Tiden går...

Ja att den gör...
Snart har vi bott i vårt hus i ett år... ja ungefär när bebis är beräknad, så om ca 11-12 veckor har huset funnits i våra händer i ett år...

O vad har hänt då??? Ja delade meningar kanske men de känns som att de inte hänt så mycke...
Men skärpning nu, när jag börjar tänka efter vad vi gjort så blev de visst en heeeel del ;) Men de e myyycke kvar ;) hahahaha

Utomhus så har en grymt övervuxen gård klippts och klippts för att ens se gräsmattan... sen så har buskar beskärts och tagits bort, växthuset tvättats upp och gjort brukligt igen. en låååång häck jämnat med marken och den ännu längre beskärts men ska nu oxå klippas ner helt. Grävt upp stubbar, kapat ner träd o fyllt igen hål, tagit bort rabatter och planterats blommor o bäst av allt  en stor altan blev klar i sommar :)

Inomhus så har hela köket rivits till inget var kvar, ny el, golv, tak o väggar sats upp... ett komplett kök är klart, ett lekrum målats, ett sovrum blev av med sin inbyggda garderob, sin plast matta på golvet eftersom att ett trä golv gömde sig under slipat och betsat o nu som nytt lite färg o nya tapeter, ett pannrum har målats väggar tak och golv, en tvätt stuga har målats och fått in varmvatten beredare o sånt men är dock ej riktigt klar, ett vardagsrum fick sig en ny ingång från hallen nya tapeter och golv, en matsal blev oxå med nya tapeter och golv, sen ett garage har målats inte helt klart dock lite fönster foder och element kvar, mellan gången mellan garage o hus fick sig n uppfrächning även så ena förrådet i källaren, sen har en toa i hallen rivits för att få en större hall och där är vi nu ungefär :) väntar på att kunna börja bygga igen. Idag kom nya ytterdörrren oxå!!!

Ja mycke färg, rivning, material och trötta familjemedlemmar har de varit, men trivs de gör vi ;) Många vändor till tippen o massa andra små saker oxå, bara all röjning av de som var lämnat kvar... Men de Kan bara bli bättre!!!
När ja nu tänker tillbaka så ha de ju hänt en del på knappt ett år så vi få se va som händer på ett till... ;)
Nä vi ska ju njuta oxå, av att bli en familje meddlem till o mer roligt att se framemot!!!
Sen få hösten ägnas åt att hitta stilen, hur nu de ska gå ;) Få klart de små grejjer som fattas o sätta våran egen prägel på huset!!!
Känns mys att de blir murrigare ute men jobbigt på samma gång vill inte ha vinter men kura dola o tända ljus inne funkar ju!!!

Skickar in lite bilder på huset under byggnads tiden!!!

Vardagsrummet!!!
  
  


Hallen och den utrivna toan till vänster :)
  
  

Tvättstugan!!!
  

 Garaget...


Köket innan rivning!!!
  

Under tiden...
   


Åter uppbyggnad...
   



Sovrummet innan och undertiden!!
   
  
 

Lilla lekrummet!!!
  


Matsalen!!!
  


   Så kallade "mellangången"

  Husets framsida!!!


  
 
Många träd o buskar på gården ger mycke lööööv....

Ja va ha vi gett oss in på ;)

Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0