Bebisar!!!

Ett par kompisar har idag fått sitt andra underverk :) En liten tjej, sååå roligt, stort grattis till dem!!!
Mååånga bebisar är de runt omkring här just nu, många vi känner vet vem dom är som ska ha bebis, sitta första, sitt andra och även sitt tredje, och även många som fått under 2010, hur roligt som helst!!!

Igår va jag i stan igen på UL, flödes koll, vatten mätning och viktuppskattning!!! Den lill* mår bara prima ett lite mindre barn men annat hade jag inte väntat heller, men ja kanske går över tre veckor o då hinner ju liten växa på sig :D
Ska in igen om två veckor på en till koll!!!
Väldigt rörlig liten skrutt o ett välda temprament... undrar vart de kommer i från ;) Direkt barnmorskan var där med UL apparaten o tryckte o kollade så syntes det hur tydligt som helst hur bebis slog och tryckte tillbaka rikitgt irriterad :) hahaha ja de är helt otroligt dessa liv som lever och växer inom oss, de går verkligen inte att beskriva vilket mirakel det är och hur de känns, bara helt otroligt!!!
Sen är det ett stort ansvar hela livet med många prövningar, tårar, dåligtsamvete, skrik, mys o kärlek en riktig resa med många prövningar, med och motgångar, skratt och gråt... O hur många gånger ska man känna sig värdelös igentligen...???

Idag blev de bak för hela slaten!!! Fick lite hjälp av sonen en stund men sen blev kompis roligar :) Nu är hans orm tårta gjord oxå ;) Ja ja de blir nog bra... Får främmande i morron av dem som inte kan komma på måndag, de blir ett två dagars firande...

  

Taket börjar komma på plats i hallen :D sååå skönt hoppas på att bli klar i morron kväll...

           
 
  

Ha en bra söndag, hoppas på att vädret blir lika bra som i eftermiddag, sol o höstigt, härligt!!!

Carpe Diem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0