Gott nytt år på er och god fortsättning på 2012!!!


Har du några nyårslöften?!?!?
Carpe Diem

Strax ett nytt år...

Nu har julens mys o stress lagt sig o då är de dags för nästa... imorron årets sista dag!!! Ja ett helt år har gått 2011 ett år som mest rullat på, jag har varit "mamma ledig" men nu blir ett nytt år när förskola för båda väntas o allvaret för mamman startar :)

Ja seg, opepp, o tristess har verkligen varit påtaglig i slutet så jag ser verkligen framemot ett 2012 som blir fullt av energi o massa roliga saker ;) Inga större planer har lagts upp för året utan vi tar de som de kommer o bara är...

Julen var bra hela vägen (dock lite kort) o tomten hittade även till oss :) Barnen nöjda o även de stora, vi har mest bara varit o inte hunnit med en sväng till stan på mellandagsrean... men jag har fyndat mig nya vinterkängor iallafall :)
                          
           
           Vi avslutar med tomtekramen o tackar för den här julen :)
    
Tack alla som hjälpte till att göra julen så bra o tack för alla fina julklappar!!!
Carpe Diem

God Jul!!!

Ja mina vänner!!! Ha en riktigt mysig o härlig julhelg :)

God Jul på er önskar vi er idag!!!
     
Carpe Diem

Dan före dan före doppare dan...

... o Linda har faktiskt fått liiite julstämning :D


Carpe Diem

Oooo Ja :)

   
Slår in julklappar o se Ernst... jobbar på julstämningen :)
Carpe Diem

Musikhjälpen!!!

               
Ja jag känner lite av en tomhet nu när musikhjälpen avslutat sitt enorma jobb och underbara radiounderhållning... o att dem dessutom fick ihop 18, 104 362kr till flickor rätt att å i skola är ju helt fantastiskt!!! Datorn och tv:n har varit igångn nästan hela dagarna o de har tittats flitigt men ändå har man missat såå mycke, så nog blir de lite tomt nu ;) Ja få klicka in mig på sidan ett tag till framöver o kolla in de jag missat :)
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946
Har du oxå följt musikhjälpen???
Carpe Diem

4:e Advent!!!

Nu är de mindre än en vecka kvar tills de är dags för tomten att hitta hit :) Wilgot vet då att tomtens renar kommit till storberget iallafall, han berättade för mig att pappa hade sett renar i storberget TOMTENS renar såklart :)

Ja de svåraste i veckan blir nog att hitta julstämningen just nu är den minimal men säkert så kommer stressen dde sista dagarna för att hinna allt göra sig påmind om att snart är de jul!!!

Vi har tagit de lungt i veckan som varit iallafall försökt o me min smärta så har de faktiskt blivit ganska lungt! Helgen har varit lite upp o ner men så ska de ju va oxå ibland, men i helhet så har den varit ganska lyckad :)
Ha en mysig vecka innan jul nu mina vänner!!!

Carpe Diem

Kära tomten jag önskar mig...

... vet knappt vart jag ska börja ;)

  
           
               Utomhusbelysning                    Utomhusbelysning
           
                                  

Sen skulle ju garderobern behöva fyllas på oxå såklart ;) Massor med renoverings prylar som skulle behövas o sen finns de ju en massa andra små vill ha saker i detta konsumtions samhälle!!! Synd bara att vi typ har slutat me julklappar, hahaha men har ja tur eftersom att ja e såå snäll kanske jag får en av sakerna o de e ju ett plus ;)!!!
Som Wilgot brukar säga, man får de man får!!!

Carpe Diem

Tigen går...

Ja snart står julen för dörren... hade misstagit mig en vecka så de e vekligen nära nu, men alla klappar är färdiga o ska "bara" slås in :) De va riktigt roligt att handla julklappar i år!!!

Här hemma händer de saker... ja inte för oss men för den yngsta i familjen iaf ;) Från att inte alls varit intresserad av sina ben o vad dem skulle kunna användas till, till att stå helt själv utan nått att hålla i, gå mellan oss o med bilen o vagnen men även att faktiskt helt själv gå iväg några steg!!! Nu ni, nu går de fort ;)
De finns nästan, läs nästan inge sötare än små barn som just börjar gå o hur till sig blir man som mamma då... hahaha ja lite smått löjlig o väldigt stolt!!!

julsakerna är framme o granen är klädd och... trumvirvel... JO de blev plast gran även i år!!! Men som så många andra år har min sambo lovat att han ska snitsla ut en riktigt fin gran till nästa jul, i tid den här gången. Hahaha ja ja men granen står så grön o grann i rummet o Wilgot är nöjd, hängde dit sin fina dinosaurie alldeles nyss :)
pepparkaksbak, glögg, lussebullar, godis o sånt som "ska" göras har vi hunnit me, så vi är redo för jul ;)

Den vackra o massa snön som vi hade har nu nästan regnat bort o kvar är en massa is...  men här bjuder jag på lite bilder dä man även ka se snön ;)

Ha de gott mina vänner
Carpe Diem

Nostalgi!!!

Va o besökte Midgård i går, min gamla skola :) Fick se en jätte bra föreställning, treornas projekt arbete!!! Sååå mysigt minns direkt tillbaka till gymnasietiden o alla föreställningar man hade förmånen att få se :)
Sen måste jag verkligen berömma Vera för hennes enormt bra dans prestation, den tjejen har rytmen i kroppen, väldigt duktig!!!
         
En seg dag med dörrknackare o konstigheter som fick sluta bra i stormen. Vi hann med en del små roligheter som att åka rutchkana i regnet, kisspauser, hamburgare, polissamtal, lite snabb shopping o sen fick ja med mig en ben and jerrys hem :) Den ska troligast inte få ligga så länge i frysen, kanske ända till i kväll ;) Tack Miriam o alla andra för gårkvällen!!!

Fredag igen, de blir pepparkaksbak för hela slanten både stora o små o hus!!! Krydda på julstämningen lite, ska bli mysigt. Kan va bra att ta de lungt ikväll o julmysa för att kunna möta julstressen i stan i morron...
Carpe Diem

Julradion...

Försöker hitta julstämningen med julradion... men nä, just nu var de så skumma låtar.... Tror ja ska testa lite "traditionella" jullåtar kanske, som ja verkligen kopplar till julen :)
                       
1 December, första avsnittet av julkalendern (saknar dock gyllene knorren) och första luckorna får öppnas, ja nu är de inte alls länge kvar!!! 23 dagar :)

Vill du oxå lyssna på julradion???
http://julradio.se/music.php

Ha en bra första december :)
Carpe Diem


RSS 2.0