Babbel babbel...

Nu var de väldigt länge sen jag va in här!!!
Men allt är bra med oss o äntligen har vi fått telefon och internet igen efter en månads saknad :)

De ha hänt en hel del sen ja skrev sist...
Nu är vi ialla fall inflyttade i det nya huset :) Känns super o vi trivs hur bra som helst!!! Dock är de lite kaotiskt här hemma, lite av en byggplats ;) Men de blir väl bättre de me!! !Hinner väl inte så mycke på kvällar o så ganska långa dagar på jobbet som jag oxå trivs med o har kommit in riktigt bra!!! Va på post kurs i Torsdags... Passade då oxå på att vaccinera oss... Kan säga att ja kommer aldrig mer att ta en vaccinationsspruta i mitt liv, hade som bestämt att ja inte skulle ta den, men när vi va där så tog ja den ändå... o fy va "dålig" ja va igår... illamående, ont i armen som ja knappt kunde lyfta, frossa o svättningar om vart annat, feber o alldeles varm i gommen o halsen... Men idag är de MYCKE bättre :)

Annars så ha vi varit ganska "inlåsta" i huset den senaste månaden... :) Men ja ha ialla fall hunnit träffa tjejerna,varit iväg en sväng till Ikea där de blev alldeles för dyrt ;) o varit me sambons jobb o badat i Burträsk hela badhuset för oss själva riktigt mysigt o sen kanse de bästa, va ju på bio med Miriam, Sofie och Liza!!! O såg New Moon!!! Hur bra som helst!!! Vill bara se båda efter varann NU!!!

            

Skyltsöndag och första advent har oxå hunnit vara, jobbade dock... o sen var de ju ingen snö.. snacka om att de ha regnat... Jätte tråkigt, har ingen julstämning alls o de e sååå mörkt hela dagarna!!! Lite snöha ju kommit idag :) men även regn såde tar ju som ut varann... VILL HA SNÖ NU!!!

I helgen blir de väl att ta de lungt o grejja lite hemma, tyvärr ingen idol ikväll, men shit va bra de va i går, snacka om att dom e duktiga, synd att Tove åkte ut, men... Ikväll blir de nog Harry Potter o halvblodsprinsen istället!!! Shit va ja babblar om ointressanta saker men ja ja så blir de ibland!!!

Ska försöka klämma in lite bilder på vårt renoverings objekt o vad som hänt sista tiden kanske, om ja hinner ;)Men nu ska de mysas i soffan!!!

Kram Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0