1:a advent...

Braking dawn tyckte jag va riktigt bra o hemsk, men behöver nog se den igen för att som smälta in den... maten på allstar var kanon o hade ju turen att skellefteå spelade match som visades på tv:n den var INTE så bra men då vägde ju verkligen sällskapet upp istället :) Såå mysigt att åka iväg sådär o på en Torsdag oxå!!!

Helgen har mer gått i julens tecken iallafall delar av den... sov främmande, god mat, lek o en massa surr på fredagen som verkligen blev en bra kväll, de e ju synd att man inte hinner träffa alla vänner oftare men man får njuta av de gångerna de blir istället ;) Lördag var kalas dag för Wilgot o sen blev de ensam mamma kväll när de små somnat o sambon va på grabbkväll, de slutade ju såklart i popcorn o film :)

Idag, skylt söndag o första advent, ljuset tänt i staken o julmusik spelats hela helgen så börjar de kännas mer o mer att julen är nära... sen så gjorde iallafall jag och Wilgot en ordentlig skyltsöndag dag då vi började i Robertsfors, där han fick träffa hela 4 tomtar vilket han hade full koll på. Sen hämtade vi upp resten av familjen o åkte till Ånsäet där de blev en träff med "stor tomten", korv grillning med tomtar och till sist godis regn från tomtar vilket nog var de roligaste, räkningen på tomtar han hade träffat idag var dock borta de blev helt enkelt föör många :) Sen avslutade vi med julskyltningen i Flarken såklart!!! Ännu en bra helg som fort var över... När man nu tittar ut så ligger det ett litet litet täcke av snö på vägarna och gräsmattan som har varit sommar grönt innan nu snön lagt sitt tunna täcke över den....
            
        
       
Meija sa Maju mjau mjau hela vägen fram till tomten... hon såg bara pälsen, tills hon väl kom fram o tomten började prata hahaha... men de blev inga tårar idag får se hur de blir till jul då :)

Trevlig advent på er!!!
Carpe Diem


Spänd...

Idag var de bad... men igår var de ettårs kontroll med sprutor, Meija gick igenom ;) men sprutorna satt sina spår, en super trött o febrig tjej som har väldigt ont i sina ben, lilla hjärtat... :( så badandet fick vänta till nästa vecka!!!
Snart så ska vi åka... ikväll smäller de ;) Braking dawn part 1, jag är verkligen spänd hur ska dem få till denna film!!! Ska bli sjukt trevligt o mysigt att gå på bio o äta ute o kanske kanske hinner ja även göra lite ärenden :)

Ha en toppen Torsdag!!!
Carpe Diem

Röjjer...

Håller på i källaren o grejjar... usch o fy o blä!!! Hur mycke skräp kan man ha igentligen???
Håller på att ska ta fram julen oxå, vill dock en sväng på ica maxi o inhandla lite nytt. Dem har ju verkligen massa fina grejer :) Här är några favoriter:
       7391482696786      
            7331210054969
          
73312100411817330026102963
                                 7331210062391
73312100545707331210061578
Idag på jobbet har vi fört oss tillbaka till högstadiet o maxidiscona hahaha... såå nostalgikick jag haft idag till vårt musik maraton, men min top of the hill är ändå:
http://www.youtube.com/watch?v=YFood_bTOX4&ob=av2e
oj så måga tryckare o tårar som dansats och rullats till den låten även en o annan hångel stund :) ja högstadiet va ju en underbar tid även stora delar av gymnasiet men jag är glad att den är gjord hahaha... nu får man spara minnena o skapa nya minnen av den tiden som är nu för att sedan kunna plocka fram dem o känna hur underbar den här tiden oxå är!!!
Nä nu ska jag göra ett ryck igen!!! So long!!!
Carpe Diem

Patetiskt....

Arghhhipw%6<egfiuqbwjefkncoqwncklwenm%?´""¤/&T(/"GTE)YE)MPOQUQE?¨jo:(!!!)"/=E)!?%%%&&&HDQIOHdinqvhwq%wqjodpqjwidaaaaaaa!!!!

Så ja nu känns de bättre :) Ut me de bara!!! De finns ju stolpskott o så finns de stolpskott!?!?! Ja tur bara att man inte behöver förstå allt här i världen;) bara lite komiskt ibland!!!
Carpe Diem

MEIJA 1ÅR!!!

De e ingen vanlig dag för de e Meijas ett års dag Hurra hurra hurra!!!

Tänkte dra typ samma "visa" som alla andra hahaha
För ett år sen låg vi där på BB o visste att det var dags o efter en perfekt förlossning i mina ögon så kom hon vår lilla skrutt, alldeles underbar!!
Jag minns så väl hur jag pratade med en kompis i mobilen under värkarna och fick pausa ibland, vi slog vad om tiden... hon vann ;) Vi fick se idol den fredagkvällen 19 november tillsammans med vår nya lilla lilla familjemedlem med snön som i fjol faktiskt låg väldigt säker på vår backe o kylan nypte en del i kinderna när vi lämnade BB för att kanske, bara kanske komma tillbaka någon fler gång... man ska väl alrdig säga aldrig ;)

Tror att Meija har haft en alldeles perfekt ett års dag med fina gratultationer!!! Trots att de blev snorigt o 39,8 graders feber... Men en rolig sak är ju att den första snön föll här idag så nu är de lite lite vitt på backen :)
Tack alla som gjort dagen såå bra!
Carpe Diem


Bebis!!!

Idag för exakt ett år sedan gick mitt BF datum ut... vi fick veta att imorron, dagen efter alltså den 19/11 2010 skulle vår lilla familj växa sig större med ett till litet hjärta som sedan pang bom fyller ett år... Ja GALET men helt fantastikskt!!!

Idag är de fredag igen veckorna springer förbi o helgen ihelgen blir lugn... eller de blir den då inte heller men de e trevligt!!!
Baka cupcakes och tårta hade jag tänkt mig ikväll o en liten idol titt oxå, ingredienserna står redo men frågan är bara om jag är de ;)

Vi hörs alla fredags mysare... jag myser runt idag i min onepiece iallafall!!!

Carpe Diem

Morgonpromenad...

En morgon promenad med hackspetts spaning ;) Två fina hackspettar som lekte med varandra i solen en härlig novemebrdag!!! Inte så ofta man ser dem så nära promenaden och cykelturen slutade i kaffe paus vilket var väldigt gott :)

Carpe Diem

Farsdag!!!

Pappan i huset har haft en bra dag :)
     (jaja vi andra oxå ;)...)

                                       

Carpe Diem

Mamman på plus :)

I går tog jag o Wilgot bilen o drog till stan!!! Så härligt, en riktig mamma o son mysdag :)
Massa surr i bilen, besök på bland annat godishuset, Max, lekia och NK, så låg mamman på ett ganska stort plus ;) Vi hann me ett snabbt besök hos en av mostrarna oxå, en kanon dag som visade sig skulle sluta minst lika bra!!!

Några små få inköp blev de, lite jul... fick lite mer julkänsla av att gå i de nu julbeklädda butikerna, snart så är de dags :)
                               
Hem, svida om o på bok middag... sååå mätt o såå trevligt de va!!!
Förrätt suchi o faktiskt de blir godare o godare o måste säga att värdinnan hade verkligen lyckats. Varmrätten var färsk pasta med en jätte god räksås och avslutningsvis vanijlpannacotta med bär och sedan hemmagjort choklad. Såklart gott att dricka till oxå kan säga att de blev en kanon kväll!!!
Tack alla inblandande för ännu en lyckad bokmidda ;)
Nästa bok hade dock BARA över 600 sidor... blir en match, helt klart ;)
                         Duma Key
Carpe Diem


Favorit!!!

Ja måste nog säga att min favorit i idol ÄR Amanda F helt klart, grym ända från början :) Sen kan man ju alltid tycka o tänka osv... men i soffan e de ju lätt hahaha nä grymt av idolerna som dessutom gör de LIVE all cred!

Ja ni förstår var min Fredagkväll slutade ;)
       
                                           Tror att de kan bli...
                 VS Molly Pettersson-Hammar
                               ...i finalen, två grymma tjejer!!!
Carpe Diem

11-11-11

Fredag idag o frosten låg som ett vitt täcke på gräsmattan, de kändes väldigt mysigt i morse... solen tittade fram o de va fortfarande kallt men sen kom dimman o "förstörde" så blev de en vanlig grå fredag lr???

Nä den här dagen e ju rätt speciell iallafall, speciellt om man kollar datumet :) 11/11 -11 Nästa år få vi också va me om det den 12/12 -12 men sen dröjjer de ett tag.. typ 100 år till de blir en massa ettor igen o då blir de ju en till men om 90år har vi igen 010101 osv!!! Intressant vetande hahaha ja som sagt ja tyckte de blev en grå fredag ;)

Nu är iallafall biljetterna bokade till årets bio besök!!! Nedräkning hahaha ska bli sjukt intressant o se hur den här första delen av sista filmen är... längtar ooo JA :)
                
http://www.twilightsweden.se/trailers/
Ha en mysig fredag där ute alla goa människor!!!
Carpe Diem

Älskade lussebullar :)

Kunde inte motstå doften idag heller... :) Andra gången än så länge gissar att antalet kommer vara svår räknat efter jul :) Men de e ju sååå gott!!!
      
Meija fick diplom idag, sista babysims gången o idag var de dykning som gällde :) Har verkligen njutit dessa babysims stunder, hel mysigt!!!
Annars leker livet på som vanligt o i morron är de redan Fredag igen, helt galet... Vi glider mest runt här hemma o chillar kanske lite väl ibland hahaha...

Ihelgen är de bokmiddag på "listan" o JA Linda har läst ut hela boken hahaha, riktigt bra var den oxå :) På söndag firar vi pappan i huset o helgen efter farsdag så är de Meijas helg, oxå helt galet!!!
Nu ska vi ut o njut av de härliga november vädret :) hmmm låter inte helt rätt men..
Ha en toppen Torsagkväll!!!
Carpe Diem 

Magiskt!!!

Blev lite inspererad efter dagen ;)

Fotografia%25252520do%25252520movimento%25252520coruja_thumb%2525255b1%2525255d_large
Tumblr_lrn2cbxb3t1qfisj6o1_500_large

Tumblr_lrdm72366t1r12e8fo1_500_large

Owls-in-love_large
       1150123197_ddd0e794b6_z_large   
       2owls_large
Dem e ju bara för fina!!!
Carpe Diem

"En grym värld"...

O vad hände på jobbet idag då..???
Jo Linda satt i vanlig ordning o åt lunch, pratade faktiskt med sambon i mobilen oxå när jag plötsligt ser de elaka svartvita flygfäna...
Retadndes, pickandes och bråkandes med en som jag trodde var en trast, såg ju bara på långt håll...
Skriker såklart rakt ut hahaha... vilka skat***** fy va dom e jävliga!!! Sambon undrar i andra änden vad som händer när jag sen säger vänta o springer mot dörren där jag möter en förvånad Charlotta :)
Hon ser oxå den grova "mobbingen" som pågår på parkeringen, vi bestämmer oss att skrämma bort skatorna o jag säger till Robert att han har jag längre inte tid med ;) samtidigt som Charlotta skrämmer iväg skatorna o kommer tillbaka o säger de är en uggleunge....

VA sa du att de va sa du????
en sekund senare va jag ute o ser den söta lilla tilltufsade ugglan sittade med stora förvånade klot ögon vickande på sitt lilla huvud o titta på oss!!! Sååå söt, ville bara plocka in den men tur i oturen så kunde den flyga, men den satt länge o tittade på oss o "tackade" för hjälpen innan den valde att lämna en något exaltread Linda ;)
   
                      
Ja helt underbart söt vill ja lova tyvärr en dålig bild på den lilla pärlugglan men :) 
                  
Carpe Diem


Den här...

kommer defenetivt ligga på sängbordet i vinter :)

Carpe Diem

Hur bra kan de va?!?!

De är dem små stunderna som gör allt så bra :)

Ja även om vädret ute kunde vara bättre o jag börjar faktiskt längta efter snö, hoppsan vad kom de ur mig där då men så är faktiskt fallet, även om vintern inte alls är min grej... men som sagt de e de små sakerna som gör de ;)

Njuter idag över hur grym den här veckan varit och hur underbar hela helgen blev!!! Även om sömnen är kanske fortfarande på minus vilket den nog kommer att vara ex antal år framöver me what the ****...
Veckan har efter två arbetsdagar sprungit fram... en trip till badhuset, en sväng till leos, spenderat tid me vänner, sambon va på pub, jag fick träffa familjen o sen avslutas med holmsund aqua arena, kusin lek och super god middag på resturang, Allstar med såklart trevligt sällskap!!!

Hos barnen händer de massor o de känns som skratten och tjaten ökar för varje dag ;) Även om helgen bjudit på lite halv skumma grejer oxå som jag inte riktigt förstår, men man ska ju inte förstå allt heller ;) så vankas de nu en ny vecka och snart är de jul :)
Fick så otroligt men julstämning i kväll på väg hem från stan... nu vill ja bara in o jul shoppa!!!

Längtar du till jul o visst tar du vara på de små sakerna som gör såå mycke???
Vi hörs!!!
Carpe Diem

RSS 2.0