lite före o efter...

har ju "lovat" före o efter bilder för läääänge sen minns nästan inte när ;)
här kommer lite från den nya hallen, så får de blir mer sen :) Först lite före bilder...

                               

                     
Inte riktigt helt klart, de fattas lite dörrfoder o fönster foder vid ytter dörren o frågan är ju hur länge de kommer saknas ;) 
Carpe Diem

kommentarslöst...

:(
Carpe Diem

Badkar!!!

Tror inte en ända fläck e torr på toan... Meija har badat :)
Kan säga att hon e kung på att plaska!!! Sen hon sitter själv så trivs hon ännu mer som fisken i vattnet, börjar plaska me både armar o ben innan hon når vatten ytan o fortsätter plasket sen hela vägen till handduken!!!


Tårna e oxå hittade :) Humöret börjar oxå visa sig mer o mer när man inte får som man vill eller blir fråntaget nått som e såå roligt!!!

Typ en toarulle som tillslut är helt uppblottnad!!!

Sista föräldraträffen me babymassage va idag oxå, de e sååå mysigt o shit va de hänt grejjer me de små sötingarna från första träffen till nu :) Barn är helt fantastiska!!!
Carpe Diem

Morsdag!!!

sovmorron gav Meija mig o sen de andra två lät mig fortsätta sova ända tills de kom upp me frukost på säng o prestent!!! Morgon började toppen o fortsatte med ett mysigt bad me Wilgot me färg krig o pussar :)

Va på Trägår´n o skulle shoppa loss men regnet och kylan tog bort all inspiration :( köpte de viktigaste som jag vet försvinner snabbt sen blir de en till tripp i veckan för tomater, gurka osv :) Lääängtar ju såå till sommaren!!!

Ha en fortsatt bra söndag och morsdag alla fantastiska mammor där ute!!! 

Carpe Diem

regn...

regn, blåst, regn, blåst åsså lite regn... väder gudarna måste ju va lite emot oss o våran målning... jaja ribb i garaget ikväll då, även fast vi borde va ute :)

Trevlig helg på er, nu ska vi mysa i soffan me massa tända ljus o popcorn nu e de FREDAG :)

Carpe Diem

urkopplat...

elen ute ur sonens rum me hjälp av bästa elektriker :) Nu få bärsärkargången starta där inne ;) ska nog bli bra de där!!! Riva ju ALLTID roligt...

Hur, vilket, vad, när, vars o om är många ord som snurrar just nu dessa val hela tiden... tänk om ja kunde sia :) Intressant iallafall o de e ju bra!!!

Här kommer två före bilder på sonens nuvarande rum där vi inte gjort nått än :)

Carpe Diem


snickarna!!!

Yehij... i början på nästa vecka kommer snickarna :) Roligt blir de men de känns som att de blir lite mycke på en gång men de e väl lika bra kanske... Då blir de att njuta, vila o bara va när allt e klart istället ;)

Annars då... ja sitte nu o känner mig nöjd efter besök på gymmet igen, men inte lika pigg som ja bruka va efter, känner att förkylningen som inte vill bryta ut helt ligger i trycker. I morron blir de mission ska bli intressant sen resten av veckan o helgen blir måla, skrapa, riva rum, o förhoppningsvis hinna lite i landet o växthuset oxå :) Hade tänkt mig ett besök på trägår´n o inhandla till växthuset o sen liiiite blommor får de väl bli i sommar oxå, suget börjar verkligen komma :)
Finns dock lite ?:en o frusteration i kroppen... hmm ja vissa saker e "lustigare" än andra!!!

fick gärna stå på min gård...
Carpe Diem


Helgens sysselsättning...


Fullt upp ha vi haft därför dålig uppdatering ;)
Tre av fyra väggar grundade :) De hade vi inte tänkt vi hade "bara" tänkt börja grunda så smått ;) De är lite konstigt att se huset i en annan färg även om de inte är riktigt den slutiltiga men man ha ju som vant sig me skabb huset!!!
Skrapa måla skrapa måla skrapa måla skarpa måla....

Sen måste jag visa en 6årings kreativitet hemma hososs :) tyvärr tog regnet bort vår glada uppfart idag :(

Carpe Diem

Brandgubbe...

hmmm... fick en dålig känsla i kroppen, de va en riktig skum brangubbe här i dag... VÄLDIGT skum o pikade på konstigt sätt... Ja de kändes väldigt konstigt o han studerade verkligen allt i huset, seg va han oxå :) hahaha hitta fel dag kanske...

Idag kom regnet oxå presic när ja skulle ut då väljer himmlen att öppna sig :) Så golven fick sig en omgång istället!!! Nu ska ja hämta sonen på förskolan o sen se om ja kan hitta nån mat som går att svälja i em...
Ska visa me lite bilder sen va vi gjorde i helgen :)

Carpe Diem

Vi säger...

Go morron här ifrån!!! Trevlig helg på er, vi börjar med mys i soffan :)

Carpe Diem

6 månader!!!

Ja idag e lillastora tjejen ett halvår... helt galet!!!
Känns som att de va nyss man låg i sängen o blev igångsatt o ut kom en liten goding :)
Nu kan hon sitta själv, springer för fullt i gåstolen, snurrar hej vilt på golvet, smörgåsrån o majskrokar¨försvinner på ett kick, skrattar o pratar på sitt eget sätt, visar sin egna lilla vilja, "leker" me storebror osv osv...

I postlådan låg idag en massa 6 månaders prover o info blev då påmind än en gång va fort de går kan som aldrig sluta säga hur fort tiden går hahaha tur att man själv står still ;)

Annars en helt vanlig torsdag med vädret som verkligen varit upp o ner sol o tok regn om vart annat, lek, mys, förskola, mellis, besök målning o skrapning såklart :)

Carpe Diem

Mr feber

Japp, Mr feber har kommit o hälsat på inte värsta roliga främmande men Meija som drabbats mest av hans påhälsning försöker ändå va på topp för de mesta men är mycke tröttare, vilket inte är allt för konstigt :) Tror att de är tredagars visit, han kom så snabbt o starkt direkt väntar med spänning om prickarna hälsar på sen... de e roligt med besök, nästan jämt... ;)
Annars en helt okej dag, färgen är iaf i bagageluckan :)

Carpe Diem

dålig uppdatering...

...lite segt efter en bra helg!!! Här grejjas de o målas en del, har stått o målat ribb nu o man kan ju tro att jag målar me händerna, vad fick mest färg ribben lr händerna är frågan :)
Insåg även att de är en hel del som ska målas... tur är nog att man inte innan vet hur mycke jobb de är me allt ;) jag gissar att de kommer att bli en del målar bilder framöver :)
Här kommer huset, skrapat o klart...

Carpe Diem

Runt lunch...

... kan de se ut ungefär såhär hos oss :)

Carpe Diem

Barns syn på saker o ting!!!

Vi sitter på mac Donalds o äter tillsammans när Wilgot tittar på min mat och säger:
-Varför äter du sallad istället för strips mamma???
-öhh jaa, för att ja tänkte att ja kunde äta "lite" nyttigare, så jag kanske nån gång får bort den här magen som blev kvar etfer att Meija kommit ut :)
-Men mamma de vill jag ju inte, jag vill ju baka på den!!!

Så ser han på min mage (som en mage som vi lekt bulldeg med) medans jag ser den som slapp, blek o fet... tänk om ALLA oftare kunde se saker som barn gör ;)
Va mycke roligar vi skulle ha!!!

Trevlig helg!!!
Carpe Diem

Fredagsmys!!!

Idag blev de stan för lite fredagsbus :) O den här gången hade jag med mig modellen så äntligen fick sig Wilgot ett par nya jeans som passar o vi fick lämna igen dem som inte passade ;) Nu hemma, ikväll blir de ännu mera fredagsmys o bus, nu hockey!!! Vilken underbar fredag den 13:e :)


Carpe Diem

ont i kroppen, och bokmiddag...

oj oj oj va jag har ont... träningsvärk... skönt men ändå inte, ridningen tog knäcken på mig hahaha men de e klart "rid" musklerna är ju inte använda på sjukt länge, men roligt var de!!!

Fick lite förfrågningar om våra bok middagar!!! Vi har sjukt trevligt ;)
Så här går de till som i helgen då var de min tur att ha bokmiddan... Då kommer de fem härliga tjejer hem till mig på en trerätters middag med god dryck såklart ;)
Tills den middagen har vi läst en bok som den som hade förra middan hade valt ut... Den här gången hade vi läst nattens begär...
Vi äter o surrar, sen diskuterar vi boken och vad vi tycker osv. Sen är de dags för mig att presentera vilken bok vi ska läsa till nästa gång som vi då lägger om ca 10 veckor. Då har jag köpt 6st pocket böcker så var och en får sin. Sen går resten av kvällen ut på att surra o ha riktigti trevligt typ så här kan de bli!!!

I lördags slutade kvällen vid sis så där halv tre :) Jag bjöd på en härlig kräftsoppa till förrätt, krämig filé gryta med soltorkade tomater till de klyftpotatis med morötter och vitlök, och en sallad med fetaost. Efterrätten blev cheescakebrownie med hallongrädde!!! Till det så drack vi vin och kaffe även lite kaffe karlsson för den som ville!!!

Mitt bokval denna gång blev en lottning mellan några... jag gillar sannskildringar och biografier mest gärna lite tragiska så... men jag vet att vissa inte alls vill läsa "jobbiga" böcker, det stod mellan Dyngkåt och hur helig som helst, 14 år till salu, exit kahlahaari och hinsehäxan o de blev "vinnaren" så de ska bli väldigt spännande att läsa!!! Har hört positivt om den, inte allt för tragisk, lite humor osv Så de e väl dags att börja för min del eftersom att jag på kvällstid kan läsa typ 2 sidor sen hr min ögon fallit igen ;)

De roliga med boken är ju att den kommer att komma som en serie/film nästa år så de kan ju vara riktigt roligt att ha läst den då!!! Nu vet ni hur våra bokmiddagar går till, ett trevligt tips till er att börja med, roligt o träffas o gott att äta ;) Sen är vi en grupp som inte umgås o träffas allt för ofta annars så de e ju extra roligt !!!
       
                Hinsehäxan
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185801585
Carpe Diem

Vilken helg!!!

Eller rättare sagt vilken förra vecka, helg och början på den här veckan :)
Fullt upp, men de e såå roligt... Loppisen blev verkligen lyckad, MASSOR med folk på lördagen de gick ju inte gå där inne en stund, söndagen lite lugnare men tror att folk inte förstod att de fylldes på o rabatterades lite oxå ;) Massor med prylar, kläder stora och små, leksaker, möbler och ute grejjer, vi är grymt nöjda o jag fick sålt en del grejjer så de var toppen... tog intjänade pengar o drog till stan igår alldels själv... lovely :)
Försökte hitta kläder till MIG men de va lättare sagt än gjort... så mycke lättar till barnen men men...

En ny babyvakt fick de bli och en tvättställning, sen lite andra små inköp, tycker inte att de blev så mycke men pengar gick de i allafall... vatten o bröd resten av månaden ;) hahaha...
Nä de blir nog stan igen för alla tillbakalämnande av mina kläder som inte passade som ja ville :( Nackdelen med att bo så långt från stan är att de ÄR så långt... Bilen får rulla o de e ju jätte roligt med de enormt fördelaktiga bensin priset som vi har just nu...

Men en bra grej är att färgen till huset ÄR bestämd o de blev... *trumvirvel* ASSAR ;) den färgen som är på skjulet i mittmitten sen få vi se va vi hittar på för annat skojjs, för tillfället bryts de ribb för fullt...

Bokmiddan me tjejerna var såå trevlig så de gjorde INGET att man va lite extra trött på söndan ;) Ser framemot nästa middag redan!!!

Nu ska jag o Wilgot fortsätta mamma son dagen med att åka på badhuset en sväng!!!
Men här kommer två hemma badbilder o de e kul de me :)

Oj tog nog igen en del missade inlägg nu tror jag för de här blev lååångt hahaha ja ja undrar om ni orkar läsa ens, allt de jätte intressanta ja skirver hahaha men ni är MER än välkomna att lämna ett avtryck oxå i form av en liten kommentar då o då... de är SÅÅÅ mycke roligare då o man får en liten tagg att skriva lite till o svara gör jag gärna oxå :) Så tryck på kommentar knappen vettja ;)
Ha en toppen dag!!!
Carpe Diem

igår...

va de häng me Ville, Malin o Frida hela dagen :)

Mysisarna!!!

Idag blev de loppis o hemma stök för hela slanten... i morron blir de loppis o sen bokmidda me härliga tjejer och förhoppningsvis god mat, beror på hur förvirrad jag e ;)
härligt härligt!!!

Visst kommer ni på loppis i morron lr söndag???
Carpe Diem

men så här kan de oxå va...

Automatisk biltvätt, drive in :)

Carpe Diem

storebror...

så här kan de bland annat va att ha en storebror... :)

Carpe Diem

Fiiiint!!!

Tack Margareta för jätte fina doptavlor till Meija!!!

Blir fint i hennes rum sen, ska bara fixa lite ramar oxå :)
Carpe Diem

Bamsen...

Meija har fått sig en liten bamsen...

den blev populär... speciellt lappen ;)

Carpe Diem

Klippas...

har en sambo som gnäller om att få bli klippt...

undra varför ;)
Carpe Diem

Ole dole doff...

så blev de när jag valde bok inför bokmiddan på lördag... men nu är de gjort o en bok blev fram lottad blir nog bra oavsett :) Ska bli väldigt trevligt att ha middag o träffas här hemma iaf trots att de e lite mycke i veckan ;)

Dagen idag...

Började me frissan för mig, sen blev de spruta för Meija så vi har haft en lite ledsen tjej på eftermiddan...

Man kunde ligga två under babygymet på fc oxå :)

Sen träff me "gänget" blev de efter storebror varit hos tandläkaren o kollat tanden...
Blöjtwist dansades de o massa andra härliga sånger sjöngs på babyrytmiken tror båda våra barn gillade de lika mycke :)

Fick med oss Meijas fot hem, som vi gjorde på en av föräldraträffarna, blir fint att hänga på väggen!!!

Sen hann vi med biblioteket en sväng oxå, så nu har vi lite "ny" kvälls läsning, HÄRLIGT!!!

En heldag i robban... härligt när pappan i huset är hemma oxå!!!
Carpe Diem

Som sagt...

...färg träsket :)
Här är vårt "prov" skjul... hahaha :)
De blir nog bra tillslut vi e väl rätt eniga tror jag...

Carpe Diem

Kvällen igår...

blev härlig o nu är de vår på "riktigt" :)

Nu blir de massor att göra den här veckan oj oj oj men de e roligt me mycke i luften bara allt hinns med nu :) Har sambon hemma två veckor de blir ju mys, hoppas jag ;)
Frissan, tandläkarbesök för två i familjen, läkarbesök, föräldraträff står bland annat på schemat :)

Ha en toppen vecka!!!

Carpe Diem

Klick, klick...

de är såå roligt ;)
Nu är de bara att vänta få se!!!

Carpe Diem

RSS 2.0