Ska bara funka...

...hmm ja äntligen har vi lånat oss en dator som INTE hänger sig diretk den startar... e sååå irri, våran dator e inte gamal o totalt knäpp!!! Oj va ja brinner av, blir att ta fram kvittot o åka in me den fortast kvickt, varsågod o TA igen!!!

Dagarna bara springer förbi o en hel vecka har gått fredag o helg igen :) Lovely!!!
De firade jag och sonen nyss med "hemmabio" popcorn, film, soffa o mys... de e ju trots allt fredag ;)
Igår kväll blev de ett försök me lingonskogen för mig o Meija.. barnvagn i skog = inte bäst ;) Sen va enarmsgreppet kanske inte bäst heller hahah hon i ena armen o bärplockaren i andra, lite lite lingon fick vi med oss... men en jätt mysig skogsstund tillsammans, hon gillar skogen skarpt!!! Blir att åka en sväng själv sen tror ja eller så ska bärselen me, måste ju kolla svamp oxå :)

läpprna blå utav bären de små... Wilgot fick va me i blåbärsskogen o de gillade han, undrar fortfarande vart de kom flest bär i munnen eller i bärplockaren ;)

By the way... har hittat den största masken ever!!! Den va riktigt tjock och blev riktigt lång när den rörde sig... sonen gillade masken o den fick även en liten gonatt puss innan vi la tillbaka den i rabatten hahaha ja dessa goa barn!!!

Carpe Diem


Måndag

Så var de måndag igen... helgerna rusar förbi... insåg just att de bara är den här och en till vecka kvar av min heltids mammaedighet!!! Den 5 september börjar jag mitt nya jobb :) spännande men även lite skrämmande tiden har vekligen sprungit iväg, lill trölan blev 9 månader i fredags... de och sommarlovsavslutning firade vi på Leos hela dagen, väldigt trevligt!!!

Resten av helgen har bara flugit förbi, lördagen blev se suring för hela slanten o de va helt galet gott o trevligt folk kring bordet :) Sen igår blev de grillat o film me goa vänner, en riktig slappar dag!!!
        
Inatt har även minstingen i huset sovit i sitt alldeles egna rum, för de ha vi fått klart i helgen iaf, bilder kommer sen. Vårt sovrum blev hips vips gigantiskt o väldigt tomt, känns sjukt skumt att inte ha dem nära men väldigt skönt för oss alla tror jag!!!

Idag förbereds de för förskolestart här hemma, sonen LÄNGTAR :)
Nu blir de snart kaffe, gott!!!

Carpe Diem

Sängen!!!

Natten till i dag har sonen ÄNTLIGEN fått sova i sin egen säng i sitt nya rum!!! :) Sjukt nöjd kille i går o sov hela natten (brukar han iof göra jämt men...) o gav mamman sovmorron till 8 gjorde han oxå!!!

En liten sneak peak på hans rum...

Hjälp av snickeriet i Flarken har vi såklart haft med täcksidorna, så nu ligger han säkert utan att ramla ner ;)
Carpe Diem


Kommentera gärna ;)

Hallå där... Skriv nått tillbaka jag vill ju oxå ha nått att läsa ;) hahah ha en bra dag alla vänner!!!
Carpe Diem

Inslagning på parkering...

En härlig dag o födelsedagsbarnet blev nöjd över presenterna som förövrigt blev inslagna på Biltemas parkering på asfalten utan sax!!! Funkar, vill jag lova ;) Fick en del fnissande åt oss men de bjöd vi på jag o Wilgot :)

Fyndade, eller de va väl inget fynd men fiiin va den i allafall min nya almenacka från ica Maxi... vill börja om skolan.NU!!! De fanns ju sååå många fina uggle grejjer, sudd, pennor, block, ja typ allt hahaha fick slå mig själv på fingrarna vill ja lova!!! Ångrar mig nu att jag hade karaktär för en gångs skull hahaha... tur att syster bor nära ;)

73312100540207331210053733
           7331210053672
               7331210054013
Carpe Diem


Solsidan!!!

Så var helgen över... fort gick de, vi lyckades fylla dagarna utan problem ;)
Fick även besök i gårkväll o de va ju jätte trevligt, alltid roligt att få va fler i huset :) Dagen idag har vi oxå fyllt cykling, lek i parken i Ånäset, soptippsbesök, o sylt kokning av blåbären vi plockade igår!!! De är skönt när dagarna fylls o bara flyger förbi ;)

En härlig sommar dag blev de i dag o inte vilken sommardag som helst, ett stort GRATTIS till min pappa som fyller hela 65år idag :) Hurra, hurra, hurra!!!

Ännu en solig o glad nyhet idag blev ju denna!!! De finns en possitiv ask bland flera med hösten o de e att de börjar massa bra serier man kan krypa upp i soffan o se ;)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13471572.ab
I morrn ska de firas igen o de blir min systerdotter som blir ett år äldre, huvva va tiden går hon blir åtta år o de va inte länge sen hon just börjat gå, vågar snart inte tänka på min egen ålder... hahaha
Carpe Diem

Twilight!!!

Igår satt jag o Miriam o såg twilight... :) Sååå bra den är hahaha blir helt inne o längtar ännu mer till den 18:e november när del 1 av sista filmen kommer, de står i almenackan att jag ska på bio då ;)
      
              http://www.twilightsweden.se/trailers/

Carpe Diem

Skörd...

Dagens skörd från växthuset :) Har redan skördat massa squash, tomater o gurkor o ännu fler på G!!!
Galia melonen va riktigt god, blir en sån nästa år oxå :P

Livebild...

Härlig dag, mysig kväll, god mat o trevliga vänner de funkar på en fredag!!! I morron Lördag, härligt med helg!!!
Ha de toppen mina vänner!!!
Carpe Diem

De går undan...

Oj oj oj... STOLT mamma oooo ja :)

Fick ett samtal från en, ja så lycklig son har jag nog aldrig hört honom nästan,.. -MAMMA!!! Jag kan cykla utan stödhjul nu :) De kickade till i mamma hjärtat kan jag säga, o jag va inte ens hemma o på först försöket... de går undan nu... dryga månaden kvar till fyra år o nu går de även räser för lillfisen som om några dagar är 9 månader... hon tar sig dit hon vill på olika sätt fortare o fortare :) Dessutom så vet hon exakt vad hon vill oxå... hahaha ja undra va de ska bli av denna lilla skrutta :)
Ja mina små underbara knoddar som inte är så jätte små längra fast ändå så små!!!

Bjuder på en bild på Meija ikväll så ska de fotas cyklarn i morron så ni får lite "live" bevis...

Mat gillar hon bästeller bara när hon får äta precis som oss o alldeles själv!!!
Carpe Diem


Leap Year...

Dagen idag har varit bra ;)
Jag o Meija fick lite kvalla tid när grabbsen åkte på skellefteå aiks första isträning!!! De va mys...
Ännu mer mys blev de när mamman röjjde undan lite o sen va så där onyttig i soffan ;) Jag, soffan, filten, en stor popcornsskål o de bästa av allt fastnade i en sån där riktig kärleks film som handlade om sånt där som aldrig händer i verkligeheten men som man blir så där varm i kroppen o små kär efter man har sett ;)

En härlig kväll, hoppas morrondagen blir lika... e lite rastlös men väldigt seg o sunkig så ja får inget gjort o orkar inte riktigt hitta på nått heller.. hahaha vilka problem!!!

Natti natti
Carpe Diem

Allvaret...

Hänt sen sist då??? Jo vi har hunnit lite till nu sista veckan innan allvaret börjar...
Iförrgår va ja o Wilgot på skolberget o gick o myste... oj va nostalgi de blev för mig :) Passade på att plocka hem lite fin ljung o lite mossa, tror jag börjat få lite höst känsla i kroppen ;) Men skönt med en regnhelg ändå, mörkt o murrigt o dags att tändalite ljus, de e ju mys!!!

Varit i havet!!! Solnedgången där är ju inte så mycke sämre ;) Bad i 18 grader blev de för Robert med flera o de e INTE vanligt vill ja lova o även båtåkning på jätte vågor, gillades mindre av mamman men Wilgot höll inte me mig...


                          
Lufta hanns med :)

Allsång i parken

Sen får jag ju INTE glömma vårat riktiga äventyr...eller hur de nu var :) Vi tog en trip till Bjuröklubb... När vi va på väg hem efter att ha hunnit bada i havet och hälsat på hos krukmakaren va vi ju som rätt sena redan, men då kom ju Miriam på att de e ju lika bra att kolla på de gammla skeppen när vi lix va här?!?! Vi peppade upp barnen om sjörövarskepp osv inte för att dem va så svår peppade, så vi började stig vandringen mot skeppen de va ju bar 1,4 km ändå ;) Vi gick o gick o gick... tillslut träffade vi några som ja fråga hur långt de va till skeppen???
Skepp, vilka skepp?!?!!! De finns inga skepp, jungfrugravar o sen en sjöjungfru som sitter där inne de e de som finns o de är en bit kvar...
OKEJ!!! inga skepp... nä just de, de va ju på norrbyskär såklart... hahahahaaa
Ja vi va ju sena inte lite heller så vi bestämde oss för att gå mot bilen igen... sen googla vi upp sjöjungfrun o ångrade oss starkt att vi inte gick ända fram... men men ett äventyr hade vi o väldigt trevligt sen på kvällen oxå :)
 
           Sjöjungfrun
Dessutom ha jag varit o "jobbat" lite me blommor... jag ha gjort en kistdekoration o de va sååå roligt :) Alldeles ensam, jag o blommorna o satt i ryggraden gjorde de oxå hahaha efter så många år... ojojoj saknar blommorna en del måset jag säga!!!

Igår blev de bokmiddag igen o som vanligt en sjukt trevlig kväll o godmat :) Boken som vi nu ska läsa är...
            Dödligt villospår
Idag har vi fortsatt grejja i barnrummen som verkligen är på G, inte allt ihop kavr o de känns såå skönt!!!
Som sagt imorron börjar ju allvaret för sambon, jobb igen o tillbaka till verkligheten efter en helt fantastik sommar och semester o tack alla som hjälpt oss att ha de så bra under semestern på nått sätt!!!
Ha de gott mina vänner!!!
Carpe Diem


Dagar

Igår blev de kantarellmackor, idag blir de rörmockare o i helgen som var va vi i stugan!!!
       
Har hafte de underbart o nu håller vi på som mest i barnrummen o de tar sig :) Semester känns snart fulländad tänkte att vi skulle hinna ner till havet en sväng oxå som pricken på i:et... Underbar långhelg i stugan med härligt väder, som sagt ett av jordens paradis kommer nu här i bilder!!!

            
                           

              

             

              

Carpe Diem

RSS 2.0