Vilken helg!!!

Fast alla helger och dagar under semestern ha ju varit toppen!!!
Blev en mysig allsång, kanondag idag med toppen väder!!! Ruskigt kul att se sambon på fotbollsplan igen :) Gjorde mina första ansiktsmålningar på barnen på flarkendagen idag riktigt roligt!!!
Sen va de ju såklart Ko bingon... som nu slutade i häst bingo... Kon smet, big time kan man säga hahahaha... men underhållande o lite hemskt va de iallafall!!!

Mycke trevliga dagar har de varit, o Flarken ha verkligen ökat invånarantalet även om det bara var för helgen så är de riktigt kul att de varit sååå mycke folk i farten!!! Haft trevligt sovfrämmande här i helgen oxå o de gillas alltid!!!
I skrivandets stund så avslutas snart puben som är avslutet på helgen nere på Folketshus o där var de tydligen riktigt bra med folk oxå!!! Synd bara att ja inte fick nöjjet att gå dit i kväll, men men man kan inte jämt vara överallt ;)
De blev en soffmysar kväll i stället, först me sonen o sen me Miriam!!! Kvällen avslutades me alice i underlandet riktigt bra o nu faller snart mina ögon igen så de e bästa att knyta sig kanske...

I morron har de lovat regn om de inte ändrat sig igen, undrar om e finns regn... ja hoppas faktiskt lite på de för en dag iaf även om de låter konstigt för solälskaren ;)

Ja ja nog babblat
Natti natti o tack för en än så länge KUNG semester :)



Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0