyda...

Först en fyrklöver, härligt kanske lite good luck i livet...

men sen en femklöver...
Har aldrig sett de förut!!! Undrar va de kan betyda...

Carpe Diem

Long time...

En vecka sen sist... typ...

Ja vad har hänt i mitt liv på en vecka då???
Har sjuk blogg torka... tror inte att de kommer bli så länge till jag fortsätter blogga, de blir inte så helhjärtat...
De e snart höst o då kanse inspirationen flödar igen!!!

Vi har varit i härliga stugan o firat pappa till pensionsåldern!!!

Sett en Stooor gädda som med lätthet hade svalt Meija...

vi har badat...vi har bakat...Tidig morron mysat, gillar dock inte att stiga upp 5.30 varje morron...Börjat göra höst ute...osv...
 
Sen har jag o sambon haft extrem vardgslyx på en tisdag.. bara vi i bilen till stan, lottas med plankstek. Bio, harry potter underhöll oss i två timmar!!! Lite stros o sen hem, kunna åka bil i två timmar o bara prata utan ett annat ljud o bara njuta av en underbar middag = Fantastikst underbart... mera sånt!!!

Carpe Diem

RSS 2.0