Tillskottet!!!






Troligast så är de en pojke, lite svårt att se än men, då blir de kanske Ozo!!!






Sen hade vi ju bak dag igår oxå, (de gillades) va ju SÅÅÅ kallt ute o de håller i sig...

VÅR, JA TACK!!!

Carpe Diem

Marknad...

Nu börjar den här helgen gå mot sitt slut oxå :( Helgerna går alldeles för fort o nästa helg är de jobb så då går de ännu fortare...
Men men, en kall helg ha de minst sagt varit, tog oss en tripp på marknad i allafall!!! De e som mysigt fast de inte finns så mycke annat än skrot ;)
Inköpen blev sockar såklart o lite lördags godis till sonen!!! De stående varma chipsen fick tyvärr skippas när kön va alldeles för lång, men de va ju munkarna som drog den kön. Mitt sammandrag av markanden är att munkar är nog mest inne ;)
Men fika gjorde vi oxå o de va ju höjdpunkten :) Många kändisar fick vi oxå träffa o de e alltid kul!!!
Annars så ha helgen spenderats mest inne med bus och OS! Wilgot har haft sina kusiner på besök o de gillas :)

Nu är de den här fördrivar söndagen kvar då, få se vad som kommer på schemat resten av dagen, lite små fix kanske om jag orkar veva i gång kroppen då vill säga!!!
Längtar sååå mycke efter varmare väder o sommar!!! Är så mycke ja vill göra ute nu, vårkänslorna börjar komma mer o mer :)



Ha en super söndag!!!

Carpe Diem


Grädde!!!

                   Man kan äta semla me syltoch utan grädde ;)

                               



                Jag valde dock den "klassiska"varianten :)

Carpe Diem


Alla hjärtans dag!!!

En underbar vårdag med underbart väder ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat, är inte någon vintermännsika direkt men den här tiden är ju underbar o dessutom så kommer sommaren närmare och närmare för varje dag :)

Frukost på säng o liten sovmorron, en början på en bra dag... sen blev de utevistelse med fika, grillning o massa trevliga männsikor :)
Sen fick vi besök från göteborg o de gillas ju alltid :)

Många funderingar på huset just nu, vad vill vi och vad ska vi prioritera??? OMG de är en del ;) 
Mycke jag vill göra och ha nu ;) Men måste ta de lite lungt tror jag, känns som att kroppen har sagt i från lite i veckan... ja ha många drömmar men måste ta en i taget o jag vet att jag kanske behöver tänka till lite o ta de lite lungt för de ja vill mest behövs nog en utvilad och lugnare Linda... Kroppen är en häftig manick som verkligen bestämmer själv o inte mycke går att göra bara försöka lyssna kanske!!! hahaha

Hoppas ni haft en härlig alla hjärtansdag!!! Här i flarken har den varit kanon :)
Sköt om er!!

Carpe Diem  

Beställd!!!

En riktigt konstig vecka o även helg... o de verkar fortsätta...

Men nu är våran soffa ÄNTLIGEN beställd!!! Känns bra o hoppas på att de blir kanon!!! Synd bara att de är 6-8 veckors leverans tid... Vill ju ha den NU!!! Men då kanske vi hinner städa ur källaren klart ;)

Denna soffa blev de tillslut men med andra ben och ett nackstöd till oxå!!!
       

På ökning i familjen har vi oxå fått. Igår morse kom en liten liten ensam kattunge fram!!! Lite konstigt men de blev bara en söting, trodde inte att det var dags redan men tydligen, stålt men väldigt vaktande kattmamma...
Sonen är väldigt facinerad :)

Undrar hur helgen slutar... nu är melodifestivalen sedd o ja vet inte riktigt vad ja ska säga... nu blir de OS o skidskytte ett tag sen sängen, veckan har tagit på, på ett konstigt sätt :) Hoppas på en bra o pigg jobb vecka i veckan!!
Men imorron blir de mys med familjen, alla hjärtansdag igen :) Hoppas på frukost på säng kan man ju göra iaf ;) En söndag med kärlek i luften få vi fixa iaf :)

Ha en jätte mysig kväll o en ännu mysigare Alla hjärtans dag!!!
Carpe Diem

                

Bling bling...

Haft en bra helg med blandannat en riktigt rolig företagsfest... Måndagen var dagis stängt så de blev utedag me skoter, grillning o massa åkande i backen, har en smått galen son iallafall, slängde sig själv utför backen på tefat o grejjer dubbelvikt i tokskratt o ja kansäga att de gick FORT!! :)

Har dock varit utan röst sen i söndags o tror att de kan vara festens fel med sång o Agust o lotta ;) Men har nästan återfått den helt nu, bara rethosta kvar... Men i går var de dags att besöka lassa igen... Ambulansen fick hämta mig hemma med fyra stora barnögon i fönstrer som fick se när den åkte iväg med mig o blinkade med lampora för dem :)
Trodde att jag skulle slippa åka in igen... de e ju ett år sen nu... men men är hemma nu igen o de känns bra o hoppas ja inte behöver in igen för de va INTE kul alls igår... har fortfarande ont i hälarna dock, men de kan  ju bero på att jag aldrig någon gång förut ha haft så stora hälar, ja de va nog ingen vacker syn igår, stackars Miriam o Tim kom till hjälp när de satt gång och fick se eländet ;)!!! Underbart med bra vänner som finns där i vått o torrt!!:)
Nä nu ska de bli duschen o sen sängen är lite sliten blev inte mycke sömn i går men de blir nog jobb i morron är nog lika bra tror ja!!!

På åter seende ha en bra kväll o sköt om er!!!

Carpe Diem

RSS 2.0