Benvärk...

Många, tankar, funderingar och förhoppningar som brister... men livet blir väl aldrig som man vill eller har tänkt sig?!?! Men hoppet och viljan är väl de sista som överger, mycke i huvudet just nu eller kanske inte bara i huvet men de e där de blivit fullt nu tror ja :s

Har benvärk idag... andra gången sen ja började på jobbet :) Skulle va kul me en fungerande stegräknare att ha på dagarna, kunna få se hur många steg de blir per dag känns som en heeel del iaf ;)
O i morron fortsätter stegen, blir stan igen o förhoppningsvis beställning av soffa :) Godisen ska få vara hos farmor o farfar o leka ute i snön nu när de äntligen blivit mildare efter -30 grader!!! De blir nog bra för honom att slippa åka till stan igen nu när han blir så åksjuk som vi fick bli ordentligt vise om förra helgen när vi skulle åka till kusinerna i stan... inte så kul, men men bara att planera bättre inför resorna framöver!!

Ikväll blev de lite pjöller göra som vanligt o sen soffan mys o let´s dance!!! Gillar de verkligen ser ju ut o vara sååå roligt att dansa så... vill oxå, men dock inte på tv :)

All kärlek till sonen ikväll, mys mys mys!!!

             

Nu blir de sängen John Blund har nämligen tagit över!!!

              Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0