julklappar...

Helgen har varit stressig men slutade med en härlig söndag!!!
Fredag var de jobb som gällde sen lördag va de upp tidigt o iväg me godisen till sin farmor o farfar, o vi tog bilen vidare till stan för att göra bort julklappshandlingen... helt hysteriskt var de speciellt på barnenshus. Dumt att åka en lördag kanske, men skönt att de bara var ja o sambon i all hysteri!!!
Men vi fick en del klappar handlade så nu e de ett par till men ja tror att ja vet vad som ska handlas så de borde gå fort eller nått :)
Efter en hel dag på stan så hann ja bara hem så va de att åka direkt igen på julbord me jobbet!!! Men de va jätte gott o trevligt!!! Väl hemma igen så såg jag på dokumentären med Britney spears. Väldigt intressant, känner för den tjejen, hon har ett tufft liv. De ska inte va så lätt att aldrig få vara ifred, att alltid ha 50 paparazzi som följer varje steg o gör allt för att få sig en bild att sälja, så de kan skrivas... hoppas hon fortsätter att göra de hon är bra på!!! 
                                        
                                       

Idag va vi o tränade lite inför lucia o sen kom grannen förbi. Hon ville bli toppad så då klippte jag henne medans barnen sov. Daniel, Miriam o Tim tittade oxå förbi :) Barnen lekt jätt bra tillsammans de va super trevligt slutade i att vi köpte hem pizza o åt tillsammans. Så de blev en riktig hel kväll för godisen me kompisar hela dagen!!! super kul!!!

Tack för en trevlig dag!!!

Sambon e o spelar innebandy nu o godisen sover, alldeles tyst... :) kan va rätt skönt me tystnad ibland oxå de händer ju att ljudnivån kan bli hög ibland ;) bus bus bus...
kan va skönt att i tystnaden bara kunna stanna upp o reflektera på hur bra vi faktiskt har de...

Kram

Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0