Bullar och bång...

Idag blev de bio premiär me popcorn... :) Spöket Laban och Labolina!!!
Sonen tyckte att de va super roligt o kunde nästan sitta stilla alla 44 minuterna :) sen blev de pizza innan vi återvände hem, en mysig söndag eftermiddag blev de!!!

           

Nu är matsalen tapetserad så nu blir de list målning o sen ska ja försöka skapa nått kul på ena väggen i matsalen få se om de blir bra eller om vi får tapetsera om igen ;) tror i och för sig att det i så fall kommer att dröjja hahaha så nu vill ja hitta gardinerna som jag har en bild i huvudet på färgen så ja antar att de kommer att bli svårt ;) men men tanken finns ju iaf. Skulle va skönt att få "färdigt"

Carpe diem

Så här kul...

...kan man ha med sin kompis :)
(kan lova att de hördes go skratt från magen från två barn från sonens rum...)

          

         

Carpe Diem


Premiär...

Idag blev de premiär på både skidor och skridskor för godisen!!!


       


De tyckte han va JÄTTE roligt... en stund... ;) Undrar om han släktar på mamma eller pappa???? Hahahaha
Men en härlig ute dag iaf!!!

Carpe Diem

Massage...

Var på behövlig massage igår, men känner mig riktigt mörbultad idag o har fortfarande ONT som bara den, värst på morronen... men bortdomningarna i magen är borta iaf :)

Idag har de blivit bullbak med sonen :) (kanske inte de bästa, dan efter massage...:) men men...) Första gången i nya ugnen o kan väl säga att de gick si så där... men men de e gjort iaf :)

                                            
               
                                                  
                

                 
Carpe Diem

Benvärk...

Många, tankar, funderingar och förhoppningar som brister... men livet blir väl aldrig som man vill eller har tänkt sig?!?! Men hoppet och viljan är väl de sista som överger, mycke i huvudet just nu eller kanske inte bara i huvet men de e där de blivit fullt nu tror ja :s

Har benvärk idag... andra gången sen ja började på jobbet :) Skulle va kul me en fungerande stegräknare att ha på dagarna, kunna få se hur många steg de blir per dag känns som en heeel del iaf ;)
O i morron fortsätter stegen, blir stan igen o förhoppningsvis beställning av soffa :) Godisen ska få vara hos farmor o farfar o leka ute i snön nu när de äntligen blivit mildare efter -30 grader!!! De blir nog bra för honom att slippa åka till stan igen nu när han blir så åksjuk som vi fick bli ordentligt vise om förra helgen när vi skulle åka till kusinerna i stan... inte så kul, men men bara att planera bättre inför resorna framöver!!

Ikväll blev de lite pjöller göra som vanligt o sen soffan mys o let´s dance!!! Gillar de verkligen ser ju ut o vara sååå roligt att dansa så... vill oxå, men dock inte på tv :)

All kärlek till sonen ikväll, mys mys mys!!!

             

Nu blir de sängen John Blund har nämligen tagit över!!!

              Carpe Diem

Rosa...

...Satt o funderade på våran härligt rosa toalett va otroligt roligt de skulle vara om ja kunde trolla :)
Sims ala bim så skulle matsals rummet vara klart o trolleri troll så skulle toan inte vara rosa fortafande o axi paxi skulle hela huset vara brädfodrat om o alla fönster varit bytta, hallen vara färdig, garaget, badrummet o gillestugan skulle fått en ordentlig make over oxå... o bara några futtiga ord o viftande med trollstaven skulle behövas ;) Inte helt fel tycker ja!!!

Men men så är ju inte fallet så antar att de kommer att ta ex antal år innan allt detta är färdigt :( Men vi ha fått till grovis idag så de e ju skönt o tvättstugan är helt användar duglig fattas lite garderobsdörrar o bänkskiva, men de går ju att tvätta o hänga!!! Så nu blir de förrådet så att vi kan börja gå i källaren ;)

Nä nu ska ja fortsätta drömma om mitt trollande!!!

Carpe diem

     

RSS 2.0