Morron bestyren...

jag verkligen velat se med egna ögon... men "sopgubben" fick sig nog ett gott skratt :)

Vaknade upp vid 5 i morse o tänkte ha de snöat så mycke i natt så att de skottar eller så, för de levde om så mycke ute, men då slog de mig att de va ju sopbilen som tömde soporna, som vi glömt ställa ut... puttade lite lätt i sambon för att höra efter om han ställt ut soptunnan... hörde bara ett mindre fint ord o sen en sambo som slänger sig över både flickvän och son, nerför trappen o ut, i bara kallingar o utan skor, jag hörde hur han drog ner tunnan till vägen o fick sen de bekräftat när jag pratat med honom. Där stod han i bara kallingarna med x antal minus o viftade som en tok så att "sopgubben" skulle se han!!!! Hahahahaha!!!
Men de va värt de, sopbilen kom o tömde vår tunna vilket vi tackar för, vet inte annars vart vi hade fått he våra sopot till nästa tömning!!! Undrar bara vad han tänkte ;) Får säkert veta så småningom eftersom att min plastpappas bror jobbar som "sopgubbe" o han brukar ju inte vara tyst, så jag tvivlar på att de va han som körde idag för då hade vi nog redan fått ett samtal!!! :)

En morron som började lite kul för säkert fler än oss, men i tid till jobbet och så snabbt uppe ha nog aldrig min sambo varit :D!!!!! O när jag gick på förskolan med sonen såg jag spåren, fotavtryck i trappen!!!



Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Frida

Hahaha, hade varit kul att se!!! Ni råkade

inte ha nån kamera framme? :D

2010-10-27 @ 12:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0