Räkningar...

Räkningar... hur kul e de?!?
Blir riktigt nöjd den 25:e när lönen ramlar in på kontot!!! Men sen typ fyra dagar senare är de öken där... hmmm

Ja ja, va på ikea i söndags o de blev några små inköp bland annat en rya matta till rummet :) (men de e inte därför de e öken på kontot ;)...) En lååång men väldigt trevlig dag!!! Mycke surr, mat o skratt, tack för det!! Ev en polisjakt oxå... :)
(O ja syster jag köpte servetter till dig ;) vet ju att du läser, men aldrig kommenterar ;)... )
              HAMPEN Matta 
Dagen idag har de varit jobb, lite svalare i växthuset idag :)... Sambon o sonen har varit hemma med SEMESTER sambon började sin semester idag o fortsätter i sexveckor :) ja jobbar tre till sen är de min tur :D längtar...
Va i väg en sväng idag på ett ställe, o ja tror inte att jag sett nått värre i hela mitt liv... va helt chockad o tagen... de va döda blommor överallt o som de såg ut seno vilka priser... ja jag kan inte fatta... Sommar blommor ska väl leva o blomma för fullt nu eller??

De här blommorna gör de iaf... :)
Lite bilder från mitt jobb, tidigare på säsongen!!!

    

  

Ska försöka ta me kameran igen o hinna ta lite kort nu när verkligen alla blommor blommar :)

Ha de BÄST!!!
Carpe Diem

Aj aj...

Har verkligen längtat efter solen... o när den nu är här o även utlandsvärmen så kommer alla soleksem på  en gång... hela armarna o bröstkorgen är helt röd prickiga o de gör aj aj... :( så idag har halva dagen varit med skjorta på!!!
Så de blir nog bra med en Ikea resa i morron o inte vara i solen...
Badat har de gjorts idag sonen helt galen o kul var de!!!

Min cykel har äntligen kommit idag oxå så tror de blir att cykla efter vi njutit av grillat o gotta :) Senare blir de nog något förfriskande o bad i grannarnas "jätte" pool ;)

Ha en fortsatt under bar sommarkväll!!!
Carpe Diem 

Lufta...

Vilken dag... på många sätt...
Sommar, kan man verkligen säga idag har de verkligen varit varmt o i växthuset har de kännts :)
Efter jobbet blev det middag på lufta ute på altanen med ett gäng andra!!! Riktigt mysigt :)
I morron är jag LEDIG :D ska bli skönt, ska bara vara tror jag sola, om jag nu kan de ha fått massa solexem :( men men en härlig dag ser jag frameot iaf!!!

     Hoppas vi hinner hit o bada nån gång i sommar oxå :)

En tanke går idag även till Michael Jacksson som avlidit, popens kan nog säga största ikon!!! Allt kan gå så fort, men efterlämnar sig en massa bra musik gör han...

             

Natti natti
Carpe Diem

Bild...

Fick en bild av charlotte idag från midsommar...
En riktig midsommar kille :)

     

För de andra vilken underbar sommardag vi har haft idag!!! Hur härligt som helst har längtat efter detta o hoppas att de kommer mååånga fler även när jag får semester om de blir nån :)

Natti natti
Carpe Diem

Hur?!?!?

Hur kan man samla på sig sååå mycke gejer på några år???
Gick upp för att jag tänkte "städa" sortera uppe i vårt förråd som typ tar hela övervåningen... oj oj oj så mycke grejer, de behövs ett antal svängar till tippen o en STOR loppis känns de som :)
Gruvar för den dagen vi kanske ska flytta... kommer inte bli kul vill ja lova... bara på några år... men räknade just ut att de va inte så få... tiden går ;) o sen har de ju tillkommit en del grejer sista två åren, mycke mer blir de när man blir fler i familjen!!!

 

Ha en bra kväll!!!
Ska se om jag gör ett ryck till annars blir de sängen o läsa ut boken ;)
Carpe Diem

Midsommar!!!

Så var midsommar helgen förbi!!!
En trevlig helg med trevligt sällskap :) På dagen var de picknick och brännboll, sedan tog färden av mot kålaboda och charlottes farmor och farfars mysiga ställe!!! God mat, lek och fiske o självklart en massa surr ;) Super trevligt!!!

Gick ner en sväng till folkan när vi kom hem o sa hej till syster och patrik, dansade o skrattade en stund me henne innan de va dags för sängen... blev liiite senare än jag tänkt ;) Men men...

Lite midsommarbilder!!!


   

   


Igår var sambon o några till på midsommartravet, tänkte att han skulle ta hem storkovan men har inte sett en skymt av den så... idag var de jobb o SOL :)
Hoppas du oxå haft en trevlig midsommar!!!
Kram kram
Carpe diem

Trevlig Midsommar!!!

Ha en underbar midsommarafton!!!
Massor av sommarkramar!!!

       
Carpe Diem

Snor!!!

Nu har förkylning tagit över mig... ont i halsen o snor hela tiden... :( Perfekt till midsommar... Men ja ska inte klaga alls minns knappt när jag var riktigt förkyld sist!!! Jobb i morgon sen är de två dagar ledigt :) Är dock inte ett dugg midsommar pepp ha aldrig varit så opeppad... sa till sambon igår kväll att helst skulle jag vilja låsa in mig hyra film äta gott o bara vara ;) Men jag gissar att peppet vänder o de kommer förmodligen bli en bra midsommarafton!!!

Syster yster har fixat min blogg lite :) tycker de blev riktigt fint... är ju väldigt svar för kattdjur... tror jag har varit en tiger i mitt förra liv ;) så de blev ju perfekt ;)

Nu ska jag skynda mig i säng så att jag hinner läsa lite!!! Som sagt hade jag en super dag igår!!! O dessutom fick jag paket ett av de bättre faktiskt av min snälle chef!!! Alla 4 twilight böcker :D Så kunde ju inte låta bli i går kväll så jag började på andra boken o den fängslade mig direkt så nu är de sängen o boken som gäller :)

Om jag kunde drömma När jag hör din röst Ljudet av ditt hjärta Så länge vi båda andas

Nä nog babblat om inget!!

Hej svejs!!
Carpe Diem

Vilken dag!!!

Vill bara säga tack till alla som på något sätt har uppmärksammat mig på min dag :)
Känns nästan som att jag fyllt jämt med all uppvaktning o fina grejer!!!
Snart kommer ni bara att se ett svart streck genom flarken när jag kommer farandes på min nya cykel :D en snäll sambo har jag!!! Så i sommar ska de trampas :) Chockad men väldigt glad!!!

                       Logan cykel

Tack för en bra dag, ha de bäst KRAMAR!!!
I morron är det jobb igen o snart e de midsommar oxå :)
Carpe Diem


Ett år till...

Så har ännu ett år gått o de betyder att jag blivit ett år äldre... hmmm skulle helst vilja sluta fylla år nu, de börjar bli så många ;) tiden går verkligen sååå fort o mest märker jag det på andra såklart de hinner i kapp en som... :) För själv så blir jag ju inte äldre eller... ;)
Ja ja en dag fylld med fika antar jag att de väntar... Trevligt att träffa familjen i allafall!!!

Ha en bra dag de ska jag iaf ha!!!

            Kanske inte riktigt en sån, här men nästan ;)
 
Kram kram
Carpe Diem

Ny hobby...

Kanske skulle jag satsa på en ny hobby o inte vilken som helst... ;) skulle inte vara helt fel...
Burk Linda känd och berömd i the big city Flarken...

http://www.e24.se/lifestyle/riktliv/artikel_1390449.e24

Carpe Diem

Skål!!!

Så var champagnen sprättad och uppdrucken... :) En Måndag... hmmm
Men har man en rolig och galen chef så ;) Men nu va de gjort iaf, riktigt gott!!!

Så som sagt skål på dig för att det är Måndag och en härlig dag har varit, skål för att det är en ny i morron, skål för att just jag är jag och att just du är du, skål för att efter regn kommer solsken, skål för ja typ allt!!!

                                  

Natti natti
Carpe Diem

Favvis...

Sambon ha fått en till favvo låt :) Lite otippat dock att vara en låt sambon lyssnar på med tanke på vilken musiksmak han annars har ;)

http://www.youtube.com/watch?v=iAmb0tgHAkA

Här är en till favvis som kanske är ännu större favorit!!! kan hålla med om att hon e bra... Kan se mig honom i maskinen me full volym på teach me :)

http://www.myspace.com/magdalenakonefal

Lyssna du oxå!!!
Carpe Diem

Kaffe?!?!

Godisen hade tydligen haft riktigt roligt idag :) Hade hittat det öppnade kaffepaketet o de kan man ju ha riktigt kul med :)

    

För mig har dagen bestått mest av att jobba, laga mat o baka :)

                        massa konstiga saker som ja aldrig gkort förut... undrar om de går äta...)

Mer jobb i morron men på tisdag blir de ledigt...!!!
Mamma o Liza hade Godisen idag en stund så att sambon kunde jobba lite han med... så som tack blev de middag här :) Alltid kul med middagsgäster!!!


Ha en bra Måndag!!

Carpe Diem

Hmmm...

ska de börja hända grejjer...?!?!?! :)

Lördag kväll o de känns som vilken dag som helst, kanske för att de har jobbats hela dagen idag o även i morron... men nästa helg blir de ju ledighelg o dessutom Midsommar :)
Hoppas på bra väder för nu undrar jag faktiskt vart sommaren tog vägen... LÄNGTAR till sol o värme o mysiga kvällar ute!!!

Jag söker efter en stor ljus himla kropp som bildades för 4,6 miljader år sedan, den har en yta av tre lager fotosfären kromosfären och koronan och består av mycke väte. Den ger värme och sprider glädje...Den har inte synts till så mycket på ett par dagar så om någon av er råkar ha sett den solen alltså kan du gärna få dela med dig o släppa ut den i "frihet"!!!

Ha en fortsatt bra Helg!!!
Carpe Diem

Fy fan va ja e bra...

Så var de många röster som hördes skrika av glädje idag!!! Jag fick nostalgi trip från min student, oj oj vilka minnen ;)...
Syster Liza har tagit studenten idag o självklart var familjen på plats för att få se en glad och "ledsen" Liza komma utspringande med för ja ha tagit studenten, för ja ha tagit studenten... på läpparna... :)
Ja vilka minnen som kom upp jag minns verkligen känslan, traktor åkandet och festen sedan, lättnade o ovisshaten jag hade, glädjen men även lite tårar...
Nu är  det en ny del av livet som tar vid... den "skyddade" världen är förbi, nu är det allvar och kanske vet man inte riktgit vad som händer efter sommaren...
Jag vill dock inte tänka på hur många år sedan det var för mig... ;) o vilka planer och tankar jag hade då... som inte alls blev av... men men de blir väl aldrig som man tänkt sig... ödet bestämmer väl o de blir säkert de bästa ändå eller?!?!?

Lite bilder från dagen...

                

                                                  Syster skaran :)

Efter alla sånger och sprättade flaskor och vagn åkning så åkte vi alla till Mamma o Matz där vi åt smörgåstårta och fika, de satt där de skulle... En lång men trevlig dag som vi hunnit med en del på... Jag och Godisen hann åka iväg en sväng till sambon i skogen o fick åka lite skotare innan de är dags för semester... 

             

Ja en blandad dag av sommarbloms inköp, sånger, "skumpa", paket, och traktor åkning så få vi väl säga god natt på dig!!
Grattis än en gång till dig Syster!!!
Kram kram
Carpe Diem 


Tv Mys...

Lite bilder på en liten kille som var väldigt inne i Tv:n i kväll :)







Natti natti
Carpe Diem

Dirty Dancing...

Satt i bilen med steron på... Låten ja lyssnade på tog slut o de byttes till nästa spår... the love of my life, when i was a kid, came by my house this morning... Frida hyvönens Dirty Dancing började spelas...
Jag har hört den låten hur många gånger som helst o tycker att den är hur bra som helst, men jag har aldrig tyckt att den varit så här bra!!! Den e ju Grym!!! Kan inte beskriva vad som hände eller hur mina öron lyssnade i dag men gåshud över hela kroppen hade jag iallafall :) Mera sånna låtar till folket!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dej1hxnZBzE

Carpe Diem

Gossip Girl...

Så var de slut för säsongen... :( Men de var ett grymt bra avsnitt i kväll så ser framemot nästa säsong fast både och i och för sig för när de börjar om betyder de ju att sommaren är slut o de är ju mindre kul ju... när den knappt ha börjat o just nu känns de ju som att vi är i början på maj eller tidigare i gen men men...

                

Röstat idag??? Jag tog mig i kragen o jag o Miriam åkte ner, så nu e de gjort oxå!!!

Annars en kall helg fylld, mest med jobb, har blivit några tolvtimmars pass nu... ledig idag så de blev en RIKTIG slappar dag, men även lite städning på folketshus o lite beställning till jobbet hanns med. Så helt ledig har ja ju inte varit :)
Tog en varm dusch o morgonrocken på, i sängen med, om jag kunde drömma o skulle försöka läsa... slutade med att det plötsligt blixtrade till, där stod en sambo med kameran i högsta hugg... jag hade somnat... va ovanligt, känns som att jag varit med om de förut ;)

Ska göra klart de som måste göras, vattna blommor o fixa för i morron o så sen ska jag göra ett nytt försök med boken få se om de lyckas bättre!!
Sov Gott
Carpe Diem

Timmar...

De ha varit mycke nu... o tyvärr har bara dygnet 24 timmar ibland önskar jag att de va de dubbla, ganska ofta faktiskt :) Kanske skulle hinna med allt som jag skulle vilja...

Igår var jag på vårruset med ett gäng andra, riktigt kul o mysigt!!! Skulle gå men de slutade med att jag o Karro sprang, inte hela sträckan men nästan!!! De va skönt o roligt o mysigt med piknik sen, tyvärr så var inte vädret med oss då så de slutade i lite "hurrvens" o kalla händer... Men absolut måste de göras om nästa år, pressa tiden o springa hela är väl ett mål kanske ;)

Mamma o Matz var förbi i kväll bruna o fina... inte alls avis ;) Lät som att deras greklandstripp hade varit riktigt bra!!! Försökte titta lite på mtv imellanåt, såg ut som att Twilight tog hem priset i de kategorier de var med i iaf... få se reprisen så att jag kan följa med bättre kanske!!! Liza o Patrik va förbi en sväng oxå, Liza hade oxå fått bra me färg o lät som att hon va riktigt nöjd med resan o ja hoppas verkligen att du nappar på erbjudandet ;) Kul att få surra lite ikväll!! Men nu är de väl dags att ta tag i alla "måsten" kanske... en ny dag i morron!!

Ha en bra dag i morron!!!
Carpe diem

Trailer...

mmm...
Såg trailern på New moon i dag!!!
Jammi... längtar en del tills filmen kommer då vet jag vad jag gör iaf ;)

http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE

Carpe diem

De är väl bara att gratulera...

...mig och Miram som tydligen ska ha barn...
Komiskt att vi var de sista som fick veta... hahahahaha... ja men de är väl kul att man är ett samtalsämne eller nått!!!

             

En hektiskt dag men kul har de varit och skolgården blev fin, bra jobbat alla samtliga!!!

I morron är det jobb och vårruset för hela slanten!!!

                   

Carpe diem


RSS 2.0