Hel dag...

Oj oj oj... Känner mig lätt sliten efter två veckors konstant byggande i huset, plus hemmet vilket resulterar i sena nätter, tidiga mornar mycke köra i mellan o varje minsta ledig minut försöker man att hinna så mycke som möjligt på :) Men de e riktigt kul oxå!!! Men ikväll efter en heeel dag i stan me mamma, Liza o wilgot med inhandling av bla byggmaterial, golv till köket o dammsugare så känns de som att de blir en lugn kväll me Fredagsmys o Idol me Michael Jacksson tema!!! Ska bli nice!!! :)

I morron blir de en sväng till Robban sen ska ja spendera kvällen me tjejerna, god mat o vin ska bli hur roligt o skönt som helst!!!

Söndag blir de loppis här i Flarken, ha plockati hop en hel massa grejer som ska bort så ja hoppas verkligen på mycke folk :)

Efter en bra helg (som de verkar som hoppas ja ;)...) blir de jobb i huset igen o hoppas på att köksinredningen kommer upp i veckan :) Då är de inte så jätte mycke kvar innan de blir flytt lr nått ;) Vill inte ens tänka på hur mycke de är men bra blir de nog!!!
Nu ska ja mysa med familjen i massor!!!

Ha en super helg du med!!!
Kramar

carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0