Påsken!!!

Så var de påsk helgens sista dag...
Hade tänkt åka iväg till holmsund o bada idag... , men de få bli en annan gång känner att vi vill va hemma, ha åkt runt heeela helgen o ska iväg i em en kortis till... så hemma blir de idag, holmsunds badet finns väl kvar ;)

Som sagt så har de varit en jätte rolig helg, men intensiv, o för tillfället är de blåhimmel o sol oxå, härligt med fint väder idag oxå, fick ju fint i går hela dagen när vi var i Åkullsjön. Pimplade, åkte fyrhjuling, åkte skoter, åkte traktor, grillade, åt god mat, busade osv, kan säga att godisen slocknade så fort han nuddade barnstolen i bilen;) Men de va en  trevligdag!!! Fredag var vi i skäran o hälsade på hos Familjen Öberg / Isberg, åt god mat och surrade... Familjen Nordholm va oxå där så barnen lekte för fullt!!! Sov i skäran o på lördage blev de en trip ner till havet till Mamma o Matz där de oxå blev godmat såklart, men vädret var inte lika gott...
Så idag blir en lugn dag hemma o invänta arbetsvecka!!!
Några bilder från helgen, måste glömt att jag har en kamera för den kom inte fram så ofta, o när den kom fram var de oftast för sent... :) Men här är lite bilder iaf :)

                       
                       
                                               
Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Anonym

nix, dagen är helt underbar idag också! Sjukt vad fort det går nu, snart 1:a maj juh!!! Miriam

2009-04-14 @ 11:58:56
Postat av: amanda

Dålig uppdatering Linda.... :P kram /amanda

2009-04-16 @ 18:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0