Vilken dag...

...kan man lugnt säga...
Började med att ja skulle lämna in bilen o de gick väl bra... tror dock att deblir många pengar... :(
Gick på Royal skulle hjälpa Miraim en stund när hon åkte med bud, va ju lix fast i Å... Miriam hinner just tillbaka när de ringer från dagis... -du, de ha hänt en liten olycka här... kände bara hur mitt hjärta ökade kraftig o knäskålarna började vibrera... Jo sonen hade ramlat o fått ett ordentligt jack/spricka i pannan... O shit, ja ha ingen bil, men ja kommer!!! Allt löser sig ju, med bra vänner som tur är :) Lämnade Miram o tog en bil snabbt hem medans ja fick tag på Karro som snällt skjussade oss till Robban!!! Så typiskt när man för en gångs skull inte har en bil och är fast, men tack till alla som finns i närheten!!! KÄRLEK

De pratade om att sys men då va de bedövning osv så de blev lim som gällde, Godisen tyckte inte att de va de roligaste men, ihop limmad är han o plåster fick han, som han för en gångs skull godtar att ha :)
Hem igen o lägga han hos Karro så ja kunde göra klart o hämta bilen...

Ikväll åkte vi ett gäng på bilbingo... japp kul hade vi :) Men ingen vinst, men sällskapet o komma hemifrån kommer man långt på... En dummare än den andra o en dålig utropare o mycke skratt bestod resten av kvällen av :)
Måste nog ringa vårdcentralen i morron o fråga lite om såret, såg lite konstig ut eller så är de bara vi som tycker de, men oj va ont de gör i mamma o pappa hjärtat när guldklimpen gör illa sig. Men ja antar att de bara är att vänja sig, han verkar ju gå i pappas fotspår, så klippkort på vårdcentral o lassa är att räkna med ;)

       Go o glad tots allt :)

Natti nattio ha en bra Fredag!!!
Carpe diem

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej! Ser ju nu att du oxå har en blogg =D Stackars lillen, inte kul att slå sig i pannan =/ Men han såg då glad ut på kortet. tur att de går över fort!

kram

2009-08-28 @ 11:37:20
URL: http://sajjaw.blogg.se/
Postat av: Stina

Åhh, usch sånt e aldrig roligt :-( pussa och krama honom från oss!! KRAM

2009-08-28 @ 20:51:32
URL: http://rebbansliv.blogg.se/
Postat av: amanda

Hoppas det gick bra med lille killen! =)

Det är bra med mig, får förhoppningsvis snart veta om jag kommer in på sjuksköterska.. annars får jag fortsätta inom hemtjänsten ett tag till! hur går det för dig då? hittar du nå jobb?? =) länge sen vi sågs ju! kram

2009-08-28 @ 21:25:33
URL: http://amandasahlman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0