Nytt lack :)

Har ju köpt ett nytt nagellack för ett tag sen :) Hittade igen de nu... Riktigt roligt måste ja säga, även om ja bara använt de en gång... Köpte ett vitt o de blev riktigt läckert!!!

Enkelt och roligt!!!




Lila!!!

En mycket nöjd kille när han oxå efter att jag varit hos frissan fick färg i håret... o inte vilken färg som helst utan favoriten LILA!!!! :D



Carpe Diem

3 ÅR!!!

Grattis våran underbara lill godis som inte e så liten längre!!!
Massor av pussar o kramar!!!

Tack för alla fina presenter, o tack till er som firat hans dag!!!

Ska bjuda på lite tre års bilder oxå snart men nu e datorn lite knas så de få bli sen!!!

Carpe Diem

Tänk...

... att det var tre år sedan... Tanken slog mig nu!!! Tre år sen jag låg där på BB o kämpade o kämpade för något som jag inte visste så mycket om... Men som är de största som hänt!!!
00.10 i natt för tre år sedan kom lill hjärtat :) 2405g och 47cm lill godisen, o nu ca 13kg o 93cm, o tre år om några timmar!!! Helt sanslöst vad tiden går fort!!! Skulle vilja ha en paus knapp, känns som att ja skulle använda den då o då ;)





Carpe Diem

Grannar!!!

Vilken lycka att man har underbara grannar, vad hade man annars gjort...???
Gillas!!!

KÄRLEK!!!

Carpe Diem

Bebisar!!!

Ett par kompisar har idag fått sitt andra underverk :) En liten tjej, sååå roligt, stort grattis till dem!!!
Mååånga bebisar är de runt omkring här just nu, många vi känner vet vem dom är som ska ha bebis, sitta första, sitt andra och även sitt tredje, och även många som fått under 2010, hur roligt som helst!!!

Igår va jag i stan igen på UL, flödes koll, vatten mätning och viktuppskattning!!! Den lill* mår bara prima ett lite mindre barn men annat hade jag inte väntat heller, men ja kanske går över tre veckor o då hinner ju liten växa på sig :D
Ska in igen om två veckor på en till koll!!!
Väldigt rörlig liten skrutt o ett välda temprament... undrar vart de kommer i från ;) Direkt barnmorskan var där med UL apparaten o tryckte o kollade så syntes det hur tydligt som helst hur bebis slog och tryckte tillbaka rikitgt irriterad :) hahaha ja de är helt otroligt dessa liv som lever och växer inom oss, de går verkligen inte att beskriva vilket mirakel det är och hur de känns, bara helt otroligt!!!
Sen är det ett stort ansvar hela livet med många prövningar, tårar, dåligtsamvete, skrik, mys o kärlek en riktig resa med många prövningar, med och motgångar, skratt och gråt... O hur många gånger ska man känna sig värdelös igentligen...???

Idag blev de bak för hela slaten!!! Fick lite hjälp av sonen en stund men sen blev kompis roligar :) Nu är hans orm tårta gjord oxå ;) Ja ja de blir nog bra... Får främmande i morron av dem som inte kan komma på måndag, de blir ett två dagars firande...

  

Taket börjar komma på plats i hallen :D sååå skönt hoppas på att bli klar i morron kväll...

           
 
  

Ha en bra söndag, hoppas på att vädret blir lika bra som i eftermiddag, sol o höstigt, härligt!!!

Carpe Diem


Vet inte vad...

...mycke nu... de bubblar både här o där o de känns överhettat... men men, de blir nog bra tillslut!!! Ska tagga ner när bebis kommit o bara försöka njuta av livet kanske, o allt de bra vi har!!! Känns som att nu hinner man inte ens reflektera o slits hela tiden mellan dåligt samvete o massa att göra... o sen en skvätt hormoner som grädde på moset!!!

I morron blir de frissan iaf o de e behövligt!!! Sen på fredag blir de stan o ett nytt ultraljud och läkarbesök ska bli skönt. Spännande och intressant även denna gång :)

Hallen går framåt o i morron blir de att börja på taket :) Sambon sliter o jobbar o e sååå duktig måste verkligen ge han beröm :) Få nog ta o göra nått mysigt tillsammans o fira när den är klar!!! Då blir de att ligga på is ett tag med renoveringen känns de som, till våren iaf ;)

 Hittade en mys bild på en som oxå tyckte att de va roligt me renovering, i början av allt iaf ;)

Nä, bäst att göra ett ryck till nu!!!
Carpe Diem

Bebis...

Barnmorske besök en fin men blåsig höstdag va de som var dagens utflykt :)
Liten växer o gror o de gör även mamma ;) Allt såg bra ut o nästa fredag blir de ultraljud igen!!! Då få vi väl höra o se ännu mer hur liten mår. 
v32 går jag in i morron :) Känns bra o för varje dag en dag närmare...
Farligt farligt dock att söt begäret verkligen kommit, har inte haft nått nästan hittills men NU!!! oj oj oj måste nog tänka till nu kanske vill ju inte gå upp lika mycke som me godisen, ha inte tänkt på de än men nu e de ju slutspurten så de e väl bäst att passa sig, morötter o äpplen ska ja se till o ha hemma kanske ;)

           

Ny ytterdörr ha vi fått (fått o fått, köpt o satt in)  här hemma o idag fick vi hem dörrarna till, toan, graderoben och garaget vita och fina, spackling för fulla muggar o i helgen ska de väl rivas lite tapeter o tak så få vi se :) Längtar längtar längtar...

Nu blir de sängen efter en stund i soffan med idol.
Carpe Diem

o holic...

Helgen har verkligen gått i shoppingens tecken o jag känner mig nästan som en shopoholic... ;)
Men men roligt har de varit!!! Hittade de ja skulle på ikea o lite annat oxå såklart :) de va bara tre små hyllor som va slut, men sen så fick ja ju bestämma att nä Linda du behöver inte de där igentligen på några grejer oxå ;)

En riktigt rolig dag med riktigt trevligt sällskap, bilresan e ju ändå en del av grejjen men den kunde ju varit lite kortare bara. De kändes i kroppen att vi hade haft en lååång dag när vi kom hem!!!

Sen igår så fortsatten shoppingen när vi lix hade "bussen". In till stan o köpte golv, tak, tapeter, lim, spackel osv till hallen. Nu är de bara lister o färg som behövs till sen!!! Men fy va de kostar... o självklart hittar vi ju den dyraste tapeten typ, en som kostar 699kr rullen... sånt ska man kolla innan kanske, nu hade vi ju bestämt oss så då e de bara att bita i de sura!!!
Men fint kommer de att bli eller nått...

Fyndade även en babysitter typ sprillans och ett skötbord för 200kr vardera :) Så lite ha bebisen fått nu oxå... Köpte faktiskt en pyamas i sundsvall oxå. Nu är de nog dags att börja tänka på att gå igenom bebiskläderna o se om de fattas nått.
Börjar känna ett litet sug att börja grejja för liten snart, mitt i kaoset :)

 Kunde inte låta bli denna kanelbulle pyamas, tyckte den va hur söt som helst :)

Carpe Diem

O så blir de bara..

mer o mer o mer o mer... på tv att titta på :)
Kan ju inte låta bli att se idol så klart o måste ju säga att jag har minst tre stora favoriter redan nu!!! De e helt sjukt ju hur mycke talang de finns i lilla sverige... inte bara inom musik utan massa annat oxå... bara Zlatan tillexempel vilken kung!!! :) Ja alla ha vi väl säkert våran egen lilla talang, jag har dock inte hittat min än hahaha... men men lever o mår ändå!!!

Ledig i morron igen :) blir najs om ja bara kommer överrens med alla hormonerna då såklart ;) Men jag gillar ju berg o dalbanor så de funkar nog!!!
Nu ska ja upp o pussa lite på min lill godis o sen blir de sängen!!! Få se va morrondagen har att ge!!!



Carpe Diem


Sommar känslor!!!

Idag kom sommaren verkligen tillbaka, sååå varmt o skönt i solen riktigt bikiniväder :) Men såklart i skuggan känns de att de e höst men de e sååå lovely om vi får en fin höst!!!

vi hann en del i hallen och ute i helgen o hoppas på att vi hinner lite till i veckan!!! På lördag blir de ikea med en god vän, två gravida ska shoppalös på ikea :)
Sitter nu o tänker ut vad vi kan tänkas behöva, till hallen blandannat!!! På Söndagen blir de att åka o köpa golv och tapeter, ytterdörren har kommit så de känns verkligen som att nu börjar de röra på sig!!! Härligt!!!  




Nu efter min powernap i soffan så ska ja lämna husets fyra väggar en stund o få surra lite, behövligt :) Frågan e ju bara om jag kommer att bli trött nån gång ikväll, fast som de känns nu ska de inte va några problem att somna igen ;)

Carpe Diem

Lördag och sol!!!

Idag va de som att sommaren om tebax :) lovely!!!
O med grillad älgfilé blev de riktig fest :)

Blev en del gjort ute vilket känns skönt, hoppas vi hinner lite till i morron!!! Tanken va väl igentligen att hinna bygga igen golvet i hallen, behövs verrkligen och skulle kännas skönt men jag e lite eller rättare sagt mycke sugen på att åka på folkrace tävling i morron, få se hur de blir!!!
Inne har de blivit lite höst men allt går verkligen i slomo för mig hahaha :)

Ja ja ha de bäst alla goa där ute!!!
Carpe Diem



Hmmm...

Ja nu var de fredag igen då... skulle behövt städa o få lite höst men hur ska jag hitta motivation???
De ha verkligen varit en sämre vecka i veckan känner mig som en 80årig gammal sur tant :S allt känns jobbigt, tungt och drygt... efter att ha mått toppen hur länge som helst så börjar de gå utför o de e fortfarande 10 veckor kvar... ja just nu så e ja inte sååå possitiv till att vara gravid från att ha tyckt att livet lekte :) Ja ja men men nästa vecka är en ny vecka o förhoppningsvis på ett helt annat sätt!!! Blir arg på mig själv när jag gnäller o blir behindrad i de jag vill o SKA göra ;) hahaha ja dessa hormoner!!!



Nä en kopp te under filten nu kanske o fundera på hur jag ska lägga upp dagen...

Ha en fin dag alla vänner där ute i blåsten!!!


RSS 2.0