Fredag...

Ja då var de den här fredan igen då... alla är så glada över att de är helg o freda osv bla bla bla... Ja jag ha haft freda hela vecka o ja e grymt less redan!!! Vill att de ska hända nått, inte bara sitta i soffan o vara mjölkko, jo för de e faktiskt så man känner sig ibland o speciellt idag, bitter Linda e framme BIG TIME!!! Men de få man väl va eller???

Ja ja i morron e en annan dag o säkert bättre, inte lika bittert eller... kan ju alltid hoppas :)Kanske är piggare i morron om ja nu någonsin blir de ;) Ska smita i morron kväll en stund de blir nog bra!!!
Sen läser man massa bloggar o allt är så rosen rött o gulligt... är de verkligen verkligheten eller ska allt bara "låta" så perfekt... Hur är de igentligen???

Hade besök i går vilket var mycke trevligt!!! Blev bjuden på glögg o spel kväll i morron vilket hade varit underbart mysigt o på söndag är det årliga "julbadet" med sambons jobb vilket brukar vara hur mysigt som helst... men de blir nog en helhemma helg för oss, vi ha fått påhälsning av ögoninflamation hos sonen o jätte förkyld o hängig o ja tror inte att de blir bättre till i morron. Jätte tråkigt hade varit underbart att få åka i väg o umgås!!!
Men mys i soffan e väl inte helt fel heller ;)

Tror att jag ska börja läsa boken till bokmiddagen på akkvar ikväll de kan ju passa sig perfekt kanske :)



Ja ja ha en toppen fredag alla där ute eller nått ;)

Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-12-03 @ 18:21:24
Postat av: miriam

Som jag sa på telefon, man ska vara bitter ibland, det är bra! Och "Bitter Fittan" är en kung bitterfittrig bok ;) Och nej, Linda allt är inte rosenrött hos alla. M en den sidan kanske folk målar ut för att inte låta sig ha brister, och det har vi alla, brister också. Jag har bristningar på magen och brister lite överallt =) Sluta läs dom bloggarna!! ;) Hejja!! Kram Miriam

2010-12-03 @ 18:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0