Vi vs Magsjuka....

Slutade riktigt dåligt för oss... Men desto bättre gick de för skellefteå AIK som är vidare till Semi bra gjort svart gult!!!

                     

Åter till sjukan då... Sonen låg ju redan för vecka sen. Natten mot tisdagen så var de sambons tur... Hur gick de för mig då??????

Var till lassa igår och fick träffa läkaren för en allergi utredning eller nått... som vanligt så kunde jag lika gärna stannat hemma 300kr fattigare plus bensin... Nä inget vettigt förutom de som sagts förut kom fram.. Grrrr...
Ja de e bara att hoppas att de inte händer igen!!!
Efter lassa skyndade jag mig i väg till strömpilen, ett måste var att köpa hår produkter... Liza hade redan hämtat sonen från dagis så en snabb sväng borde jag hinna :) Jo hittade hårprodukter gjode jag kan man ju säga :) Lite pegar fattigare, så sprang ja in på Lindex oxå = ännu mer pengar försvann från kortet, så klart för kontanter har jag ju typ aldrig... Men en jacka och fodrade galonisar till sonen fick jag med mig hem!!! 

                 

Kände att ja inte mådde hundra men de kunde ju va vad som helst... eller... Gick iallafall in på Mac donalds för att unna mig en kyckling burgare :) De va inte mycke värt för en timma senare när jag var hemma kom den såklart upp... Magsjukan hade även fångat mig!!! O inte lite heller nästan 12 timmar fick jag "nöjjet" av att kräkas eller hur jag ska uttrycka det... Känner mig rikitgt överkörd idag o ser rättsliten ut!!!

Blir att vara hemma i morron oxå är ju inte smittfri förrän trosdag natt o ja vill inte att någon av mina med männsikor ska få detta onda virus eller i vissa fall bakterie...
De enda possitiva är att vi förhoppnings får vara friska i påsk, o hoppas att de dröjer LÄNGE inna de blir nån fler sjukdom som hälsar på!!!

Nu ska ja föröka kravla mig upp från soffan som jag spenderat typ alla vaken och sovande tid i sista dygnet, men nu måste jag försök få lite mat i magen!!!

Hoppas att detta underbara väder som jag suktar efter utanför fönstret får vara även under påskhelgen!!! Men just nu hemma har vi som inge påsk alls.. Men påskris ute med fjädrar fick vi upp i måndags få se om de hinner komma upp lite inne oxå annars blir de nog påsk ändå, de tvivlar ja inte på ;)

Ha en trevlig Påske helg alla go vänner därute!!!

Carpe Diem

Snurriga familjen...

Våffeldagen...
Visst va den igår??? eller???
För oss ialla fall var de så!! Hade köpt hem våfflor för att vi skulle äta de på våffeldagen, visste att de var idag men igår va ja inställd på att de va igår ;) Så vi åt våfflor igår och så blev de tomtegrötsdag idag!!! Men de funkar de me ;) Lite snurrig ibland, JA...

         

Carpe Diem

Sjukdom...

Här hemma är vi sjuka eller rättare sagt godisen...
Alldeles spak o alldels blek... de finns nästan inge värre än när de små liven är riktigt sjuka...

Nu sover han så gott på soffan, blev ju inte alls så mycke sömn i natt, men hoppas att de är övernu...Nu ska ja hänga nästa tvät, de blir några ;)

Ja ja men de blir en myyys dag inne i stället på vår lediga dag, vi får titta ut på de fiiina vädret som gör att man blir glad iallafall :)

                  
Carpe Diem

Liten...

o söt men ack sååå busig..







Jätte roligt att leka i kattlådan :)

Carpe Diem

Massa B:n

Ja i går var de buggkurs och bussåkande :)
O idag är de Bläää måndag rent ut sagt...

Efter en dag med kanon väder igår så blev de på eftermiddagen buggkurs på folkan :) Wilgot var oxå me o gissa om han tyckte att de va kul... eh JAAA :) Men jag tror ändå att Buss åkandet slog allt... oj va han ha surrat om denna buss!!! o de rymms många barn i bussen mamma...

        

        

Vår buss cahufför, vår buss chaufför han är en....

Carpe Diem

Blogg torka!!!

Big time!!!
Få se om de vänder nu samtidigt som solen börjar visa sig mer o mer!!! Lovely!!!

Härlig dag idag med skidåkning... som började lite katastrofartat men slutade bra :) Tack till eltejpen!!!
De slutade i att den fick hålla fast skidan på ena sonens fot... den lossnade X antal gånger o de blev inge bra, lite inombords svordommar o smått rödlätt i ansiktet, så hittade vi eltejp!!! en trevlig skidtur tillslut ;)

Sen blev de middag med kassler, o min halvkräsna son eller förresten helkräsna son ;) sa: Mamma de här va jätte gott!!! Härliga ord i öronen som musik ;), även om de inte blev jätte många tuggor men ett stort + iaf...
Så nu bjuder ja på ett middagstips ;)

Kassler ala Linda med ris :)

En lagom bit kassler
Paprika en grön o en röd
Halv rödlök
Purjolök
Vitlöks klyfta eller två...
5 msk chilisås
1 creme fraiche mexican chili
1 paket grädde 2,5-3 dl
3 dl mjölk
salt, peppar, och lite curry om man vill men bara lite...

Skär kassler i stora strimlor/bitar, även paprikan.
Hacka rödlöken smått, skär lite större ringar av purjon och finhacka vitlöken.
Stek kasslern med vitlök och rödlök och krydda. He sedan i paprikan och purjon efter en stund. Stek en liten stund tillsammans. Ta sedan från plattan. Blanda i hop grädde, mjölk, creme fraiche och chilisåsen häll över och låt koka en stund så att de får koka ihop sig lite, kanske 10, 15 minuter eller så (he i så mycke du vill av allt, hovet får bestämma, eller efter behag...) Går jätte bra att he i lite ljus maizenaredning så att såsen tjocknar lite!!!
Sen klart att servera till ris och sallad!!!

Lätt o gott!!!




Carpe Diem

RSS 2.0