Jord jord jord...

De finns rolia saker o mindre roliga saker på jobbet :) Idag ha de varit en mindre rolig uppgift ;) ha typ fyllt jord i krukor heeela dagen... :) Men men de e ju ett måste för i morron kommer de MASSOR av plantor/växter som ska planteras så de kommer att va tempo som gäller i morron, hoppas ja e lite piggare, va såå trött idag...
Men dagarna går ju så fort o kvällarna springer förbi... Är de klockan som gör de eller?!?!? Hade tänkt att vi skulle hinna ut efter middagen men så blev inte fallet, sent hemma o sen sprang klockan iväg så de blir bad i stället!!!

Tog mot blombilen me Miriam i går kväll på andra jobbet, de e riktigt trevlig o gå in o handla i bilen, få se allt som man sen ska jobba med, man får grym inspiration!!! Synd bara att ja inte ska vara där på öppningsdagen o hinner njuta av alla fina blommor, men nästa vecka kanske de blir nån dag, ska bli kul!!! Hoppas verkligen att öppningen blir super!!! Stannade av en snabbis idag o de e riktigt fint o speciellt nu när de börjar komma in blommor oxå :) 

Nu ska ja försöka hinna de som inte blev i går få se...
Ha en jätte bra kväll!!!
Carpe Diem

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0