Inköp...

Lite delar av gårdagens inköp... :)

 Lite färg till våren o påsken... :) Känns kul, nu vill ja in me lite färg i hemmet...

 Mina kläd inköp, inte så mycke men de e kul att lägga in nått nytt i graderoben iaf :)

 Sen lite nyheter till Godisens garderob oxå...
...väntar även på paket så då känns de som att han ha lite nya vår kläder men de blir säkert mer o speciellt mot sommaren... kan inte förstå men de e ju sååå kul att handla till de små :) Önskar bara att de fanns mera av papperslapparna man behöver för att handla :)
Men de nu börjar de ju lösa sig me jobb oxå ser ljusare ut o de känns SUPER längtar... Älsakar Våren just för tillfället :)

Va o hjälpte till på jobbet i robban idag :) Jätte kul att få komma ut o jobba så där helt appro på o när de dessutom var två bröllop i farten så va de ju ännu rolgiare... De e sååå kul me blommor känner verkligen att jag saknat de!!! Men som sagt kanske snart back on track på två sätt :) Blir super...
Nu ska ja ta hand om min lille son som inte alls blivit nått bättre sen blir de ju oxå snart hockey för hla familjen!!! Härligt att de visas på femman så man få se hemma en gång de e plus poäng!!!

Vi hörs snart igen ha en bra eftermiddag o håll en tumme eller två för Skellefteå :)
Carpe Diem


Kommentarer
Postat av: Miriam

Nice med nytt! Både till sig själv och hemmet! Jo det var väldigt kul att jobba idag... Järn gänget, hahah!! Kul att jobba me dig med Linda! Hoppas W blir bättre så han får njuta av vädret. Kramar

2009-03-21 @ 19:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0