15 till!!!

vet inte riktigt vad ja ska säga?!?!... Wilgot innan han ska gå i säng: Jag tycker vi ska skaffa 15 bebisar till!!! oj 15 sa ja... När Meija är 4 år hur många år e jag då?? 7år svarade jag o sen fortsatte vi o räkna tills 18, då är du myndig o flyttar hemifrån...
Va vaddå? Ja men när man är 18år då är man vuxen och myndig får göra vd man vill o flyttar hemifrån... Nä mamma ja ska aldrig flytta från er!!! Jag vet vad jag har att göra femton bebisar till o första som ALDRIG ska flytta hemifrån hahaha <3

Carpe Diem

åh sen sist då?!?

Hade såklart en helt underbar minisemester i Happis!!! Åt god mat, surrade och umgicks med trevliga människor, fick en god natts sömn o hade de väldigt trevligt på ikea oxå ;) Bästa köpet blev nog... jo de nya matbordet!!!

Annars så har veckan och helgen rullat fort fram med kalas för Wilgot, besök i kyrkan, främmande av kusinen, mys o en massa bus har en galen dotter just nu, fått in bänkskivan i tvättstugan, babysim, Thor, jobb och idag åkte jag o Meija till stan där vi träffade upp lilla Gry och Frida. Väldigt trevligt men tiden går alldeles fööör fort bara men vi får göra de oftare ;)

Ingen snö än heller... nu börjar man ju längta lite till snön och julen, fick lite julkänsla idag när jag o Meija (som för övrigt har stortrivts i stan idag) vandrade runt på rusta, där de dessutom fanns ugglejulgransbollar att hänga i granen :) Ingen följde med mig hem i dag men kanske nästa gång, sjukt sugen ;) En väldigt trevlig dag blev de o i morron spenderar vi dagen i Robban o dags för 4års kollen...
   
Ja jag måste ju säga att de fanns vissa scener som var trevligare att titta på än andra i filmen, han e ju inte alls så tråkig att titta på ;) Sjukt roligt att se lite film igen, måste ju säga att de finns vissa fördelar med hösten o vintern!!!
Carpe Diem

ett år om en månad...

Min söta, underbara lillskröla!!! Hela 11 månader idag...

Bilden talar för sig själv!!! Hon bara ÄLSKAR ugglor...
eller, de va ju kanske mamman som gjorde de ;) Meija GILLAR verkligen sina kläder och storebrors för den delen, går inte en dag utan att hon ska testa fta på sig de o se om de passar :)

Hör o häpna, Meija har faktiskt ett litet gryn i sin mun nu!!! Hejja :) Första lilla grynet sprack fram just innan 11 månaders dagen!!! Ska bli så mysigt att se när den kommit upp lite, de e ju såå sött!!! Varje nytt steg är fantastiskt men de går bara lite för fort nu...
I morron är de babysim igen innan ett litet uppehåll, de blir roligt!!!
Carpe Diem


Mini semester...

Babysim idag... heeelt underbart!!! Meija va heltokig o mest undervattnet, simmade uta bara den o drack si så där halv bassängen ;) Rikitgt roligt o mysigt = kvalitetstid

Sen väl hemma blev de mer kvalitets tid, men för bara mig :) Frissan stod på listan!!! Hela den här månaden känns som "min" månad... Massa saker ja ska göra, varit hos frissan, handlat nya skor o kläder!!! Mer av kvalitetstiden fortsätter i morron då jag styr kosan norrut!!! Hotell, god mat, trevligt sällskap med arbetskompisarna, väntas gör även ett "studie" besök på ikea i happis!!! Men bäst av allt...SOVA en HEL natt alldeles själv utan att behöva vakna femtielva gånger ;) = känns om LYX!!!

Nä nu ska jag hoppa i säng kvällen i kväll blev de inget av de ja tänkt gjort, men i bland är de väldigt trevligt att de inte blir så :) o att Skellefteå vann över Luleå var ännu en trevlig sak som hände ikväll :)

Natti natti på er, får fixa packningen i morron istället helt enkelt!!!
Carpe Diem

Nu är de höst o friskt ute :)


Carpe Diem

Linda har gråtit ikväll!!!

Magiskt, starkt och alldeles underbart!!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/article13733212.ab

Carpe Diem

Vi tog bilen till skogen o åkte skogsmaskin med pappan!!!

Nästa generations maskin förare ;) Riktigt mysigt!!!

Carpe Diem

Strax efter 5...

Fredag igen :) Ja dagen började tiiidigt... Mina ögon orkar knappt hålla uppe locket, de e såå jobbigt ;)
De e friska vindar utanför o löven virvlar omkring, undra va vi ska göra idag???
De känns som att de blir en lugn hemma dag, ska ju bort i morron, men ändå vill ja hitta på nått ja de är komiskt med alla dessa känslor!!!
                 
De märks verkligen att det har gått ett tag sen semestern o lugnet har lagt sig o att nu är de höst, nu börjar helgerna och andra dagar i almenackan vara fyllda, en massa trevligtheter o annat!!! Men de gillas... nä veva i gång kroppen på allvar o få nått gjort kanske!!!

Trevlig fredag på dig!!!
Carpe Diem

Nu är de slut på kalasandet för den här gången ;)

                       


                                    
Roligt hade vi ;)
Carpe Diem

Lördag,lördag, lördag hela veckan lång...

Yes... idag e de lördag o barnkalas står inför dörren :)

Igår så blev de en skön fredag me varmt väder, så de fick bli en skogspromenad :) De bästa av allt var ju med den att vi gick rakt in i trattkantarellernas värld... plötsligt händer de, o där va dem :) Vi fyllde cykelhjälmen o gick hem... vi fick inte nog jag o sonen så vi tog bilen före middagen en bit o plockade då fulla korgen på bara ett killevipp så dem är nu torkade o redo för grytan ;)

Helg ljuva helg... men nu måste jag fortsätta med de sista... tårtan som blev en dinosaurie tårta är klar efter många om o men... ja hahaha den blev som den blev men som dem säger inget kalas utan krasch :) ja ja tagga barnkalas!!!

See ya
Carpe Diem

RSS 2.0