Tre som blivit Fyra!!!

Nu har vår familj blivit lite större fredag den 19:e kom vårt andra underverk :) Den här gången en liten tjej på 2675g och 48 lång!!! Nu är vi fyra i familjen, helt underbart!!!
Har dessutom hafte en super förlossning om man nu kan säga så ;) men mycke bättre upplevelse än med sonen iaf!!! Sen så är de ju tur att man "glömmer" allt sååå fort efter!!!

Mötet mellan storebror och lillasyster va helt magiskt och se!!! Sonen lyste som en sol och de fanns bara en männsika som existerade!!!

Nu är vi hemkomna oxå vilket känns skönt!!! Men som sagt så blev de en ordentlig rivstart i hemmets "lugna" vrå... kaos :)

Kom hem o bar in allt från bilen hade handlat lite mat som vi började packa upp samtidigt som den andra packningen, sen så är ju inget "ordning" ställt riktigt innan man kommit hem typ skötbord osv Bebis skulle bytas på o sedan matas samtidigt som vi lagar middag, Wilgot vill hjälpa till och telefonen ringer i ett... bebis på armen samtidigt som de rörs i pannorna o som grädde på moset så sätter vår katthona igång o börjar föda ungar under fotöljen!!!! Hahaha ja som sagt tajkon!!! Vart finns en låda har vi ens nån...
Låda hittad även kisskydd till sängen som passar utmärkt att föda kattungar på :) Tur att syster fixat dem åt oss, kom väl till andvändning!!!

Men vi bevarade lugnet o tog de med ro!!! Åt vår mat o skrattade åt hela hemkomsten!!! Så nu har vi två bebisar i huset :)

Annars har min förkylning återvänt gånger två... men men, snart har väl den gått över oxå kanske o då kanske energin oxå kommer tebax gånger två!!!
Nu ska jag sakta föröska få lite ordning i huset, men de tas med ro... passar mest på att mysa just nu :)

Lite bilder på våra två guldklimpar passar sig väl!!!












Carpe Diem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0