1:a advent...

Braking dawn tyckte jag va riktigt bra o hemsk, men behöver nog se den igen för att som smälta in den... maten på allstar var kanon o hade ju turen att skellefteå spelade match som visades på tv:n den var INTE så bra men då vägde ju verkligen sällskapet upp istället :) Såå mysigt att åka iväg sådär o på en Torsdag oxå!!!

Helgen har mer gått i julens tecken iallafall delar av den... sov främmande, god mat, lek o en massa surr på fredagen som verkligen blev en bra kväll, de e ju synd att man inte hinner träffa alla vänner oftare men man får njuta av de gångerna de blir istället ;) Lördag var kalas dag för Wilgot o sen blev de ensam mamma kväll när de små somnat o sambon va på grabbkväll, de slutade ju såklart i popcorn o film :)

Idag, skylt söndag o första advent, ljuset tänt i staken o julmusik spelats hela helgen så börjar de kännas mer o mer att julen är nära... sen så gjorde iallafall jag och Wilgot en ordentlig skyltsöndag dag då vi började i Robertsfors, där han fick träffa hela 4 tomtar vilket han hade full koll på. Sen hämtade vi upp resten av familjen o åkte till Ånsäet där de blev en träff med "stor tomten", korv grillning med tomtar och till sist godis regn från tomtar vilket nog var de roligaste, räkningen på tomtar han hade träffat idag var dock borta de blev helt enkelt föör många :) Sen avslutade vi med julskyltningen i Flarken såklart!!! Ännu en bra helg som fort var över... När man nu tittar ut så ligger det ett litet litet täcke av snö på vägarna och gräsmattan som har varit sommar grönt innan nu snön lagt sitt tunna täcke över den....
            
        
       
Meija sa Maju mjau mjau hela vägen fram till tomten... hon såg bara pälsen, tills hon väl kom fram o tomten började prata hahaha... men de blev inga tårar idag får se hur de blir till jul då :)

Trevlig advent på er!!!
Carpe Diem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0