Men...

de kan ju faktiskt stå saker som man kan få ett leende på läpparna av oxå :) men kanske lite för lite av den varan som ger ett leende...
Nä nog läst o söka sig mot sängen kanske ;)
http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4293447.ab

Ska nog sluta...

läsa tidningen eller aftonbladet menar jag ;)...
Vart är världen på väg har jag i och för sig undrat många gånger o lär väl få göra de ett antal fler gånger...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4298127.ab

Klump i magen..

och klump i hjärtat....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4299502.ab

Vad vore let´s dance...

...utan David Hellenius??? oj va man får skratta :D Min 10 poängare går helt klart till honom i kväll!!!
                                   
                                          

Men de va många som dansade riktigt bra i kväll kul!!! Morgan förtjänade verkligen sina 40 poäng, men har fler favoriter oxå!!!
Tråkigt att Magdalena o Daniel inte kan fortsätta de är alltid en fröjd att se Daniel dansa o Magdalena var jätte duktig, ett fint danspar!!!
Ett underhållande program där man får skratta och njuta :) Har blivit som ett måste på  fredagkvällarna :)

I morgon blir det nog en snabb sväng till stan för min del Sambon och Godisen stannar dock hemma,
blir nog en ännu snabbare tripp me sambon på Tisdag för att kanske hitta något nytt snyggt att ha på sig nästa helg på företags festen..längtar... :)
Men ser framemot imorgonkväll oxå, blir säkert jätte trevligt!!!

Ha en bra helg alla go där ute!!!
Carpe Diem

Tårar tårar tårar...

När ska tåranrna sluta rinna när jag lämnar Godisen på dagis??...
Känns lite jobbigt att han blir så arg o lessen... men de går säkert över snabbt men de känns i mamma hjärtat!!! Nåja blir ju bara en kortis på dagis idag sen blir de nog mysfredag för hela slanten!!!

Carpe Diem

surr...

Har inte hänt så mycket ett tag nu... men ändå massor så man inte hinner allt man vill :) Godisen är då helt återställd nu o va på dagis idag !!!
Igår va jag med vänner... jätte mysigt att fika surra o skratta :D kul hade vi ialla fall, väntar med spänning tills de kommer nu ;) hihihi...
Tackar för igår o väntar bara på en favorit i repris!!!

Men nu i sikte är väl först o främst helgen som kommer o bli kul gissar jag, ska försöka komma oss till stan på lördag... HOPPAS... De va ju de där me shopping nerven ;)

Ha en bra kväll allihopa ska försöka göra några till MÅSTEN nu lr nått... ;)

Carpe Diem

He is back...

gånger 10 tror ja :) (han ha ju över tre dagar att ta igen...)
Snacka om att blivit en ny kille över en natt... visst kanske lite trött fortfarnade men...
Från att bara sitta i mitt knä, inte leka, inte äta (o de lilla han åt rann rakt igenom), bara sova, knappt gå... till att leka, skrika, äta (bättre iaf), hitta på BUS hela tiden... De känns att han e tillbaka... Men de känns skönt även om man kan sakna att han nu inte kanske vill mysa lika mycke, men ja ha honom hellre busig, tjurig och frisk än som han har varit sen i torsdags!!!
I natt ha vi sovit rätt bra de timmar vi sovit men ställde veckaren ett antal gånger under natten för att gå upp kolla blöja o få i Godisen vätska o de verkar som att de gett resultat!!! Skönt!!!

Nu är vi tillbaka i matchen igen (hoppas de håller i sig) o kan hitta på massa bus!! Skönt oxå att kunna leka med barnen på dagis i morron :)

Kram från oss

känner mig...

...slut som "artist"...
Vecko slutet och helgen har kanske inte alls varit de roligaste på länge men... en massa tvättning, skurning o försökt få i godisen något i den lilla magen... han är fortfarande inte frisk. Jätte trött hela tiden o vill helst sitta i knä och sova, hoppas verkligen att de vänder nu!!! De e ju så jobbigt att se de små liven så dåliga :( Få se om de blir en resa till stan i morron igen på hjärtmott. eller om de blir framflyttat skulle va skönt om han fick vara sitt rätta jag när vi åker dit!! Men men nog pratat om "elände" :) Imorron är en ny dag o förhoppningsvis en "piggare" dag än idag :)

Ser ut som ett bombnedslag här hemma :) men jag tror att de blir att unna sig o sätt sig i soffan o kolla på Bones andas ett tag o få ny motivation :)
Hoppas ni har haft en bra helg!!
Kram från oss

Lyrisk...

Hittade en jätte mysig sida med underbara saker!!!
Både jag och min sambo har en förkärlek till träleksaker så från denna sida vill speciellt JAG ha massor!!! Super fina barnleksaker :) Här kommer några utvalda favoriter... men jag skulle kunna köpa nästan allt på sidan ;)
Fiskespel  Matlåda i metall - randig i lime, turkos och brunt Trämat - frukt och grönsaker Frukostbricka - blå
Träbil - svart med vita prickar Lekbord med tillbehör i trä  Förkläde och kockmössa - blå Sparkcykel i trä, groda

.... ja som sagt de finns hur mycke fint som helst!!!
Kolla in själva :)
http://www.blaelefant.se


Nä nu har vi myst färdigt för idag sett kvällens program på tv så nu e de väl dags att krypa till kos... Samantha who e riktigt kul, tänk att få chansen att göra om saker o ting i sitt liv... hur skulle de vara...?? o hur skulle de vara att inte minnas något...?

Nä natti natti på er


o så kom den till oss oxå...

Magsjukan alltså... den går bara vidare...
Godisen åkte dit i går kväll/natt. Lillkillen han va sååå trött sååå trött. Men dom e otroliga barn, nu leker han och är glad, de försökte han även va inatt :) såå söt!!!
Nu hoppas vi att vi får klara oss, men de märks ju om man åker dit...
Lite tråkigt dock att de blev som de blev idag skulle vi ju få främmande av min kusin o hennes familj. Hade verkligen sett fram emot de... Men de finns ju fler helger :) Hela helgen va ju som planerad... men nu få vi ta en mys helg hemma istället ;)
Nu ska jag mysa lite me Godisen i soffan, jag har sovit lite på morronen...trött... :)

Ha en bra dag!!!

Bus...

De är mycke bus o lek just nu :) Varje dag, men jag tror bus med mormor va bäst ;)
o ikväll var nog höjdpunkten när säkringen gick när vi var i badet då bonusmorfar fick komma till undsättning, då blev de oxå bus :)

         
                                
                                                                                                      
                                                     Mozart i nytappning kanske...? ;)

En fin grej och för en bra sak...

Köpte fina ljusstakar "ljuspunkt" på ica idag :) Ica samarbetar med Röda Korset för varje såld förpackning går 30kr till Röda Korsets arbete för drabbade medmänniskor i Asien.
Extra roligt att delar av pengarna går till något bra, o ljusstakarna pryder sin plats :)

 

Carpe Diem


Kräksjuka o besvikelse...

Vi som skulle bada i dag, glad i hågen åkte vi dit o jag var snabb hade nästa bytt om när sambon kom in o sa att det inte blev något bad... VA..!! Nä de va vinterkräksjuka "i" bassängen så de var tvungna att "sanera" bassängen o desinfektera (eller hu de nu stavas..)
Ja ha då va de bara att klä på sig igen. En besviken Mamma Pappa o Son... Godisen ville inte riktigt komma me ut igen han ville ju bada :)
Men vi åkte till Familjecentralen istället o lekte med baranen. Tim och Albin var ju oxå där!!!

Men men tror att jag ska anmäla oss till fortsättnings kursen i babysim de börjar om två veckor så då får vi ju bada varje onsdag igen ett tag :) Jätte mysigt!!!
Ha en bra dag!!
Carpe Diem

Vår...!?!?!

Köpte mig en brödkorg idag... Less på att ta fram brödförpackningarna till frukost, se ju lite mysigare ut med en brödkorg :) Dessutom är de i plast så lättdiskad oxå ;)
De börjar slita lite i shoppingnerven nu... ;) Kanske är de vårkänslorna som börjar smyga sig på inte för att de är direkt vårigt ute nu... de snöar o snöar o snöar :) Är i varje fall sugen på att förnya hemma nu. Men helst av allt skulle jag vilja ha ett eget hus att inreda o dona, e sååå sugen på nya tapeter gardiner osv. Men men en vacker dag kanske :)

                                           

De kanske blir stan i helgen om jag har tur o då kanske jag får lugna ner shopping nerven kanske :) Vill i allafall ha vår nu helst sommar direkt men de vet jag ju att de inte går så jag får bara vänta på att våren ska komma först...

Snart dags att hämta Godisen på dagis. Känns konstigt att han är där o både jag o sambon är hemma. Lite tråkigt när sambon jobbar eftermiddag nu, han hinner inte träffa Godisen nästan nått. Men de possitiva är att han är ledig fredag då o även Godisen så då blir de en heldag!!! :) I morron blir de kanske en tripp till badhuset, ska bli kul!!

Ha en bra dag Alla glada själar :)
Carpe Diem


Mmmm...

Måste ju bara säga att plankan hos Mamma o Matz i helgen var inte alls fel. Riktigt gott... Äter de gärna igen ;)
Tror sambon håller med :)

                    
           
                       

Igår...

Igår snurrade de av siffror när jag kom hem från jobbet... :)
Men hade en intressant och rolig dag ;) De va ju -30 grader när vi åkte o de kändes, men vi hade klätt oss väl, o de va väl tur ;) Kom lite mindre än halvvägs så kokade bilen vi åkte i... stanna bilen o ut öppna huven... slutade i att vi fick hämta start hjälp. Körde mot Flarken igen men kom bara en bit, tur att vi hade varma klädr ;) Sture kom till undsättning bytte bil, mot jobbet o alla siffror :) Men vi hade kul o vi skrattade...dold kamera lr... :D hihihi..

Hemåt o hämta sonen, hade gått JÄTTE bra på dagis :)
Åkte till Daniel, Miriam o Tim efter maten så barnen fick leka.. jätte mysigt me surr, lets dance o samantha who... Tack för går kvällen och dagen Miriam kul hade vi ha ha ha ha...

Nu ska vi göra oss färdiga o åka till mamma o Matz o äta middag... plankstek...lovely :D
Ha en bra kväll de ska vi!!!

Carpe Diem

Ghost whisperer...

Ha slöat i soffan i kväll o sett två avsnitt, fastnar som... o nu är de ju ett MÅSTE att se nästa torsdag oxå med tanke på slutet i kväll!!!
De är väl nu de börjar igen, tv tittandet, en del bra serier som börjar om :)
Skulle ta mig ut på prommis i kväll oxå men när termometern visade - 19 C så la ja de på hyllan till imorron kanske...
Ha lyssnat på soundtracken från Twilight i kväll... me like :)
Natti Natti

                  

Kokar...

Känner att jag kokar inombords...
Hur långt ska man få "driva" sina barn...? Såg ett program i kväll som gjorde mig mållös på flera sätt...
Kan inte förstå, låt barn vara barn...
De jag vet är att jag kommer inte driva eller tvinga mitt barn till något de inte vill för att jag vill...
Blev många känslor men ja ska krypa i säng nu, kan inte skriva mer även om de kokar här inne :)

Barnen är vår framtid!

Ta hand om varandra o visa respekt!
Carpe Diem 

En ny dag :)

Ja idag var ju en ny dag... :)
Gick till dagis i morse, godisen gillade inte att jag lämnade honom... ringde senare o kollade hur de gick, han hade både gråtit, skrattat och varit arg... som de ska då kanske ;)
Gick o hämtade honom när han vaknat go o glad. De hade gått bra ätit lite, lekt o sovit... I morgon ska vi till dagis igen o det blir jobb för mig resten av veckan sen få vi se vad som händer, men de känns kul att få åka o jobba!!!
Kändes konstigt idag att vara hemma utan godisen, men jag fick massor gjort inte direkt några roliga saker men de vanliga, städat, tvättat o ringt en massa o ordnat upp saker. Vi bakade lite när vi kom hem men ooo så farlig elvispen kan vara, godisen gillar den inte alls...
På kvällen desto roligare fick besök av Miriam, Daniel o Tim, fikade o surrade, o så klart så gick grabbarna o spelade lite:) Lars-Håkan o Elisabeth tittade oxå förbi jätte kul!!
En trött godis ikväll massor av intryck tog ett tag att somna dessutom hade jag ju glömt den bästa snutten på dagis, inge bra... men nu sussar han sött...

Natti natti

Nederlag...

Den här dagen kunde ju börjat bättre... hoppas den blir bättre...
Har inte alls funkat bra på nått sätt idag, men som sagt i morron är en ny dag!!!

Impuls eller inte...

Inget planerat i helgen men vi haf haft full på schemat ändå :) Tror vi har haft huste fullt av folk hela helgen men de e ju jätte trevligt!!!
Det har blivit en hel del ute aktiviteter på dagarna. På kvällarna har det manliga könet haft tv spels maraton tror jag :) Sambon har tagit hem sitt gamla nintendo 8 bitars :) Så de har blivit välspelat, även guitar hero har florerat...
Men ja måste ju säga att inget slår super mario bros på 8 bitars, där blir jag fast ;)

De blev dessutom en impuls resa till stan med min syster :) Handlade lite mer kläder till sonen rea fynd jätte fina kläder, så nu har han en bra garderob till vädret börjar blir varmare!!!
Ååå som jag längtar till dess... är en riktig sommar människa, tycker de är frihet när man kan gå ut i bara linnet o barfota o inte frysa!!! Fryser jämt tror jag speciellt nu... men de e väl mysigt på sitt sätt när man får kura ihop sig under en filt me massa ljus som värmer. Visst vårvinter dagarna när man är ute är ju faktiskt inte helt fel heller men jag röstar nog för sommaren ändå, allt är sååå mycke lättare då!!!
Men de vänder ju snart :)

Nu ska jag krypa isäng så får sambon ge mig lite värme... de e ju dagis i morron igen, spännande!!!
Kram på er alla

Tack för prat stunden ikväll Miriam!!!
Carpe Diem

Helg igen...

Snacka om att jag har varit lite lost... helt "dagavill" Men nu e de tydligen helg igen ;)
Tittat på Lets dance! Är faktiskt lite avis på dem skulle oxå vilja prova dansa alla de danser som de dansar ser ju hur kul ut som helst!!! :) Har inte någon jätte favorit än få väl se om nått avsnitt till. Men ja måste säga att de fanns ju faktiskt massa duktiga o speciellt för att vara första gången!!

      

Annars har vi inga planer alls för helgen få ta den som de kommer kanske blir de nått "impulsigt" eller en lugn hemma helg kanske, hoppas vädret blir bra så vi kan vara ute mycke skulle va kul att åka till backen skulle bara haft en bärstol så att godisen kunde följa me!!

Idag gick de lite sämre på dagis blev inte populärt när de skulle gå ut o jag vara inne... han ville defenetivt inte ta på kläderna blev som en pinne o jätte arg o de höll i sig ett tag... men vi tar nya tag på måndag :) Annars full fart som vanligt o ja ser redan att han snappat upp saker från dagis ;)

Ha en fortsatt bra kväll!!

Vinden har vänt...?

Känns som att vissa saker kanske börjar vända...fast jag ska inte säga något igentligen för snabbt vänder de igen :) Idag har godisen varit på dagis igen o ja kan säga att de va skillnad från igår, idag var de fullt ös o barn överallt, men han var inte alls så blyg :) Han gick iväg själv o lekte med barnen flera gånger och med fröken, jag satt bara i bakgrunden o tittade ;)
Idag har han varit på topp känns de som om man jämför hur de varit ett tag :) Glad o busig sovit lagomt länge o framförallt ätit alla mål o de känns ju super, hoppas de fortsätter... vinden har kanske vänt... ;)

Annars har de inte hänt så mycke, fyndade tre tröjor på rea i robban o sen fixat me lite jobb...
Kul att du kom förbi Miriam även om de blev en kortis ;)
Kram på er alla

Vilken miss...

...att jag missa grammisgalan :( tragiskt... hade verkligen velat se de ju....

Inskolning...

Hjärtat lite lättare ;)
Första inskolningsdagen gick super, de blev dock en riktigt lugn start med två barn plus godisen :) Oj va mycke nytt de fanns att kolla in, han va inte alls så blyg o sprang iväg direkt o började leka med alla grejer o den andra pojken som var där när vi kom som han oxå känner väl :)
I morgon skulle de vara fler barn så då blir de kanske mer som de brukar vara. Då kommer han nog att vara ännu tröttare än idag om det går, redan klockan 11 ville han sova somnade nästan sittandes vid lunchen :)

Ska bli jätte kul att få se hur veckan går o när jag ska lämna han själv en stund, just nu känns de bra o de kommer säkert att fungera jätte bra!!! Jätte kul att få vara med o se hur de fungerar på dagis oxå o alla frågor man har... O jätte mysigt var de att läsa lappen som stod på dörren på dagis, i stil med: vi välkomnar wilgot som skolas in den 7/1 hos oss... :)
Godisen har fått en egen låda med sitt namn och en egen krok med hylla precis som alla andra barn :) Ska bara ta med några bilder nu som de kan sätta upp!! Känns riktgit mysigt och spännadne att han ska börja på dagis en ny del av livet börjar!!

Förövrigt en riktigt kall dag o inte så mycket gjort ;)
Nya tag i morgon!!

Carpe Diem

Klump...

....De är en liten klump i hjärtat som inte riktgit vill försvinna...
Undra om de är för att i morron är de godisens första inskolningsdag på "dagis". De känns bra men väldigt konstigt, nu ska vi släppa kontrollen helt på dagarna och andra ska ha "kontroll" över honom. Bara att inte vara med på dagarna känns ju lite konstigt... men de är ju jätte duktig personal så de kommer att gå super säkert!! De är nog jag som oroar mig mest, men de är nog oxå för att han är inne i en jättkonstig period nu, jätte mammig otroligt blyg o rädd för de mesta, grinigare än vanligt o mycke egen vilja så jag gissar att de kommer att ha det de gör på dagis ;)

Tiden har gått sakta men såå otroligt fort, vipps så är han "stor" o de är dags för dagis de händer verkligen så mycket så fort så de känns som lång tid... öhhh undrar om ni fattar som jag svamlar in allt hihihi... de är mycket i huvudet just nu jobb, dagis, arbetsförmedling, pengar,o allt annat hemma så de e som trångt ;)

Men jag hoppas att klumpen kommer att bli lite mindre i morrorn men de känns konstigt :)
Liten blir stor...

Crape Diem

snö...

Tre o en halv timme ute i snön, me skrana, eld, korv, varmchoklad, mackor o barn!!! Jätte härligt men i slutet blev de riktigt kallt :) Nu snöar de stora "lappvantar" ute mysigt me lite nysnö :)
På me raggsockor o myströjan o få lite go värme. Godisen sover gott i vagnen o vi få passa på att "röjja" lite i bombnedslaget ;)

Ha en jätte bra kväll allihopa!!
Carpe Diem

    


Många...

... va vi ikväll!!! Riktigt trevligt!!!
Tack för en kul kväll alla glada männsikor!!!
Undra om ja kommer att hålla mig vaken till JVM skulle vilja men vet ju att ja måste upp i morron o ja antar att sambon inte tänkt gå upp så... ;) de kanske är bäst att sova en stund istället!!!

Hoppas att de är lika bra väder i morron som ikväll så att de kan bli en utedag me pulka o fika ute :)

Carpe Diem


Dröm...

Att drömmar kan vara sååå verkliga. Det är nästan kusligt....
Vaknade i morse o hade haft en jätte konstig men så otroligt verklig dröm.
Allt hände i nutid o drömmen handlade om en gammal vän som jag inte alls vet något om eller vart "vännen" finns nu eller om "vännen" finns... Men allt var så verkligt, fick träffa vännen igen o de va som om jag kunde ta på allt som var i drömmen o verkligen kände allt. De va systrar o barn med i drömmen o de va presic som nu...Dessutom gjorde jag en tatuering i drömmen... en väldigt ful o konstig en inte direkt en sån jag vill ha men men... ;)  Undrar vad allt i drömmar betyder och om de betyder något...??

Men de e lite häftig o skrämmande på samma gång hur drömmar kan vara så verkliga. Jag har inte kunnat släppa drömmen på hela dagen o inte än heller. Tankarna börjar snurra kring "vännen" o hur "vännen" har det nu, hur allt går, jag har såå många frågor... skulle gärna vilja att delar av drömmen slog in... men bara delar... Tatueringen kan vi ju skippa :D hahaha. Fast jag vill ju ha en men inte just den där kanske, den var inte så kul...
Förr i tiden trodde man ju att drömmar var ett övernaturligt budskap från gudarna. Freud och Jung hade andra teorier som att drömmar är önskeuppfyllande och syftet är att hindra oss från att vakna, men Jung såg de mer som att det är budskap och kommunikation från det undermedvetna... Vem som har rätt har aldrig kommit fram och om någon har rätt.
Vi drömmer varje natt (inte spädbarn och alhoholpåverkade vuxna) oftast ca tre drömmar, men kommer sällan ihåg någon och det är för att vi inte vaknar i en "dröm"fas. Sömnen ha ju flera stadium" som vi går igenom och det är under rem och nrem perioden vi drömmer... ja som sagt jag tycker att de här med drömmar är riktigt intressant :)

Mina tankar i kväll går iallafall till "vännen" jag hoppas verkligen att allt är bra och att vi träffas igen...

Ha de bra allihopa nu blir de bones :)
Carpe Diem

Me Like...

....Säger bara de Twilight!!!!
Ni som inte sett den så gör de. Den va riktgit bra, längtar redan till nästa film kommer :)
Vilken super efremiddag vi hade igår!! Synd bara att sambon formligen krossade i biljard :( men jag vann ju faktiskt en gång ;)
Filem va grym i allafall så de förgyllde hela kvällen. Jag riktgit sögs in i den o kände verkligen av känslorna de förmedlade, jätte bra skådisar o vilken dragningskraft :)  Jag tycker att den hade allt!!!

       

Glömde...

...att jag faktisklt fyndat en klocka för 45kr hade glömt min hemma så var i stort behov av en igår... :) Sen så blev de ju två nya ögonskuggor från make up store oxå... så ja hade handlat mer än va ja trodde fast för lite pengar... de kanske är bra med rea iallafall... :D Fynden e väl bra men de finns väldigt lite annars.
Idag bli de stan igen, sambons ide!!! De blir billjard, middag o sedan bio :) Godisen åker till farmor o farfar sover där o de gör nog vi me då blir de bastun i kväll o sovmorron i morgon har farmor lovat :D hihi känns ju super ju!!
Blir nog en bra dag!!
Vi hörs!!!

Carpe Diem

öken...

En hel dag för mig själv i stan.. skulle shoppa "massor"...
Jo tjena fanns ju INGENTING i stan, ur plockat o rea, man ska inte åka till stan då!!! Nä de e bara o vänta tills reorna är slut o vårens nyheter börjat strömma in...
Men de va ju jätte skönt med en dag för sig själv i alla fall... :) kom hem med två par sockar till sonen en kjol o en "hemma" tröja till mig själv, rea fynd faktiskt, så en liten påse fick jag med mig hem iallafall ;)
De possitiva är väl att de kanske blir en till dag för mig själv i stan lite senare eller kanske med hela familjen ;)

Natti natti på er!!!
I morron är en annan dag med andra möjligheter...
Carpe Diem

Första...

...dagen på det nya året!!!
Känns som att de här kommer att bli ett jätte bra år :D
Efter ett sånt toppen slut på de gammla kan de ju aldrig bli dåligt ;) Vilken kväll vi hade vi åt o åt o åt... Underbara torn till förrätt med rom, räkor o massa annat gott, Helt stekt älgfilé med potatisgratäng med championsås, efterätten va en digistivekaka med chokladsås o massa annat smarrigt som lägger sig som bomull i magen ;) men hur gott som helst!! O vilket sällskap vi var då, de va jätte trevligt. Allt gick hur bra som helst, barnen lekte vi spelade spel, surrade, surrade o drack gott... Klockan gick fort o strax var de dags för tolvslaget!!! Med raketer o champagne välkomnade vi 2009!!!

Tack för igår!!!
Ser framemot de nya året med ett leende på läpparna.... :)
Vi ses alla glada!!!
KRAM

RSS 2.0