o holic...

Helgen har verkligen gått i shoppingens tecken o jag känner mig nästan som en shopoholic... ;)
Men men roligt har de varit!!! Hittade de ja skulle på ikea o lite annat oxå såklart :) de va bara tre små hyllor som va slut, men sen så fick ja ju bestämma att nä Linda du behöver inte de där igentligen på några grejer oxå ;)

En riktigt rolig dag med riktigt trevligt sällskap, bilresan e ju ändå en del av grejjen men den kunde ju varit lite kortare bara. De kändes i kroppen att vi hade haft en lååång dag när vi kom hem!!!

Sen igår så fortsatten shoppingen när vi lix hade "bussen". In till stan o köpte golv, tak, tapeter, lim, spackel osv till hallen. Nu är de bara lister o färg som behövs till sen!!! Men fy va de kostar... o självklart hittar vi ju den dyraste tapeten typ, en som kostar 699kr rullen... sånt ska man kolla innan kanske, nu hade vi ju bestämt oss så då e de bara att bita i de sura!!!
Men fint kommer de att bli eller nått...

Fyndade även en babysitter typ sprillans och ett skötbord för 200kr vardera :) Så lite ha bebisen fått nu oxå... Köpte faktiskt en pyamas i sundsvall oxå. Nu är de nog dags att börja tänka på att gå igenom bebiskläderna o se om de fattas nått.
Börjar känna ett litet sug att börja grejja för liten snart, mitt i kaoset :)

 Kunde inte låta bli denna kanelbulle pyamas, tyckte den va hur söt som helst :)

Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja trevligt var det och mycket fick vi med

oss hem :)

2010-09-15 @ 19:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0