Nytt hem...

De har varit dålig uppdatering ett tag men kanske blir de ändring... ha varit rätt mycke o har haft huvudet fullt av annat så har inte haft nått "vettigt" eller "ovettigt" att skriva om :)

Ska på Ikea en sväng me syster i morron hon ville ha sällskap så jag följer med som moraliskt stöd, o kanske följer de med nån liten grej hem inte för att de bör göra de men ja vet ju hur de är ;)

Till något helt annat!!! Jag vet en fantastiskt fin katt som vill ha ett nytt hem!!!
Han e en "riktig" katt stor o fin... rumsren, kastrerad, vaccinerad och öron märkt... Bosse vill komma till ett hem där han kan få lika mycke kärlek som han har fått nu o möjligheten att få vara både ute och inne :) Om du känner att du eller din familj vill ha en till familjemeddlem så är Bosse ett bra alternativ... Min syster dotter är dock inte alls lika förtjust i tanken att Bosse ska flytta så drömmen skulle ju vara att Bosse fick komma någonstans där det finns möjlighet att hon kan hälsa på när de är förbi här o hälsar på kanske!!!

Bosse finns på blocket om du vill se hans lurviga hårsvall ;)

http://www.blocket.se/vi/21217303.htm?ca=2_s

Ha en riktigt bra helg!!!
Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Stina

Vi ska också på IKEA i morgon :-) Kanske vi ses :-) Hoppas allt e bra!! KRAM

2009-04-17 @ 21:08:21
URL: http://rebbansliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heja Bosse! Hoppas du körde lugnt till stan nu =) Vädret gud gav oss är inte de bästa =( Roligt att se att de bloggas igen , kram miriam

2009-04-17 @ 22:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0