Oj oj oj...

Så har de låtit från godisen massor idag :)
De blev bad i Burträsk idag alla pigga o glada!!! De va super roligt o jätte trevligt. Fint badhus i Burträsk med bubbelpool, vanlig pool, barnpool, klättervägg i vattnet som tyvärr var trasig idag för de hade varit firma fest igår :( bastu mm, super!!
Vi badade o fikade med väldigt trevligt sällskap. Godisen tyckte att de va hur kul som helst orkade hålla igång i 2 timmar!! Simmade lekte dök o kastade boll... Man blir varm i hjärtat som mamma när man ser hur kul sitt barn har och så snäll o duktig de kan vara, hela dagen har han varit super mysig :) Men på väg hem va de en trött kille så inte många minuter gick de innan han slocknade i bilen.
                                    
                                    Pappa o godisen njuter...

Kvällen slutade ju inte för att vi kom hem efter en go middag så var de ju dags för granen att komma ner... oj va spännande o kul de va att klä julgranen, med alla fina bollar. Lilleman "sjåade" o "sjåade" fick dit en del bollar, inte me snöret men han la dem fint o prydligt i granen helst alla på samma ställe :) Men fint blev de, mamma hjälpte honom att få dem lite högre o lite mera utspridda :)


     

En super söndag för våran del, o i morron börjar en ny vecka med nya äventyr :)
Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så mysigt!!! / Miriam

2008-12-14 @ 23:04:20
Postat av: Camilla

hittade denna länk på miriams blogg...:D kul å läsa vad ni har för er oxå...:)

mysigt med bad!

kram camilla

2008-12-15 @ 22:23:34
URL: http://mixie66.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0