utanför...

...husets väggar!!! Ha varit i Robban ikväll på familjeverkstan igen!!!
Missade ju förra veckan :( Trevligt o jätte bra att få utbyta tankar och ideér!!! Va kanske inte mest närvarande ikväll men härligt att komma hemifrån trots att jag verkligen är i min egen lilla bubbla o tankarna svävar lätt iväg samtidigt som de e helt tomt ;) Intressant är det iallafall minns/förstod dock inte rikitg "hemläxan" men tur att man kan läsa igenom igen :)

På förmiddan blev de lussebullsbak för hela slanten :) 

                          



Gott gott gott... :)

Fick fika främmande på eftermiddan oxå, men dom här två söt småttingarna fick va utan fika idag :)



Carpe Diem

Sötis!!!

Här är våran andra lilla bebis :) oxå en riktig sötis!!!



Satt o tittade på Meija som de nu lutar åt, men de e svårt att släppa Zigne... men nu  "smakar" vi på Meija o Wilgot vill Meija så vi får väl se om vi kan bestämma oss :) Men satt iallafall o tittade på henne o inser att shit va de hänt mycke på dryga veckan!!! Hon e ju "stor" nu ;) Nä, men de ha hänt grejer o hon ha vuxit, inser nu att de kommer att smälla till nu andra barnet känns de som!!!

I morron är de tisdag, få se om den dagen går lika fort som de andra dagarna gjort sen vi kom hem!!! Poff så e de en ny dag...

Carpe Diem


1:a advent...

Vilken lovely dag de har varit, med "sovmorron" (för vissa i familjen) och sol!!! Frukost tillsammans med första ljuset i staken tänt!!! Nu kommer de bara att smälla till så är de julafton!!!

Fick besök av mellan systern o hennes sambo oxå, trevligt!!!
Sen bar bilen av mot Ånäset och skyltsönda :) Fick mig lite glögg så ja e nöjd, sonen fick träffa gammeltomten o de va ju hur kul som helst!!! Snacka om skillnad motför förra året :) Då va tomten INTE alls kul... "Lillasyster" som fortfarande inte ha något namn än fick sig ett paket oxå av snälla kompisföräldrar, även storebror förstås :) o sambon fick fara hem så alla var nog nöjda ;)

I morron ska de fotograferas på förskolan så sonen ska få gå dit en stund i morron de blir bra, få leka lite :) Robert hemma den här veckan som kommer oxå, undra va vi ska försöka hitta på då, pyssel o bak o kanske åka en sväng o se om lilltjejen vuxit nått!!!

Ha en fortsatt bra första advent kväll!!!
Carpe Diem
 



Gårdagen...

och förmiddan har mest bestått av adventsstädning!!! Tur att man har en städhjälp iallafall som dessutom tycker de e tok roligt :)



  




Nu är de lite jul hemma i allafall, tycker inte att de så lätt me att "julpynta" tycker mest att de blir rörigt!!! :)

Carpe Diem

Snö...

...har de kommit vill ja lova!!!








Carpe Diem

1 vecka!!!

Ja nu e lilltjejen hela en vecka gammal :) Huset är fullt av KÄRLEK <3 Sååå mys

Men de är helt GALET vad de har snöat i dag non stop sen i natt, hela dagen o de fortsätter nu lika mycke, de ha säkert kommit minst 40cm säkert mer... Jag o skruttan ha hållit oss inne hela dagen o myst... sambon o sonen ha skottat o skottat :) Sen ha vi börjat me att göra lite jul här hemma, men allt går i slomo, kan inte fatta varför ;)

Trevligt besök har vi haft o idol ha vi tittat på så en typ vanlig fredag :) Förutom att sonen varit på sitt första "Disco" :) hihihi såå roligt!!!

Ni ska få lite bilder på dagen men de få bli i morron nu kallar blöjbyte, de ha sprakat BIG TIME här vill ja lova :)
Ha en toppen helg me all snö!!!

Vet ni de blir en vit jul ;)

carpe Diem

Bad!!!

Efter badet mys :)



Carpe Diem

Smält socker...

Ikväll blev de pepparkakshus bygge!!!
Blev handling idag istället så nu kan vi "jul" baka :) Klockan drog iväg igår o vädret var inte mest inspererande så vi stannade inne :)
Får bli adventsstök i helgen kanske!!!




Carpe Diem

De slog mig...

...nu att de är ju första advent ihelgen!!!! gaaah vart tog tiden vägen...??? Känns ju jätte konstigt!!!
Måste verkligen åka o handla lite grejjs så att man kan börja få lite julkänslor kanske... lite glögg o saffran o sånt som hör julen till!!!
Vi få väl ta dessa tio dagar att göra lite jul mys hemma, baka o pyssla kanske!!! Julen kommer bara fortare för varje år känns de som!!!

Idag blev de dags för hembesök oxå de blir ju spännande!!! Hade inte trott att de skulle bli så snabbt, men e kalendern fullbokad så... Efter de blir de o åka o handla vi hade tänkt försöka oss på ett pepparkakshus ikväll :) De snöar för fullt ute så lite julstämning börjar säkert komma snart :)



Carpe Diem

Tre som blivit Fyra!!!

Nu har vår familj blivit lite större fredag den 19:e kom vårt andra underverk :) Den här gången en liten tjej på 2675g och 48 lång!!! Nu är vi fyra i familjen, helt underbart!!!
Har dessutom hafte en super förlossning om man nu kan säga så ;) men mycke bättre upplevelse än med sonen iaf!!! Sen så är de ju tur att man "glömmer" allt sååå fort efter!!!

Mötet mellan storebror och lillasyster va helt magiskt och se!!! Sonen lyste som en sol och de fanns bara en männsika som existerade!!!

Nu är vi hemkomna oxå vilket känns skönt!!! Men som sagt så blev de en ordentlig rivstart i hemmets "lugna" vrå... kaos :)

Kom hem o bar in allt från bilen hade handlat lite mat som vi började packa upp samtidigt som den andra packningen, sen så är ju inget "ordning" ställt riktigt innan man kommit hem typ skötbord osv Bebis skulle bytas på o sedan matas samtidigt som vi lagar middag, Wilgot vill hjälpa till och telefonen ringer i ett... bebis på armen samtidigt som de rörs i pannorna o som grädde på moset så sätter vår katthona igång o börjar föda ungar under fotöljen!!!! Hahaha ja som sagt tajkon!!! Vart finns en låda har vi ens nån...
Låda hittad även kisskydd till sängen som passar utmärkt att föda kattungar på :) Tur att syster fixat dem åt oss, kom väl till andvändning!!!

Men vi bevarade lugnet o tog de med ro!!! Åt vår mat o skrattade åt hela hemkomsten!!! Så nu har vi två bebisar i huset :)

Annars har min förkylning återvänt gånger två... men men, snart har väl den gått över oxå kanske o då kanske energin oxå kommer tebax gånger två!!!
Nu ska jag sakta föröska få lite ordning i huset, men de tas med ro... passar mest på att mysa just nu :)

Lite bilder på våra två guldklimpar passar sig väl!!!












Carpe Diem

Härlig!!!

Härlig låt...
http://breakingnews.michaeljackson.com/SE/


BF idag... ingen bebis, än!!! Men men spännande  spännande!!!
Nu blir de sängen!!!
Carpe Diem


Trött!!!

En trött dag ha de varit... inte gjort mycke men säkert behövligt :)

Kvällen blev intressantare dock :) Varit i Robban på familjeverkstan. Kommer att bli väldigt intressanta tisdagar, 6 veckor framåt :) Få se om ja missar nån kanske men de bli ju  mys me bebis oxå ;) hihihi...

1 dag kvar... innan dagen med stort D :) spännande spännande!!!
Nu blir de sängen o läsa lite av materialet vi fick med oss från stuciecirkeln :) Man kan ju inte bli dummare iaf ;)

Kram på er alla!!!

Carpe Diem

Ung och bortskämd!!!

OMG!!! Sååå tragiskt... Kan ju inge annat än att bli mörkrädd efter att ha sett ung och bortskämd ikväll...
Känner mig verkligen glad över att ha haft en mamma som "tvingat" mig, tjatat och lärt mig ta ansvar och göra saker!!! :)
Va hände med deras föräldrar oj oj oj... ja jag vet verkligen hur jag inte vill vara!!! Man måste ju lära sig ta ansvar över sig själv och visa respekt och de måste jag som vuxen försöka överföra till min barn så att dem lär sig oxå... ja ja... Galet...



Nu ser jag på fotbollsgalan!!! Kung Zlatan :) Han e ju bara hur bra som helst o kul att han e på plats oxå så slapp ju Persbrandt :)
Guldbollen igen, men de finns ju ingen annan som ska ha den heller!!! Grymt skön lirare!!!



Carpe Diem

Farsdag!!!

Vilken slappar dag de blev... ja ha inte gjort många knop :) Grymt skönt måste ja säga, bara myst på hela dagen. Jag o sonen började med att ge sambon frukost på säng o lite farsdagspresenter...

Nu ha vi lottat vem vi ska ge julklapp till hemma i västbyn, så nu e de bara att sätta hjärncellerna i jobb då o hitta på nått bra!!!

Annars, 4 dagar kvar :)

I morron, ny vecka, nya möjligheter... Veckan börjar med ett besök hos barnmorskan iaf!!! Annars så e almenackan tom... Ska packa i hop BB väskan hade ja tänkt, skjuter de verkligen framför mig heeela tiden!!!



Carpe Diem

Fynd!!!

Har fyndat idag :) De e ju bara hur roligt som helst ju!!!
Speciellt när de är något man har sökt o velat ha länge :) De började väl för ett år sedan innan vi hade flyttat in i huset o ja tittade på tapeter!!!



Hittade denna som ja va helt inställd på att ha i hallen fast i en annan färg... o då ville jag ju köra lite "älg" tema så va ju på jakt efter en älgkrona... men hittade ingen bara på blocket för typ 700kr o de kändes väl som att ja borde kunna hitta nån billigare så här på landet o allt.
Nu blev de ju inte älg tapeten i hallen, man ändrar sig ju lätt, hahaha... men ha ändå varit sugen på horn på väggen o idag så fyndade jag på fyndet!!!



150kr för båda, som fått!!! Nu ska de bara målas o upp på väggen!!! Har som ett stort sug på att grejja o "boa" nu undra om de är för att nu går ja verkligen o väntar på att dagen med stort D ska komma :)

Ha en härlig Lördag
Carpe Diem

De gick ju sådär...

Weise kvar i idol... kändes ju mindre bra...

Men här är min egen lilla rocker, långhårig o allt ;)
Dessa får mig att le iallafall :)





Carpe Diem

Lyckades...

Dagen började bra i allafall, äntligen så lyckades vi få träffa härliga vänner!!! Vi ha försökt ett tag... men de ha alltid kommit annat i vägen, men de som väntar på nått gott...
Riktigt trevligt var de iaf o kände mig glad o possitiv när vi fått umgås med så glada och possitiva människor :) De är bara konstigt att Robertsfors verkar ligga sååå långt bort ;)

Har dock känt mig väldigt konstig i kväll... Kan inte sätta fingret på vad, tror jag helt enkelt väljer sängen om jag nu kommer mig från datorn ;) Sitter här o kollar runt lite för projekt allrum... de e lite komiskt ändå... Grymt "less" på renovera o de va som en lättnad nu när de bara fattas saliningar i hallen :) (även om de är typ bland de roligaste som finns) Men redan nu så börjar de klia o planer för allrummet i källaren börjar växa!!! Ha varit där nere o "röjjt" lite... kanske de blir ett infall att måla där i vinter iallafall ;) Ska göra hallen helt klar först!!!

Från de ena till de andra, IDOL!!! nja vet inte va ja ska säga... blir dock rädd för mig själv... Weise kan han bara åka ut, klarar inte av denna männsika blir arg ba ja ser han!!! Känns hemskt ja känner ju inte ens människan, brukar inte va sån, stackarn :) Men jag får krupp o idag blev de ännu värre... Måste va hormonerna ;) skyller på de iaf hahaha Nä bort me Weise från idol så att ja kan fortsätta se...

Ja ja nu e de helg iaf :) Inga planer vilket känns skönt oxå, vi gör de som kommer upp!!! Farsdag på söndag oxå!!!

Ha de bäst
Carpe Diem

SNÖ!!!

Shit va snö de ha kommit idag!!! Roligt o mysigt men inte alls så kul... Grymt blandade känslor :)
Men men nu är vi där iaf... Jag o sonen begav oss ut på vägarna idag o de va inte plogat o inte lätt kört men hem o dit tog vi oss :)

Nu ha ja sett argasnickarn o känner bara ja han få gärna komma hem hit o va lite arg ;) Nu blir de o grejja lite o sen sängen, tror vädret gjort mig trött idag eller så e de nå annat :)



Turen med oss som vanligt... kraschade en av de nya lamporna i köket idag... Mindre kul...

Carpe Diem

Liten liten!!!

Har varit o kollat in liten i magen igen idag :) Nu e de trångt där inne!!!
Ska in nästa torsdag på BF datumet o kolla läget igen om inte liten velat se världen innan dess vilket vi hoppas ;)
Då ska de väl bestämmas hur de blir om vi ska avvakta några dagar till eller om vi får lite hjälp på traven!!!
Hur de än blir så längtar hela familjen nu på att bli en till!!!

Passade på att handla lite mer julklappar idag o hittade en "jul" tshirt till sonen oxå :) Lunchade med en go vän oxå de va riktigt nice mer sånt :) Sen slog jag till med krukan jag nu tittat på ett bra tag o växter till den!!! Blir kanon i hallen. Salningarna kommer i veckan så snart får hallen börja ta form... ni ska få lite bilder så fort salningarna e på plats :)

I morron e de sophämtning igen... men den här gången står tunnan vid vägen redan ;)

Sov sött
Carpe Diem

Vändning...

Känns som att livet ha tagit en vändning ;)
Från att typ bara varit hemma o renoverat o gjort saker i ett år typ.. så ha vi gjort massa roligt två veckor o helger irad :) Träffat folk o umgåtts o bara varit!!!

Igår va hade vi middagsgäster, väldigt trevligt!!! Idag blev de leos lekland med kanon sällskap, sen bort på middag efter de, me massa trevligt folk :) Känns underbart!!!
Nu får vi dola på lite här hemma i morron, jag njuuuter tror resten av familjen med mig :)

Carpe Diem

Gipsad...

... mage blev de igår :) Gjorde ju en avgjutning på magen när godisen låg där inne, hade dock inte tänkt idas göra de nu... Men då skerk syster ;) De skulle ju bli orättvist!!!
Så de va väl bara att köpa gipasbindor då. Så igårkväll blev vi gipsad jag o bebis :) Ska bli spännande att se resultatet sen, måste nog förstärka på vissa ställen men...

Annars då? Ganska lungt... fick lite bebis kläder av familjen igår, känns super roligt o de e ju såå smått. Har lagt ihop de som ska med till bebisen på BB, men annars e vi rätt "o klara" vet knappt vart babyskyddet är efter flytten ;) men men nu är de helg att se framemot ska bli skönt kanske så hinner vi få fram babyskydd o kanske säng till liten i helgen o hinns de inte så hinns de inte, liten få ändå gärna komma vilken dag som helst nu ;)

Ha en super fredag alla goa där ute i cyber!!!



Carpe Diem

The studio!!!

Ja igår va de 16 dar kvar... så idag femton då lr??? hahahha

Jag överlevde kameran!!!
En superdag har de verkligen varit idag!!! Underbart sällskap och riktigt roligt att fotas, skulle gärna göra om de nu när man vet hur de funkar o lite hur de blir mer, o så att man kan slappna av lite mer ;)
Svårast va ändå att välja ut bilder o nu i efterhand så ångrar jag lite att jag tog bort vissa bilder men men... få göras om helt enkelt :D

Ska bjuda på bilderna...

Varning för känsliga tittare dock... "hud" visas ;)












Ja nu har ni fått se tjockisen oxå ;)

Carpe Diem

Nu är de...

... 16 dagar kvar till BF datum :D de känns ju bara hur bra som helst... eller?!?!?! Ska ju in nästa måndag igen få se vad som sägs då o då e ja ju inne i v 39 :) Nedräkning och lite spännande!!!

Hade de varit som med godisen hade bebisen kommit idag eller 10 över tolv i natt o jag hade nu vetat om att de var dags snart!!! Men så blev de inte, den här graviditeten är en helt annan och ut kommer en helt annan individ oxå, längtar sååå mycket efter att få veta vem som nu bor i min mage!!!

I morron ska jag o två vänner in till stan o fotas på the studio :) Ska bli riktigt spännande... först va ja inte så pepp, kul att fotas riktigt HÖG gravid "fet" o pluffsig... men nu ha ja tänkt om, kanske kommer jag att se ut så här en gång till men de e inte alls säkert o "vanlig" kommer jag ju att vara jämt sen så de kan bli roligt att föreviga den här stunden :)
Men sjukt nervös, jag o kameror är ju inte riktigt kompisar om ja säger så, o jag gissar att de inte blir så lätt att slappna av... men en kul grej ;)

                  
 
Carpe Diem

Är...

... sugen på lamellgardiner till matsalen... Men ha dom som "vanlig" gardin, undra om de skulle bli bra???
Kanske måste prova till våren!!!

       

Carpe Diem

Mys i vitt...

Börjar känna att jag längtar till myset o julen lite grann nu även om snön inte kommit än!!!
Mörkret är ju här så myset kommer som ett brev på posten :)

Zooma


          

          
Carpe Diem

RSS 2.0