Kuligheter...

I Torsdags va de ju valborgs... de firades först med grillning o sen majbrasa på folkan, vår sånger o massa surr :)

     

Fredagen va lite spännande... hade fått ett brev i lådan att vi skulle träffas fem tjejer på snickeriet i Flarken... de slutade i allafall med att vi besökte Umeå där vi åt kina mat (riktigt gott hade verkligen längtat etfer kina), sedan blev de en drink på olles uteservering o sen vidare på bio slumdog millioniare... grymt bra!!!

                           

Men kvällen var inte slut än utan de blev olles igen, de va inte mycke som va öppet. Men vi hade riktigt roligt o kvällen tog slut halv 4 på morronen när jag steg ut bilen hemma :) Måste verkligen göras om o då få vi fylla fler bilar med mer tjejer o kanske komma hem en timme tidigare eller så inte ;) Va rätt trött i går :) Men igår blev en lugn dag hemma!!! Fick besök av syster L till Robinson!!!

Vilket underbart väder vi har haft i helgen, har varit ute hela helgen, rensat rabatter, planterat blommor, krattat, tvättat och städat bilar, bytt däck o lekt o cyklat så klart!!!

           
                 ...motorcykel sväng hanns oxå med... uppskattat vill ja lova :)

En riktg kanon helg med topp väder, vilket har satt sina spår på snön som knappt finns kvar på gården längre ;) Ser framemot fler soliga dagar!!!

Nu har nyss godisen badat o snart e de lunch dags, efter sovstunden blir de kalas hos Tim för hela slanten!!!

Ha en jätte bra dag!!!
Carpe Diem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0